Community Status Updates

OdyMonaxos → Anelis
Με γεια το καινούργιο πράσινο συνολάκι!! Ασορτί και με τα πλοκάμια σου!! Congs!! (προφανώς κι έκανα πλάκα στην ανακοίνωση, μην παρεξηγηθούμε)

-
Anelis
Α ωραία, γιατί τις μέτρησα κατά προσέγγιση. Κουλ, είμαι σχεδόν εντώς ορίων δηλαδή. ^^
Apr 27 2012 03:55 -
OdyMonaxos
Άραξε. Καλή να 'ναι κι όση να 'ναι.
Word. Facken word count. Μόνο εγώ το κοιτάω; :P
Apr 27 2012 04:01 -
Anelis
Μάλλον μόνο εσύ έχεις word και ξέρεις να το χρησιμοποιείς.
Apr 27 2012 15:29

-
Anelis
Χαχαχα
Όχι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί ακόμα και αυτό το λίγο, γούσταρα τόσο με τη review team που δε θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα!! xD
Τα review team privileges μου έχουν διατηρηθεί, οπότε όσο έχω χρόνο θα φροντίζω να ασχολούμαι και με το review section. Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι part-time. :3
Apr 26 2012 16:30 -
Kai
Ωραία! :)
Apr 26 2012 18:09

-
Anelis
Εγώ και τα πλοκάμια μου, με τις ευλογίες του μέγα Κθούλου, σε ευχαριστούμε!! :3
Apr 26 2012 16:17 -
GhostPrince
oh dear cthulhu :3
Apr 26 2012 16:50

-
Anelis
Ia Ia Cthulhu ~nyan~
Merci Φωκάκιέ μου!
Apr 26 2012 15:05

-
Anelis
Tentacle five!...or eight? xD
Apr 26 2012 15:04 -
Tristessa
Πόσο moe το χταποδοκόριτσο που έβαλες στο thread ♥_♥
Apr 26 2012 22:15 -
Anelis
Όλα τα Κθουλοειδή είναι by default, moe!
Apr 27 2012 01:11

-
Anelis
Πλέον είμαι και ασορτί με τα πλοκάμια μου.
Τόσο σικ!
Apr 26 2012 10:38

Anelis → mono
ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ...!!! Μόλις είδα 6 επεισόδια....που είχα ξαναδεί!! Είμαι τραγική. Τελικά είχα όντως δει τη μισή σεζόν! >_<

-
Anelis
Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Είχα δει και το 10. Όου γκαντ. Παίζει να είχα δει όλη την 3η σεζόν και απλά να μην είχα ξεκινήσει την 4η. Πφφφ
Apr 27 2012 16:35 -
Putin
Γιατί βρίζεις τη Μόνω Ανελείς
Apr 28 2012 22:54 -
Anelis
ναρκωτικά
Apr 29 2012 02:36

-
Anelis
ε α στα διάλα, ήρθα να σου κάνω καντάδα κ έφαγα πόρτα
σκατούλες
Apr 23 2012 20:39 -
Kenny
It's OK, μπόρεσα και το άκουσα anyway. :P Ωραίο ήταν. Και μου θύμισε ότι χρωστάω ένα playlist στο σχετικό thread.
Apr 23 2012 21:04 -
Anelis
I knew I could trust your INTERNET SKILLZZZ moe!!
Apr 23 2012 21:25

-
mono
άσε...
Apr 23 2012 17:58

BrainDeadAlive → Anelis
Θα πάω σήμερα μάλλον να το δω...! ΠΙΣΤΕΥΩ πως θα μου αρέσει, αν δεν το λατρέψω..Τώρα αν όχι..μπορεί να ρθω μασκαρεμένος στο σκριμιν XD

-
Anelis
Έτσι, ΕΤΣΙ!
Ρε εμείς είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για κανα 5λεπτο αφού τελείωσε. Για μένα ξεπέρασε και το feast.
Apr 24 2012 00:51 -
BrainDeadAlive
Χαχαχα ναι και εγώ κάπως έτσι...
Εκεί που άνοιξαν τις πόρτες...Παράδεισος...Ένιωσα τέτοια αγαλλίαση..
Κλάσεις ανώτερη του feast!!!Γαμώ το feast δεν λέω... αλλά όχι. δεν συγκρίνεται..
Το μόνο μου ''παράπονο'' είναι πως στο τέλος θα ήθελα να βγαίνει πλοκάμι και όχι χέρι τύπου τιτάνα.
Apr 24 2012 01:24 -
Anelis
Aχαχαχαχαχαχαχα! Είσαι θεός!!!
Κ εμείς το ίδιο λέγαμε! Στο τέλος θέλει πλοκάμι. Αλλά αν σκευτείς ότι ο Κθούλου έχω σώμα ανθρώπου, τότε βολεύεσαι κάπως και με το χέρι.
Πραγματικά, όταν το μόνο κακό που μπορείς να πεις για μια ταινία είναι το ότι δεν είχε τον Κθούλου, τότε σίγουρα είναι και γαμώ τις ταινίες.
Apr 24 2012 09:00

Anelis → Night Wizard Seal
Όχι για να ξέρεις, εγώ πήρα το keyboard μου και το σημείωσα στα πρακτικά! :P

-
Night Wizard Seal
Perfecto as always! xD
Apr 22 2012 21:02

DoB → Anelis
Αυτό όμως που πρέπει να πω, και ας με πείτε χαζό φανγκελ ~κλάειν~ (παρόλο που και εσείς νιώσατε τα βάημπς) είναι το γλυκό-γλυκό και τρυφερό homolust που διαδραματίζεται!! <3 (Και έχω κόψει και τα yaoi τρομάρα μου.)

