Jump to content

Community Status Updates

Photo

BrainDeadAlive → Anelis

hahaha bravo bravo! (Y) nai,to bloody disgusting eidika. Einai 1 apo tis stadar selides pou 8a mpw ka8imerina. xD ''Διαβάζεις dread central, day of the woman, mermaid heather και gore gore dancer?'' Site gia reviews einai ayta?Mono to dread central kserw :$ Eides to walking dead esy???
Oct 25 2010 11:09
Photo

Anelis → LethalMike

Κάποιος είναι butthurt...:whistling:
Oct 25 2010 07:52
Photo

Anelis → Yo! Master

Thanx για τα λινκς μαν! Ας είναι πάντως, γιατί δεν έχω και καμιά ιδιαίτερη καούρα για τη Marvel...η Fantagraphics κυρίως με καίει, που έχει βγάλει τα καλύτερα κόμικ ever... Εγώ άρχισα να μαζεύω τευχάκια Witchblade από το τεύχος 80 (σημαδιακό; :P )και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που όταν τα έβλεπα και ήταν στο 50κάτι δεν τα βούταγα να τα αγοράσω... Εμένα μου άρεσε πάντως, τώρα το έχω αφήσει κάπου στο 130κάτι κ περιμένω να μαζευτούν πολλά για να το συνεχίσω, αν και υπάρχει περίπτωση να το σταματήσω πιά.
Oct 25 2010 07:46
Photo

Yo! Master → Anelis

Καλά, ναι, δε μιλάμε για τα παλιά, αλλά για το *checks τα TPBs του {*}* #80 & μετά (το softboot που έλεγα). {*} Τα οποία τα έχουν αριθμημένα από την αρχή: Vol. 1 - 3, χεχ. Όπως έλεγα με ψήνει, να δούμε. Το Demonoid κλασσική αξία. Και το άλλο είναι το site που είχες κάνει link για το [b]Sillage[/b] (still thanks for that :)) - ευκαιρία να το κάνω bookmark, που το είχα ξεχάσει. Εγώ πέρα από αυτά χρησιμοποιώ επίσης: - [URL="http://komics-live.com/live/index.php"]Komics Live[/URL] (δεν έχει Marvel / Image) - [URL="http://thelongbox.net/phpBB3/index.php?sid=8a00d96b152cfac2f487536763883934"]The Longbox[/URL] (δεν έχει Marvel) Βασικά, μετά το κυνήγι που έκανε η Marvel στα σχετικά sites (seize-&-desist letters, κτλ.) πριν 1,5 - 2 χρόνια τα scanning group έγιναν πιο closedmouthed & δεν ξέρω πλέον που είναι το ΄λημέρι' τους, που κάνουν τα first uploads.
Oct 25 2010 00:10
Photo

Anelis → Yo! Master

Είναι εθισμός το άτιμο! Τώρα τα spinoffs του είναι λίγο άρμεγμα αλλά οκ, αγάπη είναι, θα τους το συγχωρήσω! (Btw το witchblade έχει 2 spinoffs με Wolverine! ) Τώρα για το αν λένε...χμ...Αντικειμενικά μιλώντας ξεκίνησε αρκετά ωραία με τον μακαρίτη τον Turner. Έχει highs and lows, αλλά ευτυχώς τώρα τελευταία τα σενάριά του είναι αρκετά καλά. Πάντως νομίζω ότι αξίζει να το αρχίσεις, έστω για τα πρώτα 2-3 επικά volumes. Για online πέρα από demonoid έχω μόνο [URL="http://mycomicpost.com/"]αυτό[/URL], γιατί ένας γαμάτος uploader στο piratebay απ' τον οποίο κατέβαζα το σταμάτησε το άθλημα εδώ και μήνες. Εσύ για online έχεις καμιά πρόταση;
Oct 24 2010 23:38
Photo

