Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anelis → zade

ωχ το 'χα ξεχάσει!!! respect!!! το 3 έχει βγει (σε 3 μέρες και σε dvd!! ), τώρα κάνουν το 4 μιλάμε οκ κ εγώ εκεί έλιωσα, αλλά εκεί που τρώνε το παιδάκι αρχίσαμε να ουρλιάζουμε από τη χαρά μας κ να πέφτουν απανωτά hi5s,...(για να μη μιλήσω για το στοματικό βιασμό από το τέρας) + αγαπώ τη σκηνή με τα νέα stats της μάνας όταν γίνεται heroine onward για τα υπόλοιπα!
Φεβ 14 2009 19:19
Φωτογραφία

zade → Anelis

Who's your Daddy ? Εγώ στο χα προτείνει αυτό ! Σου άρεσε ; Εγώ έλιωσα στην σκηνή " Το πουλί του τέρατος πιάστηκε στην πόρτα" Εκανα pause για να μπορέσω να χτυπηθώ από κάτω. Υπάρχει και Feast 2 και βγαίνει και 3 !
Φεβ 14 2009 17:46
Φωτογραφία

Anelis → zade

[url=http://www.imdb.com/title/tt0426459/]Feast (2005)[/url] αν δεν το έχεις δει δες το, είναι οργασμικό
Φεβ 14 2009 16:17
Φωτογραφία

Anelis → Mercyful

έλα μου; edit: τώρα κατάλαβα ότι μιλάς για το φεστιβάλ..λολ δυστυχώς δεν θα πάω γτ δεν είμαι Αθήνα αλλά περιμένω να μου πεις εντυπώσεις!!!
Φεβ 14 2009 13:38
Φωτογραφία

Anelis → kakashi sensei

lol ε τώρα είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι βασικά νόμιζα ότι το kung fu jesus είναι μόνο trailer [url=http://www.youtube.com/watch?v=B19bMWYtvRk]YouTube - Kung Fu Jesus[/url]
Φεβ 14 2009 13:36
Φωτογραφία

Mercyful → Anelis

θα σε δώ στο Gagarin αύριο, έτσι δεν είναι ? Σήμερα δεν μπορώ έχω Amon Amarth. :D
Φεβ 14 2009 12:35
Φωτογραφία

kakashi sensei → Anelis

καλα ρε συ που το ανακαλυψες αυτο το διαμαντι (zombie jesus)? αν μου πεις που μπορω να βρω και το "kung-fu jesus" θα σε παραδεχτω σαν sensei του ειδους.
Φεβ 14 2009 11:19
Φωτογραφία

zade → Anelis

Epic scene είναι εκεί που του την πέφτουν όλοι μαζί και αφού τους πλακώσει στις σφλαιάρες , ΣΠΑΕΙ κάποιο κόκκαλο στον καθένα. Δεν ξέρω εάν ε΄γινε και αυτή η σκηνή χωρίς κασκαντέρ ,εάν έγινε πάντως , λυπάμαι τους καημένους του Ταυλανδούς που τις φάγανε
Φεβ 13 2009 23:31
Φωτογραφία

Anelis → zade

"πρώτη φορά στα χρονικά" χμ!! χαχ ναι τα ξέρω αυτά που λες και έχω δει τις ταινίες ήδη αν κ δεν τρελαίνομαι τόσο για jaa (epic scene εκεί που πετάνε τον ελέφα από το παράθυρο, την έχω δει εκατό φορές and it never fails!)
Φεβ 13 2009 23:23
Φωτογραφία

zade → Anelis

Όχι ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του. Με πρόλαβες για πρώτη φορά στα χρονικά. Θεωρώ τον Τony Jaa εξίσου καλό με τον Bruce Lee και έχω δει τις δύο επικές φιλμάρες του Ong Bak + Warrior King. Εάν δεν τα χεις τρέξε. Μιλάμε για το ΞΥΛΟ . Επίσης , ο τύπος δεν χρησιμποιεί σταντς και κασκαντέρ οπότε όλ οτο ξύλο είναι αληθινό .FFS . Δέρνουν αβέρτα ταυλανδούς. Από ότι βλέπω και αυτό οτ φιλμ πρέπει να λέει τρελά. Τρέχω να το κατεβάσω. Εαν δεν ε΄χεις δει Jaa τρέξε. ακόμα και να μην σου αρέσει το ξύλο , αυτές οι τιανίες είναι ισάξιες του Bruce Lee .
Φεβ 13 2009 23:17
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

έτσι, κλαίγε!!!
Φεβ 13 2009 23:08
Φωτογραφία

Anelis → zade

[URL="http://www.movie-list.com/trailers.php?id=chocolate"]Movie-List - Chocolate Trailer Page[/URL] απλά δες το (αν δεν το έχεις δει ήδη)
Φεβ 13 2009 22:42
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

δεν με θες δλδ...οκ Τ.Τ
Φεβ 13 2009 22:15
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

:hahaha: δε μου λες, εσύ δεν είχες διάβασμα; τι κάνεις εδώ;! άντε ουστ!!
Φεβ 13 2009 22:13
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

μόνη ε;:orly:
Φεβ 13 2009 22:02