Community Status Updates
iristella → Namida
All is silent and right in the world. XD Ξεκουράσου λίγο τώρα που είναι η ευκαιρία. Μια μικρή παύση την δικαιούσαι.
May 06 2009 16:49
Namida → iristella
Τα ίδια πάνω-κάτω. No school, no job, no problem που λέει και μια παλιά ινδιάνικη παροιμία
May 06 2009 12:20
iristella → Namida
Σ ευχαριστώ πολύ Φώτη μου!!!!!!!! Να σαι καλά! Που είσαι εσύ πως τα περνάς? Τα νέα σου.
May 06 2009 03:36
Namida → Loke
Έχω δει και άλλα σετάκια, αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν το ίδιο άνιμε, επειδή το δικό σου είναι ιδιαιτέρως "αποκαλυπτικό"
Θα του ρίξω μια ματιά
May 04 2009 22:44
Loke → Namida
Aπο το [URL="http://myanimelist.net/anime/5680/K-ON!"]K-ON![/URL] ειναι, ισως η πιο 'γνωστη' σειρα αυτης της season. Αρκετα καλη σειρα, με γελιο και πολυ αφασια ^_^.
Σου προτεινω να την κατεβασεις απο [Coalguys], και φυσικα υπαρχει στον δασκαλο.
May 04 2009 20:45
Zauk-Lain-
→
Namida
Ρε χαλαρα.Απλα Ηξεραν οτι θα ειμαι εκει και εγω το περιμενα πως και πως και δεν καταφερα να ερθω γιατι μου ετυχε αυτο.Αλιως θα ερχομουνα και θα πηγενα κυριακη μονο Θεσ/νικη...
Apr 30 2009 17:24
Namida
→
Zauk-Lain-
Ρε συ δεν χρειάζεται να απολογησαι σε κανέναν που δεν ήρθες στο πάρτυ. Ο καθένας βάζει μόνος του τις προτεραιότητές του, και κάνει αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο!
Apr 30 2009 10:29
Kirenahana → Namida
Ευχαριστώ!!! Θα θελα να είχα βρεί σωστή απόχρωση μπλούζας βέβαια, αλλά σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα τι να βρω και τι να φτιάξω... Εναλλάκτικά, δοκιμάζεις βερσιόν με τριά άτομα πιστός στο πρωτότυπο (αν και δε ξερω ποιο είναι ποιο δύσκολο -να φτιάχνεις κεφάλια ή να κάνετε ακροβατικά μέσα απ' τη μπέρτα):Ρ
Apr 29 2009 20:02
MisaYoshiko → Namida
χεχε..ναι..θενκς παλι για το τηλεφωνο, εγω ξεχασα να παρω το πρωι πριν φυγω ^^
Apr 29 2009 14:57
Namida → MisaYoshiko
XD
Ε, ναι δίκιο έχεις. Αν τις μετρήσουν, θα πρέπει να την ονομάσουν πλατεία εξαγώνου, οκταγώνου ή κάτι αντίστοιχο.
Apr 29 2009 14:55
MisaYoshiko → Namida
πολυγωνικη. δεν εχω μετρησει ποσες γωνιες αλλα νομιζω πως δεν πρεπει. γιατι μετα δεν θα λεγεται πολυγωνου
Apr 29 2009 14:33
Namida → Kirenahana
Και πάλι συγχαρητήρια για το κοσπλέι σου. Εγώ κάποια στιγμή ήθελα να κάνω τον Krauzer με τα 3 κεφάλια, αλλά είναι κομματάκι περίπλοκο...
Apr 29 2009 11:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed