Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → psofia

i herd u left teh forum! NOOO come back we liek u!
Feb 06 2009 17:49
Photo

Anelis → kakashi sensei

ε υπομονή, θα πας του χρόνου στο επόμενο nο prob man κ άμα βρεις τίποτα καλό για κάψιμο στείλε το κ από εδώ
Feb 05 2009 15:24
Photo

kakashi sensei → Anelis

που ημουν και εχασα τετοιο γεγονος. thanks για τις συμβουλες.
Feb 05 2009 15:05
Photo

Anelis → kakashi sensei

λοιπόοοοον αρχικά ψάξε να βρεις το butcher's hill (10λεπτη περίπου ταινία splatter που απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ) και τσέκαρε videodrome, tank girl, dog soldiers, visitor q, toxic avenger και οκ άμα θες να σου ψηθεί ΤΕΛΕΙΩΣ ο εγκέφαλος δες αυτό [URL="http://www.imdb.com/title/tt0804452/"]Bratz (2007)[/URL] ...θα θέλεις καιρό για να αναρρώσεις.. βασικά για να μην κάνω copy paste απλά τσέκαρε όλες τις ταινίες του προγράμματος του φεστιβάλ [url]http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/6073-2o-screamin-athens-horror-festival.html[/url] καλές ή κακές ήταν όλες καμμένες
Feb 05 2009 14:56
Photo

kakashi sensei → Anelis

γενικα καμια αλλη καμμενη?
Feb 05 2009 14:41
Photo

Anelis → kakashi sensei

:hahaha: τα έχω δει όλα mate!! (αν κ στο τέλος του 6 string samurai με πήρε ο ύπνος) τώρα κάποια άλλη zombie movie εκτός από αυτές που σου είχα πει παλιότερα δεν θυμάμαι να έχω βρει:emptyonexg1: και για μπάφους μια ταινία θυμάμαι αλλά δε θυμάμαι τον τίτλο
Feb 05 2009 14:34
Photo

kakashi sensei → Anelis

τα machine gun girl και kung pow τα εχω δει.ειδικα το kung pow θεικο. δες το "evil alien conquerors" (θα νοιωσεις καθως το I.Q. σου θα κατεβαινει),"καντε το γυρω του γαλαξια με autostop" και το "six string samurai" (οι ρωσοι καταλαμβανουν την αμερικη και το μονο ελευθερο μερος ειναι το las vegas οπου βασιλειας ειναι ο elvis). εχεις καμια αλλη προταση (κυριως με ζομπι ή μπαφους)?
Feb 05 2009 14:16
Photo

Anelis → kakashi sensei

ναι το είχανε πει εδώ και καιρό ότι ένα από τα trailer του grindhouse θα γινόταν και ταινία τώρα πότε θα βγει δεν ξέρω αλλά μάλλον θα αργήσει αρκετά thanx για την ταινία, θα την τσεκάρω asap btw άμα σε ενδιαφέρουν καμμενιές τσέκαρε το machine gun girl + tokyo gore police (και αν τα αντέξεις και το kung pow! ) μπορεί οι τίτλοι τους να μην σου φαίνονται τόσο ιδιαίτεροι αλλά το περιεχόμενό τους είναι truly wtf material
Feb 05 2009 13:51
Photo

kakashi sensei → Anelis

α δες και το "Chanbara Beauty" δε θα χασεις.
Feb 05 2009 12:02
Photo

kakashi sensei → Anelis

το machete θα βγει κανονικη ταινια??? πλλλακα με κανεις. ποτε βγαινει? ακομα θυμαμαι την ατακα του priest "the god has mercy,i don't".
Feb 05 2009 11:48
Photo

Anelis → Mercyful

:hahaha: είσαι κ εσύ fellow καμένος; νομίζω υπάρχει ένα παρόμοιο θρεντ με αυτό που λες αλλά είναι για splatter-horror movies :)
Feb 05 2009 08:43
Photo

Anelis → kakashi sensei

[I]"να μπορουσα να βρω και τις "γυναικες λυκανθρωπους στα SS" και τι στο κοσμο." [/I]εε ξέρεις ότι αυτή η ταινία δεν θα γυριστεί ποτέ right? (εκτός αν εννοείς το Ilsa, She Wolf of the SS) ήταν μέρος των ψεύτικων trailer από το Grindhouse btw torrent εδώ [url=http://isohunt.com/torrent_details/62685953/Werewolf+Women+Of+The+Ss?tab=summary]Werewolf Women Of The SS | Werewolf Women Of The Ss | isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine[/url] πάντως από αυτά τα trailer αυτό που αξίζει τρελά είναι το Machete (το οποίο και γυρίζεται ως κανονική ταινία)
Feb 05 2009 08:28
Photo

Mercyful → Anelis

ΣΕ ΕκΛιπΑρώ Γονατιστός !!!! Κάνε ένα Thread με τέτοιους τίτλων ταινιών !!
Feb 05 2009 00:46
Photo

Anelis → Zoro

:8):yeah! :hahaha: ναι είναι λίγο καϊδι..κρίμα που θα χρειαστείς hint[COLOR=Red][U][B]s[/B][/U][/COLOR] για να το βρεις..:bleh:
Feb 04 2009 21:55
Photo

Zoro → Anelis

n-never the sensei:nanana: Εν το μεταξύ έχουμε και το ίδιο post time,στα δευτερόλεπτα παίχτηκε η διαφορά αλλά μεχ,σου χω πεί για την τύχη μου:'D...άντε να δω ποιός θα βρει αυτό το καμμένο που έβαλες,θα περιμένω χίντο.:ureshii:
Feb 04 2009 21:52