Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Anelis

L.O.L σου λείψαν τα σεντονάκια μου σενσει?? Μπούχου να σαι καλά,είσαι η πρώτη που το λέει Τ.Τ Η αλήθεια είναι ότι,πέραν του ότι έχω εξεταστική αυτή την περίοδο και λίγο διαθέσιμο χρόνο...έχω ψιλοβαρεθεί το άθλημα(πόστινγκ):P Αλλά το θεωρώ κάτι προσωρινό,σαν έρθει ο Μάρτης και έχω ξανά ελεύθερο χρόνο ελπίζω σε comeback...να μου κάνεις πάρτυ υποδοχής xD Ήταν ωραίο πάντως που θύμηθικα τα παλιά,να πας λοιπόν να διαβάσεις κάνα παλιό μου σεντονάκι...να προετοιμαστείς για τα καινούρια που θα έρθουν.:tensai: Thx for the support όπως και να χει,aprreciated it.:D:D:D :Blissfull:
Jan 20 2009 23:09
Photo

Anelis → Zoro

ζόρο είσαι καλά, έχεις πυρετό ή συνάχι;!! βλέπω ότι έχεις απαντήσει σε θρεντ, πάω να δω και πουθενά τα ωραία σεντονάκια σου, τι έγινε;!!! :D
Jan 20 2009 23:00
Photo

Anelis → psofia

[I]"ενώ στην ουσία είναι δεσμώτες σε μια σκοτεινή σπηλιά..." [/I] να φανταστώ είσαι θεωρητική γ λυκείου έτσι; btw μα γιατί τέτοιο μπίξιμο στο ρόρικοοο; *πάλι καλά που δεν με έχεις καταλάβει ακόμα και ποστάρω αβέρτα στο προφ σου*
Jan 20 2009 22:55
Photo

Anelis → zade

αρχικά ήμουνα κατά γιατί εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω τα ονόματα κτλ στα ελληνικά, αλλά λίγο καιρό αφού ψήφισα έβαλα σε μια φίλη μου που δεν έχει την παραμικρή ιδέα από αγγλικά να δει ε και δεν μπορούσε να διαβάσει κ να καταλάβει τα ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες οπότε το ξανασκέυτηκα κ άλλαξα γνώμη
Jan 20 2009 22:05
Photo

zade → Anelis

Καλά ρε αφού στο θρεντ για το "μόνο Ελληνικά κατά το φανσάμπινκγ" ψήφισες κατά , τώρα γιατί υποστηρίζεις την αντίθετη άποψη ; Δεν το καταλαβαίνω !
Jan 20 2009 21:47
Photo

Anelis → psofia

ε εντάξει όλοι έχουν ελαττώματα!:hahaha:
Jan 20 2009 21:30
Photo

psofia → Anelis

Η δικιά σου ήταν θεότρελη για έρωτα για τον δικό μου ρε! Και αυτή fangirl ήταν! XD
Jan 20 2009 21:23
Photo

Anelis → psofia

καλά εκτός από αυτά που είναι ΚΑΡΑ-κλισέ (δλδ δε παίζει ever να ήταν ασχημομούρης) όλο το bad boy like attitude είναι overdone! όχι ότι δεν του ταιριάζει ή ότι δεν μ αρέσει, αλλά τέτοιες λεπτομέρειες είναι που αναδεικνύουν τον καλό μου Mad Hatter (ναι ναι καλός μου, δε με νοιάζει αν είναι κοπέλα!!!)
Jan 20 2009 21:11
Photo

psofia → Anelis

Πού το είδες το κλισέ μαρή? Στο θεϊκό κορμί-κόλαση, το σατανικά αγγελικό πρόσωπο ή το άψογο μαλλί? ΧΔ
Jan 20 2009 21:03
Photo

Anelis → psofia

καλός είναι μωρέ αλλά είναι λίγο too much of a cliche για τα γούστα μου!
Jan 20 2009 17:25
Photo

psofia → Anelis

Τι Μad Hatter και Rosiel... Ένας είναι ο ύπερτατος & απόλυτος: O LUCIFER <3
Jan 20 2009 15:38
Photo

Anelis → psofia

πφφφ σιγά τον Rosiel με το μαλλί της L'Oreal...Mad Hatter ftw και τα μυαλά στα κάγκελα! :P
Jan 20 2009 15:35
Photo

Anelis → Neuro

bliki bliki SPAM!
Jan 20 2009 15:33
Photo

psofia → Anelis

Respect Rosiel! Σταθερή αξία...
Jan 20 2009 15:28
Photo

Anelis → psofia

mm πω αν ήτανε bishounen θα ήταν *drool* ποιος Rosiel κ βλακείες μετά..
Jan 20 2009 15:24