Community Status Updates

Sponis → Anelis
φτυσταμπουτιασ'
έχω κάποιους ύποπτους κατά νου... αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα είχα βοηθήσει αν ήμουν μέσα...
ίσα ίσα αν είχα λάθος στόχο θα ήταν έξυπνο να "χτίσουν" πάνω σε αυτό οι δολοφόνοι

Anelis → BrainDeadAlive
Όχι ρε συ, μήπως το μπερδεύεις με το sanatorium? Αν και ούτε αυτό είναι με τούνελ.... Το insanitarium είναι με ένα τρελάδικο, και έναν τύπο που ψάχνει την αδερφή του που είναι κλεισμένη κάπου εκεί μέσα.
Βασικά απλά δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω. Εάν έχεις κανά καλό λινκ από εκεί, by all means, share it!!! ^^

Anelis → Sponis
Εννοείται, ήσουν από τους πιο επικίνδυνους να ξεσκεπάσουν το ψέμα μας, αμ τι, θα σε αφήναμε ζωντανό; :P
Είθε να είναι απαλό το χώμα που σε σκεπάζει dear Ranma

Anelis
→
Azathoth
Εκεί έγκειται η γοητία του παιχνιδιού, στον έλενχο αυτών που δεν το πολυσκεύτονται...εξ' άλλου εσείς είχατε και τα τιπς ως επιθεωριτές... (άσε που μερικοί από τους ζωντανούς αθώους το είχαν καταλάβει, απλά δεν μπορούσαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα)..don't flatter yourself too much dear inspector :P
χο χο χο

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
Dear, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, δεν θυσιάσαμε τίποτα. Εφ' όσων μας είχαν δείξει οι επιθεωρητές ήμασταν ήδη καμμένοι.

BrainDeadAlive → Anelis
Ααααααααα!Με το μλκ που εβαζε κατι στα ποτα. :P Ναι, αυτο ειχε ενδιαφερον, περισσοτερο αποσο μπορουσες να περιμενεις.
Nαι τα 2 ατομα που ειδαν το insanitarium δεν ειναι σαν κ εμας, δεν εχουν καποιο κολλημα με τα ζομπι. Το ινσανιταριουμ λες με ενα τουνελ ε?Που κατι πηγαν να κανουν, κατι εργασιες για να το ανοιξουν ή κατι τετοιο ε?
Χμμμ. Οκει,θα κανω edit στο ποστ μου, μη doublopostαρω και με χεσει κανεις :P
Ελα ρε,γτ δεν χρησιμοποιεις MU? Δεν σου πιανει καλες ταχυτητες? Τωρα το πρωι εμενα μου πιανει 700,800,900. <3

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis
Ναι...αλλα ποσο εξυπνο ηταν να θυσιασετε 2 δολοφονους για εναν μονο αθωο; Η δεν ηταν αυτο το σχεδιο;

matassos → Anelis
[QUOTE=Anelis;441060][COLOR=Magenta][I]ειλικρινά soz Tenshi που ποστάρω αλλά πρέπει να το πω
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ Είδατε μερικοί μερικοί που βιαστήκατε να πείτε ότι δεν ξέρουμε να χάνουμε και ότι χαλάσαμε και το παιχνίδι και άλλα τέτοια όμορφα;
Φάτε κουραδάκια λοιπόν! Με τόσες κατηγορίες ότι χαλάσαμε το game, ενώ θα μπορούσαμε -και λόγω εκνευρισμού που ξαφνικά γίναμε δακτυλοδεικτούμενοι ως οι "παιχνιδοχαλάστρες" imho θα ήμασταν και δικαιολογημένοι-, δεν ήρθαμε να σας το χαλάσουμε.
Απλά απολαύσαμε τους όμορφους καρπούς που σπείραμε....
Και θα χάσετε όλοι! Μουαχαχαχα!
RP BITCHEEEZZZZ
Have fun & enjoy the rest of the game!
πιςς
(πλιζ αν είναι μην το διαγράψετε αλλά μεταφέρετέ το στη γενική, 'cause some things need to be said -and heard- )
[/I][/COLOR][/QUOTE]
:hahaha::hahaha::hahaha: priceless :nod::nod: επρεπε να βλεπες τη φατσα μου οταν ειδα το ποστ πρωτα το δικο σου και μετα του τενσι :hihi2:
τωρα το παιχνιδι παραεγινε συναρπαστικο , ωωωχ ωχχ ωχχ

Sponis → Anelis
KOYFALES DOLOFONOI ME VGALATE NA MI SAS KSESKEPASW!
ΚΑΙ GREEKLISH GIATI EIMAI ORGISMENOS!

Azathoth
→
Anelis
apo oti fenete mono emeis i nekroi to ixame katalavei ala itane too late :P orea pegmeno ala vasistikate stin ilithiotita ton alon, giati ekane bam pos itane etsi :P you win

Anelis → Yo! Master
Ξαναπιάσε το Black Hole. Το ξέρω ότι έχει βγει στα Ελληνικά, αλλά όσο καλή και να είναι η μετάφραση τίποτα δεν συγκρίνεται με το πρωτότυπο.
Το υπόλοιπο acme είναι κυρίως από oneshot volumes οπότε όποιο και να πιάσεις καλό θα είναι. Συνιστώ το 19ο πάντως..
Jason ψάξε, έχει ιδιαίτερη αισθητική. Το castle waiting είναι κάπως...obscure για πολλούς αλλά εγώ το θεωρώ υπέροχα αστείο και παιγνιώδες. Μου θυμίζει λίγο το παραμύθι χωρίς όνομα της Ζωρζ Σαρή.
Ghost World, αν και η ταινία είναι πολύ καλή, το κόμικ είναι must read.
Αυτού του είδους τα εναλλακτικά πάντως είναι η...πεμπτουσία των κόμικ για εμένα!
Εσύ έχεις τίποτα ανάλογα καλό να μου προτείνεις;