Community Status Updates

-
Anelis
Σε αγαπάω που με σκεύτεσαι, αλλά δε σου 'χα πει βρε ότι το σιχαίνομαι το συγκεκριμένο;
~παγωτοπαγωτοπαγωτο!
Jun 02 2012 19:28 -
mono
Ωχ σοβαρά? Τ_Τ
Συγγνώμη αφέντρα, δεν θα επαναληφθεί! ~Προσπάθεια επανόρθωσης~
Youtube Video
Jun 04 2012 11:39 -
Anelis
Α τι ωραίο! Δεν το είχα ξανακούσει.
Εντάξει λοιπόν ποτανάκι, όλ ιζ φοργκίβεν! *χτςςς*
Jun 04 2012 13:31

Anelis → Botsun
Λοιπόν πες, τι ξέρεις για τον Χιονάτο, για να ξέρω τι να σου συμπληρώσω! (Μπάη δι γουέι, μου χρωστάς ένα κάρο τώρα που το σκεύτομαι..)

-
Anelis
Με σκότωσες.
Το ονειρεύομαι από εκείνη τη μέρα.
May 29 2012 21:21 -
Botsun
Μέσα στο Σ/Κ μπορείς ;
May 29 2012 21:22 -
Anelis
Ω! Με ψήνεις.
May 29 2012 21:47

Anelis → Kunoichi.meriinawa
Το 6 degrees of separation έχει κολλήσει. Δώσε κ άλλο hint για να συνεχίσει το παιχνίδι!!
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/9384-six-degrees-of-separation/page__pid__580795__st__105#entry580795

Fandom → Anelis
Ti random Dothraki einai auto ? Gia pes m kana wraio onoma Dothraki

-
Fandom
Α τόσο καλά >.< Και εκεί που διάβασα για τον Χόντορ και είπα να αλλάξω σε αυτόν είδα ότι τον έχει ο Tragic T_T
Jun 02 2012 19:31 -
Anelis
Εντάξει υπάρχουν πολλοί ακόμα. Μπορείς να πάρεις Benjen Stark, Master Pycelle, Sansa Stark, Master Illyrio...xD
Jun 02 2012 19:36 -
Fandom
O Ben μέχρι στιγμής αγνοείται για μένα , η Σάνσα είναι ηλίθια και οι άλλοι 2 δεν έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο >.< Αν δε βρω άλλον τότε απλώς θα προσπαθήσω να μιλάω υποτιμητικά για όσους δεν καβαλάνε άλογα , να είμαι λίγο φαλοκράτης κλπ
Jun 02 2012 19:43

-
Anelis
Αν θέλεις κάποιον τελείως αποτυχημένο, αυτός είναι ο Theon Greyjoy, αν και επειδή είναι ψιλο-main ίσως να σε δυσκολέψει και να φας και αρκετά spoilers ψάχνοντας γι αυτόν. Αν όμως παρόλα αυτά θέλεις βασικό χαρακτήρα, τότε Theon ALL THE WAY.
O Theon είναι Greyjoy (και είναι ironborn), αλλά όταν ήταν 9 χρονών τον πήρε ως αιχμάλωτο/προστατευόμενο του ο Eddard Stark (καθώς ο πατέρας του Theon είχε κάνει επανάσταση ενάντια στον Stark ο οποίος είναι warden of the north- aka the Lord of the North, οπότε οι Greyjoy ήταν τρόπον τινά υποτελείς του. Αφού νίκησε, ο Stark πήρε τον Theon, έτσι ώστε να μην ξανά-επιχειρήσουν μια επανάσταση οι Greyjoy. ) και τον μεγάλωσε μαζί με τους γιούς του.
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Ironborn
May 29 2012 18:07 -
OdyMonaxos
Τίποτα πιο minor; Δεν θέλω να κάνω απαραίτητα βασικό
May 29 2012 18:23 -
Anelis
Υπάρχει ένας τύπος που λέγεται Lancel Lannister, είναι λίγο κότα και ψηλομύτης στην αρχή , και εμφανίζεται ελάχιστα στην πρώτη σεζόν. Γενικά δε χρειάζεται πολλά guidelines γι αυτόν. Είναι μικρός (κάτω από 20), ξάδερφος της βασίλισσας Cercei Lannister, wannabe ιππότης.
May 29 2012 20:03

Fandom → Anelis
Anelis, on Yesterday, 22:26, said:
Είναι αναφορικά με το κίνημα του Viennese Actionism και το πώς επηρέασε αυτό τον Paul McCarthy. Αν δεν έχεις γερό στομάχι, ή δεν είσαι εξοικειωμένος με την τέχνη από το Dada και μετά, θα σου πρότεινα να μην το googlάρεις καν. Save yourself! xD

