Community Status Updates

-
OdyMonaxos
Effin' brofist. Ένας ακόμα άνθρωπος που δεν τις λέει άφτρες!!!
May 24 2012 21:23 -
Anelis
Μπαίνω στον πειρασμό, είναι η αλήθεια, αλλά αυτό το φι με το θήτα με μαγνητίζουν.
May 24 2012 21:50

Anelis
Tradition: one of those words conservative people use as a shortcut to thinking.

-
mono
mono likes this comment
May 23 2012 14:18

Anelis → Kaidou
Σου έβαλα spoiler tag εδώ. http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/9594-avengers/page__st__45#entry581084

-
Kaidou
Και καλα εκανες,επρεπε να το βαλω εγω απο την αρχη !!
May 19 2012 10:45

-
zade
Για το Θάνο; Πίστευω ότι δεν χρειάζεται. Σιγά μην ξέρει ο πολύς κόσμος ποιός είναι ο Θάνος... Τέλος πάντων καλά έκανες.
May 19 2012 11:17

-
Anelis
Είναι βλαμμένος και προκατειλημμένος και χάνει όλο το φαν ~κωλοglee fanboy >_< Θα στα πω όταν γυρίσω κ μπω μουσουνου.
May 17 2012 07:41

-
Anelis
Στο έσβησα. Τα μέλη δεν μπορούν να κάνουν delete posts.
May 13 2012 17:39 -
Kain
Θενκς! ^^
May 13 2012 18:12

Lord Leon → Anelis
Anelis, on Today, 01:33, said:
Ουόου, γιορτή της μητέρας.....chancuuu!! ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
Posted Image

-
Lord Leon
αυτή η ευκαιρια δεν έπρεπε να χαθεί, έτσι; XD
May 13 2012 00:45 -
Anelis
No way I was gonna miss that.
Κάποια πράγματα είναι ιερά.
Όπως...η μάνα.
May 13 2012 00:46

-
Anelis
Thanks, you too.
May 12 2012 09:54

-
Anelis
http://dreamlandtoyworks.com/my_little_cthulhu.html
Α, κοίτα! Έχει και νταρκ Κθουλου!!!! <3
May 11 2012 13:45 -
Kalamaris
Το θελω αγρια.Ειδικα αυτο που ειναι βαμμενο κανονικα και τα θυματα εχουν αυτες τις φατσες XD
May 11 2012 13:49

Anelis → Fandom
Ναι αλλά μετά θα πρέπει να κάνεις report και τον εαυτό σου!...Oh shi-...!!!

-
Fandom
nai to skefthka alla dn prz arkei pou 8a kanw t irini
May 11 2012 12:26 -
Fandom
ase pou prp na kanw k esena me ton dante
May 11 2012 12:27

animestarling → Anelis
καθε φορα που βλεπω το σετ σου, θυμαμαι μια ταινια που ειχα δει και ειχε στοιχειωσει την παιδικη μου ηλικια.. xD

-
animestarling
Την ειχα πετυχει στην τηλεοραση. Παιζει να ημουν γυρω στα 11.. Νομιζω λεγεται The Dagon ή κατι τετοιο.. Θριλερ Γ' κατηγοριας, μην σου πω και παρακατω... Την δουλεια του την εκανε παντως. Για κανα μηνα δεν ηθελα να μπω στην θαλασσα για να μην με θυσιασουν στον Κθουλου.. pfff.. παιδικη αθωοτης..
May 11 2012 12:32 -
Anelis
Χεχεχε ναι ξέρω ποιο λες. Αχ ο Κθουλου...such a lady-killer.
May 11 2012 12:34 -
animestarling
χαχαχαχαχα.. καλα αυτο που μου εχει μεινει -δεν την εχω ξαναδει την ταινια απο τοτε- ηταν αυτο το τεραστιο πηγαδι που ενωνοταν με την θαλασσα(!)και τα πλοκαμια του Κθουλου να αρπαζουν μια γυναικα ... αχου.. τραυματα!
May 11 2012 12:43

Anelis → Kunoichi.meriinawa
"δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να διαβάσω audiobook... υπάρχει κανένας να με διαφωτίσει??" Welcome to the dark side!! Δοκίμασε να κατεβάσεις το Johnathan Strange & Mister Norrel (θα το βρεις άνετα στα torrentάδικα). Είναι ο καλύτερος τρόπος να δεις αν σου ταιριάζουν τα audiobooks.

