Community Status Updates
Napster → Namida
Nice, εγω μονο στο PSX το ειχα λιωσει. Το αγαπημενο μου fighting game ειναι. Φανταστικοι χαρακτηρες με πολυ χιουμορ.
Dec 01 2010 21:19
Namida → Napster
Το χα λιώσει, και στο psx και αργότερα στο dreamcast. Είναι από τα αγαπημένα μου, με πολύ καλοσχεδιασμένους χαρακτήρες.
Dec 01 2010 21:10
Napster → Namida
o.O thank you, thank you. Το εχεις παιξει το game ή απλα σου αρεσε? :P
Dec 01 2010 21:03
Petran79 → Namida
ναι, ναι. Ευτυχως το βρηκα στα γερμανικα γιατι στα ελληνικα πλεον πολυ δυσκολο να βρεθει. Πολυ ωραια και τρυφερη σειρα, ιδιως εκει που ξαναβρισκει τη γατα μανα του. Βεβαια στο βιβλιο τα ζωα δεν ειναι ανθρωπομορφα. Καποιες σκηνες παντως ειναι ετσι ντουμπλαρισμενες στα γερμανικα που να αφηνουν επιτηδες σεξουαλικα υπονοουμενα. Πχ οταν η σκιουρινα παει στη φωλια του κοκκινου σκιουρου και ο κικο την ψαχνει, ακουγεται για λιγο η φωνη της λες και κανει ερωτα! Ή οταν τον κοιτα με τσαχπινικο βλεμμα της λεει: εισαι συ μία...!
Nov 16 2010 14:25
Namida → Petran79
Hi! Η υπογραφή είναι από το Κίκο το σκιουράκι που έπαιζε κάποτε στην Ελλάδα;
Nov 16 2010 01:19
Namida → Cassiel
Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κάνατε link και zelda ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Nov 07 2010 19:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed