Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Namida

All is silent and right in the world. XD Ξεκουράσου λίγο τώρα που είναι η ευκαιρία. Μια μικρή παύση την δικαιούσαι.
May 06 2009 16:49
Photo

Namida → iristella

Τα ίδια πάνω-κάτω. No school, no job, no problem που λέει και μια παλιά ινδιάνικη παροιμία
May 06 2009 12:20
Photo

iristella → Namida

Σ ευχαριστώ πολύ Φώτη μου!!!!!!!! Να σαι καλά! Που είσαι εσύ πως τα περνάς? Τα νέα σου.
May 06 2009 03:36
Photo

Kenny → Namida

Fixed. ;)
May 05 2009 22:17
Photo

Namida → iristella

Χρόνια πολλά iri chaaaaaaan!!!!!!
May 05 2009 21:10
Photo

Namida → Loke

Έχω δει και άλλα σετάκια, αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν το ίδιο άνιμε, επειδή το δικό σου είναι ιδιαιτέρως "αποκαλυπτικό" Θα του ρίξω μια ματιά
May 04 2009 22:44
Photo

Loke → Namida

Aπο το [URL="http://myanimelist.net/anime/5680/K-ON!"]K-ON![/URL] ειναι, ισως η πιο 'γνωστη' σειρα αυτης της season. Αρκετα καλη σειρα, με γελιο και πολυ αφασια ^_^. Σου προτεινω να την κατεβασεις απο [Coalguys], και φυσικα υπαρχει στον δασκαλο.
May 04 2009 20:45
Photo

Namida → Loke

eto...eto... Το καινούριο σου σετάκι από ποιο άνιμε είναι;;;;;;;
May 04 2009 17:53
Photo

Zauk-Lain- → Namida

Ρε χαλαρα.Απλα Ηξεραν οτι θα ειμαι εκει και εγω το περιμενα πως και πως και δεν καταφερα να ερθω γιατι μου ετυχε αυτο.Αλιως θα ερχομουνα και θα πηγενα κυριακη μονο Θεσ/νικη...
Apr 30 2009 17:24
Photo

Namida → Zauk-Lain-

Ρε συ δεν χρειάζεται να απολογησαι σε κανέναν που δεν ήρθες στο πάρτυ. Ο καθένας βάζει μόνος του τις προτεραιότητές του, και κάνει αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο!
Apr 30 2009 10:29
Photo

Kirenahana → Namida

Ευχαριστώ!!! Θα θελα να είχα βρεί σωστή απόχρωση μπλούζας βέβαια, αλλά σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα τι να βρω και τι να φτιάξω... Εναλλάκτικά, δοκιμάζεις βερσιόν με τριά άτομα πιστός στο πρωτότυπο (αν και δε ξερω ποιο είναι ποιο δύσκολο -να φτιάχνεις κεφάλια ή να κάνετε ακροβατικά μέσα απ' τη μπέρτα):Ρ
Apr 29 2009 20:02
Photo

MisaYoshiko → Namida

χεχε..ναι..θενκς παλι για το τηλεφωνο, εγω ξεχασα να παρω το πρωι πριν φυγω ^^
Apr 29 2009 14:57
Photo

Namida → MisaYoshiko

XD Ε, ναι δίκιο έχεις. Αν τις μετρήσουν, θα πρέπει να την ονομάσουν πλατεία εξαγώνου, οκταγώνου ή κάτι αντίστοιχο.
Apr 29 2009 14:55
Photo

MisaYoshiko → Namida

πολυγωνικη. δεν εχω μετρησει ποσες γωνιες αλλα νομιζω πως δεν πρεπει. γιατι μετα δεν θα λεγεται πολυγωνου
Apr 29 2009 14:33
Photo

Namida → Kirenahana

Και πάλι συγχαρητήρια για το κοσπλέι σου. Εγώ κάποια στιγμή ήθελα να κάνω τον Krauzer με τα 3 κεφάλια, αλλά είναι κομματάκι περίπλοκο...
Apr 29 2009 11:11