-
Kunoichi.meriinawa
Arigatou!! Θα το κοιτάξω
May 10 2012 15:32

Anelis → Trivia Spitting Monster
Χωριανοί, ακούσατε τι λέει για το Cathcer in the Rye?! XD Holden forever! Είναι η επιτομή του εφήβου, μου φαίνεται περίεργο που σε κούρασε. I mean, we've all been there.

-
Trivia Spitting Monster
Σωστό! Ίσα ίσα, είναι σαν εκείνα τα παιδιά που τα βλέπεις στο μάθημα να λουφάζουν στο θρανίο τους, κι έτσι και τα βρεις στο διάλειμμα και τους πιάσεις κουβεντούλα, θα πάει η γλώσσα τους ροδάνι. Και αυτό είναι υπέροχο! Βέβαια, το διάβαζα και ανάμεσα στις παρακολουθήσεις στη σχολή, οπότε μάλλον έπαιξε και αυτό στην έξτρα κούραση που σου μεταδίδει ο Holden (που, ξανά, είναι στα θετικά του βιβλίου!). Και μια και το έφερε η κουβέντα, τι άλλο από Salinger έχεις διαβάσει;
May 08 2012 20:56 -
Anelis
Το Franny & Zooey, το Raise High the Roof Beam, Carpenters and Seymour: An Introduction και θέλω να πιάσω και το nine stories. Άλλα βιβλία δεν έχει, μόνο μικρές ιστορίες διασκορπισμένες σε διάφορες ανθολογίες. Το Catcher είναι το πιο εύκολό του βιβλίο. Το Franny & Zooey είναι απίστευτο βιβλίο, αν και μπορεί να κουράσει κάπως με τα φιλοσοφικά του ζητήματα (το διάβασα στα 15 και σε κάποια σημεία είχα δυσκολευτεί, αν το πιάσεις τώρα νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα.) Ε και το τελευταίο ντρέπομαι να το πω αλλά δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ! Ήταν από τα βιβλία που ζαλιζόταν το κεφάλι μου και πλέον δε θυμάμαι καν ποιο ήταν το θέμα. Είναι από αυτά που πρέπει κάποτε να ξαναδιαβάσω.
May 08 2012 21:07 -
Trivia Spitting Monster
1,000,000 thanks! Κι εγώ θέλω να πιάσω το Nine Stories. Α΄ντε να δούμε πότε!
May 08 2012 21:11

-
OdyMonaxos
Σκέφτομαι πως ίσως ήταν καλή μια ολοκληρωμένη άποψη. Αλλά καλύτερα άσ'το.
Ρώτησα στο νέο νήμα πριν ώρα, αλλά δεν είδα απάντηση. Καμιά πρόταση από Edgar Rice Burrughs, τα sci-fi έργα του; Ο father θα με πρήξει
May 08 2012 21:54 -
Anelis
Το είδα ότι το ρώτησες, αλλά δεν απάντησα γιατί δεν έχω ιδέα! Ψάξε λίγο στο goodreads, μπορεί να έχει κάποιο topic με το ποιο από τα βιβλία του είναι καλύτερο. http://www.goodreads.com/author/show/10885.Edgar_Rice_Burroughs
May 08 2012 21:57 -
OdyMonaxos
Thank you very very much!!
(sci fi πριν τον Α΄ΠΠ από τον δημιουργό του Ταρζάν. Κατεστραμμένη οικογένεια δεν είμαστε;)
May 08 2012 21:59

mono → Anelis
Αι μαρή που ξέρεις και τους NOFX, είχες και στο χωριό σου? ( ωραία πράγματα έβαλες, τα μισά δεν τα ήξερα XD). Έβλεπα βιντεάκια με τα αυγά όλο το βράδυ και κάπου εκεί στις 5 το πρωί με έπιασε κατάθλιψη.

-
Anelis
Χα, ου ρε, όταν εγώ άκουγα NOFX στα 15 μου, εσύ...ε...εσύ είχες τελειώσει το σχολείο οπότε...εχμ...ναι, λοιπόν ας συμφωνήσουμε ότι είμαστε και οι δύο γαμάτες και ας το λήξουμε εκεί. xD Εγώ μετά τον αποκεφαλισμό κοιμήθηκα ευτυχώς και ούτε με αυγά ούτε με λοιπούς μισάνθρωπους ξανασχολήθηκα.
May 08 2012 11:02