Yo! Master → Anelis

[b]Witchblade[/b], ε? Ένας φίλος μου στη Θεσσαλονίκη πριν από κάνα χρόνο κάθισε & τα διάβασε όλα τα τεύχη από την αρχή-αρχή. Και όλα τα [b]Darkness[/b]. Εγώ έχω τα 3 πρώτα volumes μετά από το softboot του Ron Marz (ναι, τα actual TPBs - όταν παραγγέλνω από eBay χτυπάω & ότι άλλο φθηνό έχει ο πωλητής μιας & θα έχουμε που θα έχουμε τα έξοδα αποστολής, με αυτόν τον τρόπο έχω καταλήξει με κάτι διάφορα & ότι να΄ναι, χεχ). Τα διάφορα events τώρα πρόσφατα ([b]Firstborn[/b], [b]Broken Trinity[/b], [b]Pandora's Box[/b], [b]Artifacts[/b], etc.) με κάνουν να θέλω να ρίξω μία πιο εκτενή ματιά αλλά ποτέ δε φαίνεται να έχω το χρόνο να το κάνω! Πώς είναι? Λένε τίποτα. Ο Ron Marz το έχει πάρει εργολαβία το θέμα, πάντως. Όπως μάλλον έχεις καταλάβει η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που διαβάζω εγώ δεν είναι αγοραστά, χεχ! Ένα πολλλλύ μικρό ποσοστό μόνο είναι (& πάντα αφού actually τα έχω διαβάσει & μου έχουν αρέσει, που λένε για την πειρατεία...). Και άμα αγόραζα ό,τι διάβαζα θα είχα χρεοκοπήσει 2 φορές ήδη, πολύ πράμα (ή απλώς δε θα τα διάβαζα, so there is that). Για τι online μέρη λες? Μπορεί να μη μας νοιάζει άμεσα, αλλά ποτέ δε ξέρεις. :)
Oct 24 2010 23:30
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Btw fangoria & bloody disgusting fucking rule! Διαβάζεις dread central, day of the woman, mermaid heather και gore gore dancer? Τα σπάνε!
Oct 24 2010 23:08
Photo

AnelisBlack Rock

Τα ζόμπι γυρνάνε σπίτι τους το βράδυ, αφού έχουνε γεμίσει την κοιλίτσα τους με φρέσκα μυαλάααα!!! ΜΙΑΜ!
Oct 24 2010 22:54
Photo

Anelis → Tenshi

Έλα γούτσου Tenshi, μην σε παίρνει από κάτω! Εγώ θα σε προτιμούσα και frontseat πάντως :P True το παρακάνει πολύ και συχνά, αλλά κατ' εμέ όχι τη συγκεκριμένη φορά (at that point at least).
Oct 24 2010 22:51
Photo

Black RockAnelis

μωουε,ξέχασα οτι τα ζόμπι ξυπνάνε το βράδυ
Oct 24 2010 22:50
Photo

Anelis → Yo! Master

Omg, massive post! I like! Για το pop corn entertainment σε καταλαβαίνω απόλυτα. Στο κάτω κάτω διαβάζω witchblade (παλιά και Wolverine/Lady Death) και ας μην αναφέρω ορισμένα μάνγκα και σειρές τα οποία παρακολουθώ. Ανεξάρτητα θεωρώ όσα είναι του κύρους της IDW και κάτω, χωρίς όμως αυτοεκδόσεις, φανζιν κτλ (small press όμως ναι). Για την αυτοέκδοση υπερηρωικού κόμικ τώρα που το σκεύτομαι μάλλον στην independent σκηνή θα τα κατέτασσα, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες imo. Εγώ τα περισσότερα κόμικ που διαβάζω είναι αγοραστά, αν και ανακάλυψα ότι πολλά από αυτά που νόμιζα ότι βρίσκονται δύσκολα στο νετ υπάρχουν μεν αλλά με λίγο περισσότερο ψάξιμο βέβαια. Thanx για το σετάκι μου. Χαίρομαι που σου αρέσει!
Oct 24 2010 22:47
Photo

LethalMike → Anelis

[quote]Κοίτα καλό μου, δεν ξέρω τι βλέπεις στον ύπνο σου, αλλά πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τα όνειρα από την πραγματικότητα. Δεν κάνει καλό να τα μπερδεύεις. Θα πάθεις τίποτα.[/quote] Cool story bro. Ακου τι λεει η ψωναρα, αλλα τι να πεις γυναικες, εγω φταιω ομως που ξεδιπλωνω τα συναισθηματα μου σαν το χαλι του παραδεισου. Και εκτος απο ποιητης ειμαι και ρομαντικος, χορευω τον χορο του αρσενικου για να δελεασω ενα "θυληκο". Αι βρε, αντε βρες τον jesus Σου. :P
Oct 24 2010 22:44
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Χεχ μην το λες, τουλάχιστον άλλα 2-3 άτομα θα το έχουν πιάσει άνετα. Απλά ίσως να μην είναι τόσο zombie fan girls/boys όσο εγώ :P Zombie love to the grave and beyond!!
Oct 24 2010 22:35
Photo

AnelisBlack Rock

ααααααααα!!! σόου κιούτ! Είχα δει και άλλη μια παρόμοια παλιάαααα..!
Oct 24 2010 22:34
Photo

Anelis → LethalMike

Κοίτα καλό μου, δεν ξέρω τι βλέπεις στον ύπνο σου, αλλά πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τα όνειρα από την πραγματικότητα. Δεν κάνει καλό να τα μπερδεύεις. Θα πάθεις τίποτα.
Oct 24 2010 22:34