Jump to content

Community Status Updates

Photo

momO → Namida

"Εδώ και πολλά χρόνια, ΒΑΒΕΛ και οτάκου δεν κολλάνε με τίποτα! " γιατί το λες αυτό καλέ? μια χαρά συνδυάζονται
Jan 28 2009 17:28
Photo

Namida → Seraphimon-T.K.

Στείλε μου τα spoiler, πρέπει να ανοίξω θρεντ. Θα έχει πλάκα όπως το σκέφτομαι
Jan 27 2009 11:01
Photo

iristella → Namida

Ahahhahaha!!!!! Τον είχα ακούσει και αυτόν.... Though I ll stick with mariya for the time being XD..... Πωπω μανία με το gender blending στην ιαπωνία πάντως XDD
Jan 27 2009 10:26
Photo

Namida → iristella

Well the best trap I ve ever seen is this [URL="http://img92.imageshack.us/img92/5202/bridgetil1.jpg"]one[/URL] Be warned! BIG guilty gear spoiler Και μια kawaii [URL="http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/04/bridget_figure_full.jpg"]φιγούρα[/URL] της. Αποδείξεις δεν έχω να στείλω, you `ll have to trust me on this one
Jan 27 2009 10:22
Photo

gexion → Namida

[B]to be honest...σκαλωσα με την προθεσμια γι αυτο δεν ψηφισα και καθολου unfortunately[/B] [B]u didn't feel mah fire at all dear:twisted:[/B]
Jan 27 2009 07:14
Photo

iristella → Namida

Nope!!!! It s a guy και [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/384389/blonde_hair-brown_eyes-from_below-long_hair-maria_"]ιδού [/URL]οι αποδείξεις (ανοίγεις με δική σου ευθύνη though,, you ve been warned).. Its the best trap i ve ever seen ανώτερο ακόμη και από τον Kei του Moyashimon... Η σειρά πάντως έχει τρελό γέλιο σου προτείνψ να την δεις ανεπιφύλακτα.... Από ότι μου έχουν πει θυμίζει Sayonara Zetsubou Sensei μόνο που έχει και ένα crossdresing sadistic boy μέσα και του λέιπει η κοινωνική σάτιρα.
Jan 26 2009 20:03
Photo

Namida → iristella

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αυτό στο avatar σου ΔΕΝ είναι κορίτσι;;; Ok, I feel for it too:cry5:
Jan 26 2009 13:38
Photo

Namida → gexion

Δεν ήταν κάτι προσωπικό. Απλώς θεώρησα ότι είσαι η πιο αθώα εκεί μέσα, πράγμα που σε έκανε εύκολο θύμα:hahaha:. Θα πάρεις εκδίκηση στον επόμενο γύρο!
Jan 26 2009 09:36
Photo

gexion → Namida

[B]γιατι τοσο μισος against meh dear Naminda?:orly:[/B] [B]μιλωντας για το "boom-boom"game παντα:nerd:[/B]
Jan 25 2009 20:23
Photo

Namida → Vash Zoro

Ναι, όταν κανονίζεται κάποια συνάντηση, το θρεντ γίνεται sticky, αλλά μόνο αν είναι επίσημη συνάντηση του φόρουμ. Αν είχες διαβάσει όλο το θρεντ, θα έβλεπες ότι η Ν. Σμύρνη αποτελεί ανεπίσημη συνάντηση, που διοργανώνουν τα μέλη, χωρίς έγκριση του anime.gr team. Για αυτό δεν γίνεται sticky. Και όποιος αναλαμβάνει να το κανονίσει κάθε φορά, δεν μπορεί να στέλνει pm σε όλους όσους μπορεί να μην το δουν. Για αυτό, αν σε ενδιαφέρει, κοίταζε το θρεντ μια φορά στις τρεις βδομάδες, και δεν πρόκειται να χάσεις συνάντηση.
Jan 23 2009 09:58
Photo

psofia → Namida

Eγώ μόνο εκείνο το 4ήμερο μπορώ. Έχε το υπόψη σου, γιατί έχω ψηθεί άγρια!
Jan 21 2009 23:08
Photo

Namida → oniropagida

First visitor welcome post get! Welcome on board! Have fun!!!!
Jan 21 2009 22:37
Photo

Namida → psofia

Τι να σου πω... Δεν έχω ιδέα μέχρι τότε. Στο τέλος του μήνα τελειώνω με τη δουλειά, και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Ούτε αν θα δουλεύω αρχές Απριλίου, ούτε αν θα έχω λεφτά. Το σίγουρο είναι ότι θέλω και γω να ξαναπάω κάποια στιγμή. Βλέπουμε
Jan 21 2009 20:12
Photo

psofia → Namida

(Δεν κάνω πλάκα)
Jan 21 2009 19:21
Photo

Melkor → Namida

χμμμ, ετσι τον ελεγε ενας φιλος μου φανατικος οπαδος των Maiden. απο αγρινιο αυτος. τωρα απο κει και περα... οχι μαν, δεν γνωριζω.
Jan 21 2009 19:08