Jump to content

Community Status Updates

Photo

Namida → Vegetasmate

Γεια χαρά, καλώς σε βρίκαμε και εδώ. Απλώς ήθελα να σε ενημερώσω ότι σε αυτό το φόρου τα γκρικλις απαγορεύονται.
Apr 28 2009 23:31
Photo

SouLSLayeR → Namida

well, 1 πράγμα κατάφερες με την pic.... (σε ποιο πατάρι να είναι θαμμένο το psx τώρα...)
Apr 21 2009 10:55
Photo

MoRmEnGiL → Namida

damn, i totally forgot, thanx for the reminder man.
Apr 07 2009 22:24
Photo

Namida → MoRmEnGiL

Game pictures trivia waiting for you...
Apr 07 2009 08:45
Photo

Lacrimosa → Namida

ευχαριστω για το welcome σου φιλε μου,το name μου ειναι απο ενα γερμανικο συγκροτημα.Αν δεν κανω λαθος Lacrimosa ειναι λατινικο και σημαινει θρηνος (απο wiki το βρηκα) :P
Apr 07 2009 06:52
Photo

Namida → Lacrimosa

Γεια χαρά και καλώς ήρθες. Το nick σου μου θυμίζει κάτι, αλλά δεν ξέρω τι. Μπορείς να μου πεις από που είναι;
Apr 06 2009 13:22
Photo

GkLoc → Namida

Thanks a lot Fellow Marimo Fan^^ Το πετυχα σε ενα Fan Art site που εχει πολλα τετοια πετυχημενα Fan Arts(Αμα θες Link σφυριξε μου)! Και μιας και το One Piece ξαναγυρισε στις παλιες του δοξες(Και σε Anime και σε Manga),πρεπει αναγκαστηκα να εχουμε ενα σετακι της σειρας:thumbup:
Apr 04 2009 13:38
Photo

Namida → GkLoc

To Ζορο set που έβαλες είναι γ*****το!!!!
Apr 04 2009 12:55
Photo

Melkor → Namida

κριμα φιλε μου, καλα θα ηταν να συναντηθουμε. αν και να σου πω την αληθεια, κατι προεκυψε χτες βραδυ και ενδεχεται και εγω να φυγω αυριο. τιποτα σοβαρο ευτυχως, απλα ειναι μια δουλεια που πρεπει να γινει. anyway, καλα να περνας αδερφε, και το καλοκαιρι θα τα πουμε σιγουρα.
Apr 02 2009 13:27
Photo

Namida → Melkor

Τι γίνεται, πως τα πάτε πάνω; Δεν θα μπορέσω να ανέβω τελικά για το πάρτυ, λόγω δουλειάς. Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή το καλοκαίρι
Apr 02 2009 12:00
Photo

Namida → Asaph

Κανένα πρόβλημα. Θα το αναλάβει κάποιος άλλος, όπως το είχαμε σκεφτεί αρχικά.
Mar 29 2009 13:19
Photo

Asaph → Namida

Δυστυχως εννουσα για βοηθεια γενικοτερα γιατι τωρα -αυτες τις μερες- αν διαβασεις το 1 κ μοναδικο μπλογκ εντρυ εδω πραγματικα θα πεθανω απο την πολλη δουλεια :(
Mar 28 2009 22:39
Photo

Namida → Asaph

Σε ευχαριστούμε πολύ για βοήθεια σου. Όσο περισσότερη βοήθεια έχουμε, τόσο το καλύτερο. Για την αφίσα θα σου πούμε από βδομάδα μάλλον, γιατί περιμένουμε 1-2 απαντήσεις ακόμα.
Mar 28 2009 18:47
Photo

mysticismlover → Namida

arigato για τη φιλική προσθήκη =D
Mar 28 2009 14:46
Photo

Asaph → Namida

Hey σε βρηκα παλι :) Για οτι εχει να κανει με το μαγαζι μπορεις να επικοινωνεις και με μενα και γενικα αν θελετε βοηθεια σε οτιδηποτε (ειμαι σκιτσογραφος -2η δουλεια- αν θελετε ποτε κανα custom σχεδιο για καμια αφισα πχ) dont hesitate to ask :) Αντε αντε new era :D ^_^
Mar 27 2009 22:27