Community Status Updates

Yo! Master → Anelis
Θυμάμαι να έχω διαβάσει την αρχή του [B]Black Hole[/B] a long time ago. Πάντως έχει κυκλοφορήσει & σε Ελληνική έκδοση.
Έχω διαβάσει συγκεκριμένα το [B]Jimmy Corrigan, the Smartest Kid on Earth[/B] (έχει μια τάση να εμφανίζεται στις λίστες από τα *πολύ* καλά comics, ε?), όχι όμως το υπόλοιπο [B]Acme Novelty Library[/B].
Τίποτα από Jason.
[B]Ghost World[/B] έχω δει την ταινία. Κάνει? ;)
Το [B]Castle Waiting[/B] ομολογώ πως πρώτη φορά το ακούω.
Πάντως, ναι, όταν εγώ τουλάχιστον λέω "εναλλακτικά comic" τέτοιο στυλ εννοώ.
Και thanks. :)

Anelis → BrainDeadAlive
Έλα ρε, το Morgue Story : Sangue, Baiacu e Quadrinhos...
[IMG]http://www.parana-online.com.br/media/uploads/2010/julho/01-07-10/morguestory010710.jpg[/IMG]
Κοίτα, αν σου αρέσουν τα ζόμπια το insanitarium είναι καλό. Δεν ξέρω γιατί δεν τους άρεσε. Βασικά, δεν μπορώ να φανταστώ καν γιατί.
Με το fright night γέλασα μεν πολύ, αλλά δεν μου φάνηκε ότι ήταν ηθελημένο εκ μέρους της ταινίας. Βαμπίρια έχει όμως, δεν μπορώ και να το μισήσω!
Δεν τα έχω δει αυτά που λες, κάνε ποστάκι στο σπλατεροθρέντ να μας πεις πώς σου φάνηκαν!
MU δεν χρησιμοποιώ καθόλου δυστυχώς!

Anelis → Yo! Master
Για αρχή Black Hole, ένα από τα καλύτερα κόμικ της 10ετίας (και όχι μόνο).
Όλα ή οποιοδήποτε Acme Novelty Library και γενικά ό,τι μπορείς να βρεις από Chris Ware. Είναι άνετα στο τοπ 10 ποιοτικών δημιουργών κόμικ ever.
Όλα του Jason, είναι πολύ μικρά και ευκολοδιάβαστα.
Ghost World αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη ΤΡΕΧΕΙΣ.
Και ένα από τα πιο αγαπημένα μου κόμικ, με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια, το Castle Waiting της Linda Medley.
Τσέκαρέ τα στο site της Fantagraphics, και αν έχεις αμφιβολίες για κάποιο ρώτα με να σου πω περισσότερα!

BrainDeadAlive → Anelis
Koκκινομαλλα σχεδιαστρια κομικ...?? :/// ποιο λες??
Εχει potential πιστευω ο τουρκος παντως..
Ισχυει,ηταν λιγο αργο, ( human cent.) δεν εδειχνε και πολλα αλλα ηταν λιγο sick το concept. Ας ελπισουμε οτι το 2ο θα δειχνει περισσοτερα. :P
Για το insanitarium ειχα ακουσει ασχημα λογια απο τον αδερφο μ και μια φιλη μου που το ειχαν δει κ το απεφυγα. Fright Night ftw \m/ νομιζω ομως δεν σαρεσε εσενα ε? Και το 2ο καλο ειναι, στον κολλητο μου αρεσε περισσοτερο απο το 1ο.
hahaha πρεπει να τα δεις τα guinea! Και να θυμασαι πως ειναι 7, οχι 6. Μαζι με το bonus επεισοδιο.
Τελευταια εγω ειδα mirrrors 2, resident evil afterlife, altitude, night of the demons (remake), 13 hrs, Paradise Murdered, Ms 45, Who Saw Her Die? Τα καλυτερα απο αυτα για μενα ηταν Paradise Murdered και Who Saw Her Die?.
Nαι??Εχεις κανενα site για 1 linked megaupload movies?Aγαπω MU. xD

Anelis → BrainDeadAlive
Τίποτα μωρέ, απλά είχα σταφυλόκοκκο τότε.
Βασικά περισσότερο μου άρεσε αυτό με την κοκκινομάλλα σχεδιάστρια κόμικ γιατί δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό! Και τα μικρού μήκους είχαν φάση, αν και αυτός ο Τούρκος δεν μου πολυάρεσε. Κακό 2 ftw, τελικά το the human centipede ήταν λίγο βαρετό, άντε να δούμε το sequel.
Τελευταία; Μμμμ Insanitarium k Fright Night i think. Το Machete στο τέλος του οποίου όπως είπα και στο θρεντ, κοιμήθηκα. Έχω κάνει ένα pause εδώ και κανά μήνα για να δω και άλλα πράγματα και δεν προλαβαίνω!!
Γενικά εσύ έχεις δει τίποτα τώρα τελευταία;
Χαχ, όχι αυτό δεν το ξέρω αλλά να σου πω δε μου λέει και πολλά. Υπάρχουν αρκετά site που είναι και στα Αγγλικά και είναι καλύτερα!
Guinea Pig...πω πω τι μου θύμισες, ακόμα να τα δω η ιερόσυλη!

Anelis → Yo! Master
Αμ! Είπα πιστό fangirl της (γτπ φάνγκερλ δηλαδή, εδώ το έγραψα λάθος -αλλά το διόρθωσα- ). Συστηματικά έχει από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές εκδόσεις evar!

BrainDeadAlive → Anelis
Πωωωωωω, το ξερεις αυτο???
[url]http://thehouse-ofhorror.blogspot.com/search/label/Gore[/url]
τα σπαει!!Tωρα το βρηκα κ χαρηκα!
Δεν εχει αγγλικους subs για τις ασιατικες αλλα αυτους τους βρισκεις κ αλλου!
Αλλα εχει πολλες που εψαχνα οπως τα basket case και καποια αλλα.
Κ το 7ο Guinea Pig!
1 link για megaupload ολες. Πολυ μ αρεσουν αυτα! xD

Yo! Master → Anelis
Περίμενα τη Fantagraphics να αναφερθεί κάποια στιγμή σε αυτήν τη συζήτηση, χεχ. :)

BrainDeadAlive → Anelis
Ohhh μλκια..Τι εγχειρηση btw? *περιεργος*
hahaha ποιο σαρεσε πιο πολυ??
Εγω νομιζω καλυτερο ηταν το τελευταιο,το φετινο.
human centipede, kako 2. xD
Oh,i see. Εγω πηγα!!απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7+ το απογευμα ορθοστασια,γυρισα κομματια σπιτι. :P αλλα μετραγε!!!
Τι ταινιες ειδες τελευταια??

Anelis → BrainDeadAlive
Xεχεχεχε, εγώ στο πρώτο ήμουνα εγχειρισμένη και δεν μπόρεσα να πάω και θυμάμαι είχα τσαντιστεί.
Είχε πάει ευτυχώς όμως το έτερον ήμισυ και είχα updates ανά 2ωρο XD
Στα άλλα 2 πήγα και ofc ήμουνα συνέχεια εκεί όλες τις μέρες!
Και παραλίγο να πάμε για το Κακό 2 αλλά το σουκου που γινόταν ο πανζουρλισμός δυστυχώς δεν προλάβαμε!
Εσύ;

Lord Leon → Anelis
αν σε βοηθαει καθολου i hate fangirls. they r so fuckin pedictable.
οσο για τα γεραματα ειναι πολυ σχετικό. ειδικα σε ενα σαιτ που ολοι διαβαζουν "μικυμαου"