-
Anelis
Κάπου κάπως πιστεύω ότι υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που δεν το κλίκαρε γιατί τον προειδοποίησα.
Spoiler:
Δε φταίω εγώ για το όνομα της σχολής μου. Ναι, δυστυχώς. Αν ήσουν εξοικειωμένος με τη σύγχρονη τέχνη θα καταλάβαινες πώς το εννοώ (επίσης ένας από τους λόγους που είπα να μην το googlάρετε)
Πάρε και το άρθρο, έτσι για να υπάρξει και ένα closure βρε αδερφέ!
http://arttattler.com/commentarymccarthy.html
May 28 2012 11:20 -
Fandom
Είδα τις εικόνες και κάτι μέσα μου μου λέει να μην το διαβάσω (τώρα έχω αρχίσει να έχω ένα θεματάκι όχι μόνο με το καλών αλλά και με το τεχνών) , αλλά λογικά θα το κάνω όταν γυρίσω το βράδυ . Να φανταστώ ο McCarthy είναι ο ξεβρακωμένος πάνω στο τραπέζι ? Να μας ποστάρεις και την εργασία σου όταν τελειώσεις
May 28 2012 11:31 -
Anelis
Το κείμενο είναι υπέροχο και καθόλου σοκαριστικό. (Πόσο μάλλον όταν έχει αυτές τις εικόνες από δίπλα.)
Η αλήθεια είναι ότι μπαίνεις στα βαθειά χωρίς σωσίβιο, ζωή σε λόγου σου λοιπόν!!
May 28 2012 11:34

-
1451
Χαίρομαι που σου άρεσε, ήταν έμπνευση της στιγμής!
May 27 2012 08:34

Anelis → Kalamaris
Και flogging molly και pogues και dubliners και dropkick murphys and the like.

-
Kalamaris
.....Yes it is xD.Απο οοοοολα αυτα ξερω μονο το πρωτο και αυτο επειδη μου το συστησε φιλος.Αλλα τι ονοματα ειν'τουτα ωρε 0____0
May 27 2012 13:04 -
Anelis
Είναι που δεν έχουμε ιδέα από την κουλτούρα τους. Το pogues βγαίνει από μια ιρλανδική έκφραση που σημαίνει "φίλα μου τον κώλο", οι dubliners είναι οι δουβλινέζοι (best city in the world btw), οι dropkick murphys (dropkick=ξυλίκι, Murphy= το πιο συνηθισμένο ιρλανδικό επίθετο, σα να λέμε "Οι μπουκετομπίχτες Παπαδόπουλοι"...)
Ireland ftw <3
May 27 2012 13:57 -
Kalamaris
My god are these names awesome!!
May 27 2012 17:24

Anelis
Σταματήστε να χρησιμποιείτε το "αγαπάμε" εκτός αν μιλάτε συλλογικά για τη σέχτα σας. Ποιοί το αγαπάτε ρε κεφτέ; Εσύ και οι 13εις σου προσωπικότητες; ΟΥΣΤ

-
Anelis
Άντε ρε moe, κερδίζεις άλλον ένα υποθετικό χαλβά!
May 31 2012 20:50 -
Strange Loop
αγαπάμε Paris in the rain :P http://youtu.be/BWXWivwhi14
Jun 13 2012 12:20 -
Anelis
Η μάνα σου αγαπάει το Paris in the rain...
Πάει μεγάλωσε κ αυτή.
Jun 13 2012 22:05

Black Kaiser → Anelis
I just leave this here, αν και μπορεί να τα έχεις παρει πρέφα όλα αυτά τα lores: http://www.youtube.com/watch?v=EhRv7zHyYR0

-
Anelis
WHAT!
Μην τα πετάς έτσι ξεροσφύρι, θα πάθω καμιά συγκοπή από τη χαρά μου!
Γ-Α-Μ-Α-Ν-Ε!
Δεν είχα ιδέα, είναι extras από το dvd?
May 25 2012 22:16 -
Anelis
Πριν από λίγο τα τελείωσα όλα.
Το καλό είναι ότι όλα είναι canon, οπότε εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο τη σειρά.
May 25 2012 23:01 -
Kalamaris
Oh my freaking god are these awesome!!!!!
May 25 2012 23:08

-
Anelis
Δωράκι για να μη βαριέσαι.
Spoiler:Είσαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω και έχει δει και τα 2. Rejoice
May 25 2012 20:35 -
Strange Loop
αχχ τώρα το είδα αυτό <3
May 29 2012 11:24

Anelis → mono
Ένα πράγμα θα σου πω... Ο βιτζιλάντης της Καλαμάτας. Μλκα απλά κοίτα το. (δι ρεστ από μουσουνου, θα λιώσεις!)

-
mono
Αν είχες πάει πιο νωρίς εκεί και είχες δει εκείνο θα το καταλάβαινες αυτό!
May 24 2012 22:59 -
Anelis
Το έκανε delete μετά (μαζί με τη γκλίτσα.....μουαχαχαχαχα!)
May 24 2012 23:01

Anelis → red pyramid
I love sketchbooks. Ιδιαίτερα αν άλλοι άνθρωποι έχουν σχεδιάσει στις σελίδες τους.

-
red pyramid
δεν ξέρω, εγώ προσωπικά μπορώ να θυμηθώ ότι ποτέ δεν έβρισκα ανθρώπους να ζωγραφίσουν μαζί μου. Ήταν πάντα μια αρκετά μοναχική εμπειρία, και γι΄ αυτό ίσως θα ήθελα πολύ να αποκτήσω παρέα σε αυτό.
By the way, I wanna see more of your art *___*
May 25 2012 20:46 -
Anelis
Όταν το θέτεις έτσι σχεδόν συγκινούμαι.
Ωραία, την επόμενη φορά που θα σε δω θα σου πασάρω τα μικρά κόκκινα sketchbooks που κουβαλάω πάντα μαζί μου.
May 25 2012 20:55 -
red pyramid
Great. Can't wait to see what you've got.
May 25 2012 21:44