Jump to content

Community Status Updates

Photo

laraska → croco~boy

ελα ρε ... δεν τρομαξες οταν πηγαινε να τον κοιταξει στα ματια ; σε αυτο το τσαννελ εχει αλλες αντιστοιχες ταινιες ... δες σε αυτο το βιδεον ειδικα την αρχη , τα 2 πρωτα λεπτα , χωρις να την διακοψεις . [URL]http://www.youtube.com/watch?v=IDzI_uBnxHM&feature=related[/URL]
Jun 21 2010 17:49
Photo

croco~boy → laraska

Ειδα την ταινια! Πολυ καλη...δεν ηταν τρομακτικη αλλα πολυ συγκινητικη θα ελεγα lolz!
Jun 21 2010 17:45
Photo

Serestrum → laraska

νασαι καλα. ^^ σε sites με random lolpics.
Jun 21 2010 16:29
Photo

laraska → Serestrum

Χρόνια πολλά αν γιορταζεις ή οτιδηποτε... αυτες τις παρωδιες που τι βρισκεις ;
Jun 21 2010 16:27
Photo

laraska → johntheo95

diavase to manga tote ... to anime oute ta misa den deixnei ' einai teleiws asxeto
Jun 21 2010 00:43
Photo

johntheo95 → laraska

το golden boy το εχω δει:nbleed:ευχαριστω για τις προτασεις [COLOR=black]:nod2:[/COLOR]
Jun 21 2010 00:41
Photo

laraska → johntheo95

επισης hunter x hunter ...πορωσου : [URL]http://www.youtube.com/watch?v=aKcX59OWtwU[/URL]
Jun 21 2010 00:35
Photo

laraska → johntheo95

take notes : Golden boy , Ping pong club , Great teacher onizuka/ αυτα ειναι και σε ανιμε και σε μανγκα ... (manga mono ) noblesse parasyte... αυτα για αρχη καλα ειναι //
Jun 21 2010 00:29
Photo

johntheo95 → laraska

:hmmm:μου αρεσαν πανω κατω ολλα,λοιπον προτειμω τα comedy που να εχουν λιγο `ξυλο' ,τα ecchi,harem:blush2:που να εχουν και `ξυλο',και γενικα σε τετοιο περιπου στιλ, [B](στανταρ για μενα[/B] :joyful:) (δεν με πειραζει να εχει και romance-love αρκει να μην ειναι παρα πολυ παρατραβηγμενο) απο τα αλλα να ειναι action ισος να εχουν και λιγο supernatural-superpower και πολι να υπαρχει λιγο το κωμικο στοιχειο πχ bleach,naruto,onepiece γενικα μου αρεσουν σχεδον ολλα αλλα με καποια στανταρ χαρακτηριστηκα εστω και σε μικρο βαθμο,δεν μου αρεσουν τα drama-phycological τοσο πολυ αν μου αρεσει η πλοκη τοτε θα δω και σοβαρο ανιμε-μανκα και τα shounen,school μου αρεσουν επεισης(με τα στανταρ που ελεγα)ελπιζω να να μπορεσες να με καταλαβεις:if: [B]συγνωμη σε κουρασα ειμαι λιγο ιδιορυθμη περιπτωση[/B]:hot: λοιπον εχετε καποιο φαρμακο για την αρρωστια μου γιατρε?:congrats:
Jun 21 2010 00:17
Photo

laraska → johntheo95

σου αρεσουν τα σοβαρα ή αυτα με ξυλο και τετοια πραγματα ;
Jun 20 2010 23:55
Photo

johntheo95 → laraska

για ριχτα:ureshii:
Jun 20 2010 23:37
Photo

laraska → johntheo95

εχω να σου προτεινω μερικα καλα μανγκα ...
Jun 20 2010 23:28
Photo

laraska → acid black cherry

οκ θενξ ! δεν ηξερα πως εχουμε τετοιο θρεντ !!
Jun 20 2010 23:15
Photo

acid black cherry → laraska

ως προς αυτο δεν μορω να σε βοηθησω γιατι οτι συνταγες ξερω ειναι απο τη μητερα μου μια φιλη καποια βιβλια συνταγων και πειραματισμος στον εαυτο μου χρησιμοποιοντας φαντασια! ειμαι σιγουρος πως με μια αναζητηση στον google θα βρεις οτι θελεις και μετα αν διαβασεις το teh cooking thread καποιο μελος του φορουμ που μαγειρευει θα μπορει να σου πει!
Jun 20 2010 20:15
Photo

laraska → acid black cherry

υπαρχει κανα καλο σαιτ για συνταγες ;
Jun 20 2010 20:05