Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
roriconfan
→
AristidisK
Κάτσε ρε συ, κατευθείαν friend request. Δέχομαι μόνο μέλη που συνομιλώ για μήνες, να τους μάθω πρώτα λίγο.
Νοέ 14 2008 22:38
roriconfan
→
kelborn3
Τόσο πολύ αντιπαθώ το Bleach που το λέω δύο φορές για να το τονίσω. ...
Πλάκα κάνω, ο σέρβερ κάνει κόλπα σήμερα.
Νοέ 14 2008 21:34
kelborn3
→
roriconfan
xaaxaxxaaxxa twra teleutaia sou bgainei na diplopostaresi x0xa0xa0xa na to prosexeis !!!^^:nod::hahaha:
Νοέ 14 2008 21:09
roriconfan
→
Kakoka
Γιατί δε παίρνεις μέρος στο Highlander της anime greek; Ευκαιρία να τα πούμε εκεί είναι.
Νοέ 14 2008 14:44
roriconfan
→
Kakoka
Ναι, το είχα καταλάβει αμέσως αυτό. Και επιμένω να λέω ότι δεν σε ξέρω ακόμα καλά για να σε αποδεχτώ σαν friend. Όσους έχω αποδεχτεί, τους έχω συναντήσει από κοντά ή έχω συνομιλήσει μαζί τους για μήνες πριν δεχτώ. Πέρα από εσένα, έχω αρνηθεί και τον Etemon (Admin) για τον ίδιο λόγο. Μη βιάζεσαι, δε μας κυνηγάει κανείς. Μπορείς φυσικά να συνομιλείς και χωρίς τον τίτλο του friend.
Νοέ 14 2008 00:07
roriconfan
→
Kakoka
Κάτσε ρε παλικάρι να σε γνωρίσω καλύτερα. Δε δέχομαι friends με δύο αράδες μόνο.
Νοέ 13 2008 20:06
Neuro
→
roriconfan
Εντιαφερον η ιδεα σου αλλα αν καταληξουμε στους ειροες θα εχουμε καταληξη και στο τι ρουχα θα φορανε! Αυτο που θα ηταν ωρεο αν σχεδιαζες ρουχα που να ειναι εμπνευσμενα απο την αναγεννηση ή την εποχη που λεω στο thread! Και μετα οταν θα κανουμε την σηνατηση μεσου msn για τους χαρακτιρες να μας δηξεις τα σχεδια σου! Βεβα θα ξαναμιλισουμε σιγουρα!
Νοέ 02 2008 23:23
Shikamaru
→
roriconfan
ρε συ γιατι μου βγαζει προβλημα οταν παταω home οτι η συγκεκριμενη διευθυνση αντιμετωπιζει καποιο τεχνικο προβλημα
Νοέ 01 2008 22:54
roriconfan
→
Geutella
Σιγά μη τον δεχτώ μετά την μπιχτή που έκανε για την κλήρωση του PSP. Με τέτοια καμώματα θα τον δεχτώ; Σάμπως του μίλησα από κοντά ή πήρε μέρος σε κανένα πρότζεκτ μου; Ή καν του αρέσανε τα ανιμέ που ανεβάζω; Απλά κάθεται από απόσταση, γκρινιάζει και ειρωνεύεται. Σόρι, δε θα γίνει αυτό με τέτοια στάση.
Οκτ 31 2008 09:19
Geutella
→
roriconfan
Βρε συ rori... ακόμα να δεχτείς το request του admin... αμάν και συ, τόσο καιρό που είσαι στην anime greek δεν τον έχεις μάθει πια???... ααα ποιον συνάντησα εδώ??? Τον Sickdrummer!!! βρε βρε πως μαζευόμαστε σιγά σιγά...
Οκτ 31 2008 04:47
Adventurer
→
roriconfan
Αν ειναι να ποσταρεις, γιατι ποσταρεις κατι ακυρο;:bahhh: Τι σχεση εχει το thread το οποιο λες οτι ειναι για συναντησεις σε οποιαδηποτε πολη και χρησιμευει κυριως για να βγαινεις για καφε καθε Σαββατο, με ενα thread οπου οι συναντησεις γινονται σε συγκεκριμενη πολη με συγκεκριμενο σκοπο σε ατακτα χρονικα διαστηματα;
Οκτ 31 2008 00:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται