Jump to content

Community Status Updates

Photo

mizuki → Namida

hi hi hi...άστα έχω τρέξιμο με την πτυχιακη μου. Τις εξετάσεις τις πέρασα, τώρα το αν θα το κάνω ή όχι το διδακτορικό είναι ένα άλλο θέμα. Θα δούμε.....Για αύριο κι εγώ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω, αλλά εννοείται ότι εσάς θα σας τιμήσω.
Jun 23 2011 22:11
Photo

Namida → mizuki

Που έχει χαθεί; Έχουμε κανένα ευχάριστο από το διδακτορικό; Ciel αύριο δεν θα πάω, θα είμαι εκτός, θα είμαι όμως το επόμενο Σάββατο στο δικό μας. Ελπίζω να μας τιμήσεις
Jun 23 2011 20:00
Photo

demonicMC → Namida

[IMG]http://i753.photobucket.com/albums/xx175/demonicMC/Okay_guy.jpg[/IMG]
Jun 21 2011 15:44
Photo

demonicMC → Namida

Αν σε βοηθάει ενδιαφέρομαι εγώ για το ps1
Jun 21 2011 15:01
Photo

Namida → Nehelenia

Έχεις τη Dizzy!!!!!! Την αγόρασες ή είναι από κιτ όπως οι sailormoon;
Jun 08 2011 23:36
Photo

Namida → Kenny

Πάντα νόμιζα ότι το σετάκι σου ήταν από κάποιο μουσικό μάνγκα. Το ξεκίνησα και γω μετά από πρόταση της Iri, πολύ καλό
May 29 2011 23:27
Photo

Namida → mizuki

Καλά αποτελέσματα, άντε καλοκαιράκι είναι τώρα να ηρεμήσεις και συ λίγο. Ούτε εγώ δεν νομίζω να πάω. Είναι και ο καιρός χάλια, δεν βλέπω να μαζεύεται κόσμος έτσι κι αλλιώς
May 27 2011 15:04
Photo

mizuki → Namida

Επιτέλους, μόλις τελείωσα με τις εξετάσεις του διδακτορικού και ηρέμησα. Σόρρυ, αυτές τις μέρες δεν έμπαινα σχεδόν καθόλου....διάβασμα...καταλαβαίνεις.....Άντε καλά μας αποτελέσματα τώρα...Σήμερα δεν το κόβω να έρχομαι, ούτε ο Γιάννης θα πάει...οπότε κανονίζουμε άλλη φορά.
May 27 2011 14:03
Photo

Namida → mizuki

Γειαααα, θα πας αύριο. Εγώ ψιλοβαρίεμαι, θα πάω μόνο αν βρεθεί παρέα
May 26 2011 18:39
Photo

Namida → MisaYoshiko

Αφού δεν ασχολιόταν κανένας...
May 25 2011 17:00
Photo

MisaYoshiko → Namida

το δωσες στον τιτλο :Ρ
May 25 2011 12:06
Photo

Namida → Kenny

Φιγούρες από διάφορα site. ebay, play-asia, angolz, amazon έχει τύχει. Μέχρι στιγμής όχι, μόνο κάποιες φορές έχει τύχει να πληρώσω στα ταχυδρομείο 3 ευρώ (κάτι σαν φόρο) όταν έρχονται από Αμερική. Από Ιαπωνία έχω πάρει ελάχιστες φορές κάποια φιγούρα. Με το τελωνείο την πάτησα άσχημα όταν πήρα το DS μου. Ήταν γύρω στα 160 αν θυμάμαι καλά, και άλλα 70 πλήρωσα τελωνείο, μου βγήκε πιο ακριβό τελικά, από ότι αν το έπαιρνα από εδώ. Είχα χρησιμοποιήσει και γω κούριερ για ασφάλεια :(
May 06 2011 13:07
Photo

Kenny → Namida

Ενδιαφέρον, αν και δυστυχώς δεν έχει την ποικιλία που έχει το Amazon. Φιγούρες από που αγοράζετε; Σας έχουν προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στο τελωνείο;
May 06 2011 12:41
Photo

mizuki → Namida

Λοιπον, ακου να δεις.....πήγα χθες στο training, το οποίο κράτησε 4 ώρες (πολύ γέλιο, παίζει να άκουσα μερικές από τις πιο κουλές ερωτήσεις ever). Την Δευτέρα θα μας δώσουν το υλικό, με σκοπό να ξεκινήσουμε την τρίτη. Εγώ το σκέφτομαι αν θα πάω τελικά, γιατί οι εξετάσεις για το διδακτορικό θα δωθούν μέσα στο μήνα, και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα κάνω όλα (πόσα κομμάτια να κοπώ πια??)
May 06 2011 00:27
Photo

Namida → mizuki

Hey, κανένα νεότερο από την απογραφή; Δευτέρα δεβ υποτίθεται ότι ξεκινάμε; Ελπίζω να πέρασες καλά τις προάλλες, θα το ξαναοργανώσουμε κάποια στιγμή
May 06 2011 00:16