-
DoB
Oops, σκόπευα να το κάνω quote αλλά δε μου έκανε τη χάρη... Τα πιάσαμε κι εμείς τα vibes, ναι ναι, η αλήθεια είναι αυτή.. AND WE LIKE!!! YEAH! ;) Once a fujoshi, always a fujoshi dear Anelis, one does not imply give up yaoi. Λες να βγάλουν κανένα doujinshi?
Apr 19 2012 21:28 -
Anelis
Έτσι ρε φίλε!
Κοίτα, εδώ είχαν βγάλει για το tiger & bunny. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας.
Άσε που είναι τρελό γούτσου-γούτσου ζευγαράκι οι δυό τους! xD
Apr 20 2012 11:49 -
DoB
To τελευταίο ep Sakamichi No Apollon το είδες; Όσο πάει κι αγριεύει η κατάσταση!! *_* Δεν έχουν βγάλει yaoi αυτή τη season και παίρνω από κει τη δόση μου! Δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται αφού έχει μάλιστα και τόσο het μέσα! Πω πω σίγουρα θα βγουν dj!
May 05 2012 13:16

Anelis → BrainDeadAlive
Πραγματικά άμα δε σου αρέσει το Cabin in the Woods, τότε...δεν ξέρω κ εγώ τι... Τότε μάλλον θα στα πρήξω στο horrorfest.

-
Anelis
Btw είδα κ εγώ αυτό που έλεγες για φθινόπωρο.Δεν μπορώ να περιμένω!
Apr 18 2012 16:45

OdyMonaxos → Anelis
Κάτσε, τώρα το 'δα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω χαμπάρι το σκηνικό, αλλά την Παρασκευή πήγες στον Παπ/ρίου;; Κατά το απόγευμα; (5 με 6) Είδες μέσα έναν τύπο που πηγαινοερχόταν με 2 από αυτά τα πλαστικά καλάθια, το ένα σκούρο μπλε και το άλλο λαχανί;; :P

-
Anelis
Ε...θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν έχω ιδέα! Αν και πήγα περίπου εκείνη την ώρα, το μόνο που θυμάμαι από τον Παπασωτηρίου είναι οι 2 cosplayers!
Apr 08 2012 23:54 -
OdyMonaxos
Σίγουρα δεν με πέτυχες στο ταμείο πάντως, τυχερή. Για κάποιο λόγο δεν πήρα πρέφα την 2η, μόνο τον τύπο είδα. Και δεν ξέρω την τύφλα μου από το game of thrones.
Και είσαι απλά άθλια. Όχι κλάψα στο hunger games!!! Αίσχος!!!
Νομίζω βρήκα τους μαρκαδόρους που λες με 2,5 ευρά, ProMarkers;
Apr 09 2012 03:07

OdyMonaxos → Anelis
Μια και είσαι σχετική με το θέμα, έχεις να προτίνεις κανά καλό σετ μαρκαδόρων ζωγραφικής, για χαρτί; Όχι τίποτα ακριβό που χρησιμοποιούν οι προ, κάτι καλό αλλά προσβάσιμο.

-
Anelis
Αρχικά, όταν χρησιμοποιείς μαρκαδόρους είναι καλύτερο να έχεις χαρτί μπρίστολ και όχι απλές κόλλες Α4, γιατί οι μαρκαδόροι τις μουσκεύουν εύκολα και θολώνει το χρώμα.
Έχω υπόψην κάτι συγκεκριμένους ημι-επαγγελματικούς μαρκαδόρους με 2πλή μύτη που δεν είναι πολύ ακριβοί (γύρω στα 2,5 ευρώ ο ένας) αλλά δεν μπορώ atm να βρω τη μάρκα τους. Αν θες κάτι ακόμα πιο φθηνό, τότε δοκίμασε τα απλά σετ μαρκαδόρων που έχουν τα μαγαζιά με χαρτικά, απλά προσπάθησε να πάρεις ένα σετ που να έχει μαρκαδόρο...
Apr 08 2012 12:31 -
Anelis
..... να έχει μαρκαδόρους με 2πλή μύτη και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρωματική γκάμα.
(μου έκοψε το comment :( )
Apr 08 2012 12:31 -
OdyMonaxos
Οκ, σ' ευχαριστώ βρε 'συ, θα το κοιτάξω. Σφύριξε το όνομα της μάρκας αν το βρεις (κι ελπίζω να το δω, γιατί χωρίς τα nots βρίσκω τις απαντήσεις σας συνήθως μετά από μέρες)
Apr 08 2012 12:53