Community Status Updates

iristella → Anelis
http://www.imdb.com/title/tt0938330/ => Ξέρω το τέλος της ταινίας από το cast και μόνο xD.

-
Anelis
Sean Bean the living spoiler.
Η ανατροπή θα είναι να ζήσει!
Apr 05 2012 20:59

Trivia Spitting Monster → Anelis
Όλοι έχουμε να πούμε μια ντροπιαστική ιστορία με κλιάιματα να πούμε, δεν είναι μόνη!

-
Anelis
Σε πιάνω κ ας είσαι bot. XD
Apr 05 2012 20:59

Anelis → Trivia Spitting Monster
"Όπως και να 'χει, προσωπικά μιλώντας, όταν μια σειρά/ταινία/βιβλίο/οτιδήποτε με καταφέρει και κλάψω, ή με πέτυχε σε άσχημη μέρα ή πραγματικά με άγγιξε με τα πράγματα που έχει να πει. " Γάμησέ με εδώ που τα λέμε. Εδώ έκλαψα στα βιβλία του Hunger Games, μάλλον δε θα έπρεπε να μιλάω!

Lord Leon → Anelis
Λιώσε από τη ζήλεια σου! http://www.myfoxdfw.com/dpps/news/unusual/experience-your-own-zombie-apocalypse-dpgoh-20120326-fc_18822694

-
Anelis
Άσε το είχα ξαναδεί (αυτό ή κάτι ανάλογο, γιατί θυμάμαι η συμμετοχή ήταν πιο μικρή) πριν από ένα 2μηνο και κόντεψα να πρασινίσω από τη ζήλια μου!!!!! Τ-Τ
Apr 04 2012 09:15

-
Anelis
Φακελώθηκες και από εδώ.
Apr 03 2012 23:42

-
Tenshi
ΕΡΩΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι απίστευτο σχέδιο <3
Apr 04 2012 07:50

-
Trivia Spitting Monster
N'gai, n'gha'ghaa, bugg-shoggog, y'hah: Yog-Sothoth, Yog-Sothoth ...
Apr 21 2012 22:06 -
Anelis
<3 I love you now!
Apr 21 2012 22:40

Lord Leon → Anelis
Δωράκι:
[SPOILER][IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/532997_417490431601077_179784522038337_1829197_773172928_n.jpg[/IMG][/SPOILER]

-
Anelis
awwww!! zombpony!
Apr 03 2012 03:42

BrainDeadAlive → Anelis
Το χε πάρει κ μενα το μάτι μου κάποια παλιά, και πως είχε καλές κριτικές αλλά δεν αγωνιούσα να το δω. Κρατούσα μικρό καλάθι, ξέρεις :Ρ Αλλά ναι, όποτε μπορέσεις δες το, ήταν καλό. Το παρανορμαλ 3 ήταν καλύτερο από το 2ο, μπορεί και από το πρώτο. Αλλά μπορεί να φταίει κ το οτι το είδα σινεμά και ήταν διαφορετική η αίσθηση. Το γουμαν ιν μπλακ θα το δω μόνο και μονο γιατί έχω ακούσει πως είναι ωραία γυρισμένο (σκηνοθεσία,φωτογραφία κλπ) Ναιιι!Κάτι για Σεπτέμβριο άκουσα νομίζω?? Φθινόπωρο τελος πάντων i think!
Γαμάει η σκηνή από κάτω μου XD

Anelis → BrainDeadAlive
To Absentia το περιμένω μήνες, αλλά έχω βρεθεί σε φάση που δεν βρίσκω εύκολα ελεύθερο χρόνο και δεν έχω προλάβει να το δω. Είδα το woman in black, πολύ μέτριο και το paranormal 3 που ήταν καλύτερο από το άλλο, αλλά όχι κάτι το τρομερό.
Περιμένω horror fest!!

BrainDeadAlive → Anelis
Χεχε θενκ γιου :)
Α μάλλον μου ξέφυγε το ποστ σου? Δεν το θυμάμαι.. Ενιουει, συμφωνούμε και σ'αυτό..!
Για να δούμε και για το rabies ~.~
Είδες τπτ άλλο της προκοπής τελευταία? Το Absentia μου άρεσε, αν δεν το χεις δει τσέκαρε το :3

Anelis → BrainDeadAlive
Χαχαχαχα ok will do!
Ναι το είδα με δύο φίλους μου και νομίζω το είπα και στο θρεντ. Δε μου άρεσε. Βαρέθηκα, είχαμε καταλάβει από την αρχή τι θα γίνει και γενικά για τους διθυράμβους που είχα ακούσει, αποδείχτηκε ξενέρα...

BrainDeadAlive → Anelis
Hey! Τι κάνεις? :)
Θέλω μία χάρη...
Θέλω να δεις το Kalevet (rabies) και να μου πεις αν σου αρέσει ή όχι.Γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου αν είμαι μόνος.. Και επίσης, μήπως είδες το Kill List?