Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Namida → Hazuki
tnx man, ελπίζουμε να σας δούμε, καιρό έχουμε...
Ποιά link δεν δουλεύουν; Δεν το πιάσα αυτό
Οκτ 21 2011 11:53
Hazuki → Namida
Τουλάχιστον τα δικά σου Link δουλεύουν! ~Congrats που βρήκατε νέο χώρο!
Οκτ 21 2011 08:43
Namida → Kenny
Και αν κάνετε κανένα μαζικό κλείδωμα σε αυτό το section, και κρίνετε ότι πρέπει να κλειδωθούν και άλλα αντίστοιχα threads, σε ότι αφορά τα δικά μας τουλάχιστον, εννοείται ότι είναι εντάξει από μας
Οκτ 20 2011 22:47
Namida → mizuki
Τελικά ούτε εγώ κατάφερα να πάω... Skullbar πιθανότατα θα είμαι, φέτος δεν έχω πάει καθόλου
Οκτ 16 2011 10:28
mizuki → Namida
Έλα βρε, τι γίνεται? τώρα το είδα το μήνυμα. Σήμερα δυστυχώς δεν θα πάω. Θα κατέβω στο Skullbar ομως την άλλη βδομάδα. Θα έρθεις?
Οκτ 15 2011 16:58
Namida → Hazuki
Από ότι φαίνεται ναι, αν και για μας ήταν έτσι κι αλλιώς το τελευταίο event εκεί.
Σεπ 12 2011 16:46
Namida → Kenny
Κελεπούρι δεν λες τίποτα
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=348591&postcount=178[/url]
Και τα δικά μου ιαπωνικά δεν είναι και τόσο καλά, τα έχω αφήσει και 1-2 χρόνια, αλλά το azumanga, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το έχω διαβάσει και σε scan, οπότε ξέρω πάνω κάτω τι λέει και έτσι γίνεται πιο εύκολο
Σεπ 05 2011 14:14
Kenny → Namida
8 ευρώ; Κελεπούρι! Ποιος σου τα πούλησε αν επιτρέπεται;
Όσο για το επίτομο, έχω ακούσει ότι η ράχη του σπάει εύκολα, και διστάζω. Επίσης θα προτιμούσα να είχε βγει η επετειακή έκδοση σε επίτομο στα αγγλικά (εκτός από το βελτιωμένο σχέδιο έχει και επιπλέον chapters), αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ' αυτή τη ζωή. :P Τουλάχιστον βελτιώνονται τα ιαπωνικά μου, οπότε θα μπορώ να το διαβάζω στο πρωτότυπο.
Σεπ 05 2011 11:52
Namida → Kenny
Το original είναι (έκδοση 2000), δεν ήξερα ότι υπάρχει και άλλη έκδοση, θα το κοιτάξω.
Αυτά τα έδινε ένα παιδί από το φόρουμ 8 ευρώ μόνο (2 ευρώ το volume) και ήταν και άψογη κατάσταση!
Εγώ θέλω να πάρω και το επίτομο μεταφρασμένο κάποια στιγμή, που είναι σε αρκετά καλή ποίοτητα (κάπου στα 19 ευρώ).
Σεπ 05 2011 11:46
Kenny → Namida
[QUOTE=Namida;525839][url]http://img855.imageshack.us/img855/4606/img1695l.jpg[/url][/QUOTE]
Βλέπω τους 4 τόμους του Azumanga Daioh κάτω δεξιά. Είναι η επετειακή έκδοση των 10 χρόνων με το βελτιωμένο σχέδιο, ή η original;
Γιατί αν είναι η επετειακή έκδοση... σε ζηλεύω θανάσιμα και θα τα προμηθευτώ κι εγώ το συντομότερο δυνατό.
Σεπ 05 2011 11:29
Yo! Master → Namida
Και που λες, αλλαγή σχεδίου, μιας & τελικά θα φύγω τη Δευτέρα που μας έρχεται. Ένα από τα 'καλά' της δουλειάς, να σου λένε μια στιγμή έτσι & την επόμενη γιουβέτσι.
Sorry για το μπέρδεμα, man. Θα δω άμα μπορώ να αφήσω το παιχνίδι σε κάναν άλλον που ψήνεται ή άμα κατέβω για το ΣουΚου (αν & τα δύο κάπως δύσκολα).
Σεπ 02 2011 12:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται