Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seirios → roriconfan

[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6451-count-gankutsuou-chouji-suitengu-speed-grapher-%5Bmark-your-spoilers%5D.html"]http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6451-count-gankutsuou-chouji-suitengu-speed-grapher-%5Bmark-your-spoilers%5D.html[/URL] παρε και αφτο μιασ και εχεισ δει τα ανιμεσ...
Ιαν 16 2009 21:29
Φωτογραφία

odinroriconfan

Βρε roriconfan,ασε και κανεναν αλλον να σταυρωσει κουβεντα [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/6330-%D6%FD%EB%E1-%EA%E1%E9-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%F3%F4%E1-anime-manga-new-post.html"]εδωπερα[/URL],εχεις ηδη 15 posts σε ενα thread που αριθμει κατι λιγοτερο απο 3 σελιδες.Αν και αυτο ειναι προφανως απορροια του οτι σε ορισμενα threads εδω μεσα απλα εσυ μιλας και αλλοι σχολιαζουν (γεγονος που μαλλον σε blog φερνει,και οχι σε forum) πραγματικα καταστρεφει την συζητηση (ενιοτε την εκτροχιαζει πριν την καταστρεψει).Χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτου ειναι η εξης φραση: [I]Υπάρχει κάποια απορία σου, διαφωνία σου ή κάτι να προσθέσεις σε όσα είπα;[/I] λες και το thread εχει σκοπο να εξετασει την δικη σου γνωμη:bahhh:
Ιαν 07 2009 14:44
Φωτογραφία

Zauk-Lain-roriconfan

Oχι αμα θυμασε καλα εχω λαπιτοπ...Δεν ειδα τι εγινε στο τοπικ γιατι απλα δεν μου αρεσει το Dragonball..Μπορω να το κοιταξω ομως...
Δεκ 28 2008 15:54
Φωτογραφία

roriconfanZauk-Lain-

Η μέθοδος με τις αλυσίδες είναι πλέον ξεπερασμένη. Αν ο τελευταίος αργήσει να απαντήσει, τι λες να σου δώσω κωδικούς για να κατεβάσεις την σειρά με Megaupload; Όλες πλέον τις αγαπημένες μου της ανεβάζω στο ίντερνετ και δίνω κωδικούς σε όποιον θέλει. Είδες τι παίχτηκε στο τόπικ του Dragonball Z;
Δεκ 28 2008 11:26
Φωτογραφία

Zauk-Lain-roriconfan

Μπηκα στην αλυσιδα μιας και εχω χρονο...Θελω να δω και το Welcome to the NHK!οποτε joinara.....
Δεκ 28 2008 06:25
Φωτογραφία

Geutella → roriconfan

Λοιπόν Rori όπως ανακοίνωσε και ο admin ήδη έχουμε καταλήξει στο να στήσουμε την anime-greek σε ιδιωτικό server, ήδη έχει κατοχυρωθεί το domain name απλώς μόλις ετοιμαστεί το site θα γίνει η σύνδεση του domain name με το αντίστοιχο nameserver, το οικονομικό θα το βολέψουμε απλώς το μόνο που μας καθυστερει είναι λίγο να βρεθεί χρόνος να κανονιστούν οι εκρεμότητες με την τράπεζα (προπληρωμένη κάρτα) και αφού αγοραστεί ο server να στηθεί το φορουμ πράγμα αρκετά χρονοβόρο μιας και δεν είναι ευκολα τα πράγματα όπως στην forumotion που με 5-6 κουμπάκια καθάριζες... θέλει ολόκληρη διαδικασία το στήσιμο και το κυριώτερο αρκετές προγραμματιστικές γνώσεις, εκεί στηριζόμαστε στον Fast που εντάξει ξέρει από αυτά οπότε κανένα πρόβλημα απλώς κάνε λίγο υπομονή και ελπίζω σύντομα να έχω ευχάριστα νέα να σου πω.
Δεκ 12 2008 02:32
Φωτογραφία

Anelisroriconfan

[I]Θα πρέπει να είναι κάποιου είδους πιο ακραία τελετή ταφής των Βίκινγκ, να τιμούμε τον νεκρό με το να καίμε το πτώμα... μαζί με την χώρα. [/I]χαχαχα καλά πέθανα στο γέλιο με αυτό
Δεκ 09 2008 00:02
Φωτογραφία

roriconfan → Anyparktos

Οκ, το βγάζω το σχόλιο.
Δεκ 07 2008 20:49
Φωτογραφία

Anyparktos → roriconfan

Το avatar μου είναι προσωπική μου υπόθεση.Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να δεχτείς αυτό ως αλήθεια.
Δεκ 07 2008 20:46
Φωτογραφία

roriconfan → Geutella

Θα πάω στο μίτινγκ αλλά μη με περιμένεις να πάω Αθήνα απλά για μια συνάντηση. Δεν είμαι τόσο καμένος.
Δεκ 05 2008 00:07
Φωτογραφία

Geutella → roriconfan

Γεια σου Rori, καιρό έχω να σου αφήσω μήνυμα στην .aNiMe//GR... τελικά θα πας στο animemeeting το Σαββατο στην Καμάρα εε? Αχ τυχερέ... μενεις Θεσ/νική και εκεί συνέχεια διοργανώνονται meeting... στην Πάτρα δεν προκειται να διοργανωθεί ποτέ... αν και δεν πειράζει και στην Αθήνα να γίνει εγώ θα πάω δεν έχω πρόβλημα... η Θεσ/νικη όμως που πεφτει πολυ μακριά και δεν γίνεται να κάνω ταξίδι αυθημερων... πρέπει να βρω να κλείσω ξενοδοχείο... και να βρω και μια καλη δικαιολογια να λειψω απο το σπίτι δυο μέρες.... γιατί αν πω στους δικούς μου ότι πάω Θεσ/νικη να συναντησω σε anime meeting κατι παιδια απο το internet κατα πάσα πιθανότητα θα πάθουν εγκεφαλικό... Αν ποτέ γίνει meeting στην Αθήνα... υπάρχει περίπτωση να έρθεις?
Δεκ 04 2008 23:32
Φωτογραφία

roriconfan → legeon

Οι καλοί ανιμοφίλοι στις ανταλλαγές φαίνονται.
Νοέ 27 2008 23:52
Φωτογραφία

legeon → roriconfan

χαιρομαι.που με θεωρεις φιλο σου. χρειαζετε και συνδρομη [B]η[/B] τζαμπα ειναι?:hahaha:
Νοέ 27 2008 21:23
Φωτογραφία

legeon → roriconfan

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια δες Locke
Νοέ 27 2008 20:10
Φωτογραφία

roriconfan → sickdrummer

Sick, δε σε γνωρίζω σαν χαρακτήρα και γι' αυτό δε σε αποδέχομαι σαν friend. Όχι ότι δε σε γουστάρω αλλά δε νοιώθω και κάτι για εσένα, οπότε και να δεχτώ απλά θα κοροϊδευόμαστε. Με λίγα ποστ που ανταλλάξαμε ακόμα δε κατάλαβα τίποτα για εσένα. Friends κάνω μόνο όσους έχω μιλήσει και συζητήσει για ώρες.
Νοέ 16 2008 12:05