Jump to content

Community Status Updates

Photo

ssj4nick → karkas

Δν το κανα γ αυτο το λογο, gomen.
Aug 24 2009 09:51
Photo

karkas → ssj4nick

Ε επειδή είπες " όχι." έτσι απότομα :D
Aug 24 2009 00:52
Photo

ssj4nick → karkas

:) Μολις ακουσα για τον τυπα απο το Κωνσταντινου και Ελενης ειπα "Λες να ναι τετοια μορφη ο Choo?" To τσεκαρα λιγο κ δεν μου μοιασε :D Παντως καλα εκανες κ το πες. Τωρα με την προσγειωση τι εννοεις?
Aug 23 2009 22:34
Photo

karkas → ssj4nick

Με προσγείωσες πολύ απότομα με το : [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=333049&postcount=13[/url] x.x
Aug 23 2009 19:20
Photo

karkas → Psylock

Δηλαδή λες να το αντιμετωπίσω με χαρτί και μολύβι παρά με τακτική σκέψη? Θα το δοκιμάσω...
Aug 02 2009 13:04
Photo

Psylock → karkas

έτσι είναι αυτά τα καμένα παιχνιδάκια αγαπητέ. και να φανταστείς αυτό στο έστειλα γιατί είναι πολύ μαθηματικό και υπολογιστικό από ένα σημείο και μετά. αλλά πήγαινε να κάνεις και κανένα μπανάκι :P.
Aug 01 2009 18:11
Photo

karkas → Psylock

Καλά ρε συ έχω κολλήσει με το παιχνιδάκι που μου είχες στείλει!!! Βέβαια το παρατάω στην έλικα με τους πολλούς άσσους, με ψιλομπέρδεψε, θα το ξαναπιάσω αργότερα!!
Aug 01 2009 15:54
Photo

karkas → minasuki

Γειαου! Τρικαλινή στο Anime//GR? Πρώτη φορά! Γυμνάσιο/Λύκειο ? (κατευθείαν στο ψητό χιχι) Στο anime.gr υπάρχουμε αρκετοί από τα 3καλα, εγώ, ο Ephialtes, o Matu-san (που ειναι φευγατος βεβαια), ο Valadorn και ο Dexter (not very active!) ... Αυτούς ξέρω εγώ εδώ μέσα! Για να δούμε λοιπόν, λες να γνωριζόμεθα?? Αναμένω απάντησή σου!! karkas!
Jul 30 2009 01:20
Photo

Psylock → karkas

Να και κάτι για τα γούστα σου για πολλές ώρες καψίματος :D [url]http://www.freepuzzlegames.biz/game/945/Minim.html[/url]
Jul 13 2009 16:18
Photo

karkas → Skiarxon

Χρόνια πολλά τρισμέγιστε!
Jul 12 2009 17:52
Photo

karkas → Zoro

:congrats::congrats: οντως! :congrats::congrats:
Jul 10 2009 01:02
Photo

Zoro → karkas

Oh, you bet! Μου θυμίζει κάτι κώδικες που έχουν σε κάποιες λέσχες για να τους καταλαβαίνουν μόνο τα μέλη τους... έτσι και εδώ, μόνο ο προικισμένος λαός των OPtards θα γνωρίζει το μυστικιστικό νόημα πίσω από το title σου! /το ισοπέδωσα :P
Jul 09 2009 21:14
Photo

karkas → Zoro

Yes witty brother! Περί ακριβώς αυτού πρόκειται! [Pridemode] Έξυπνο ε?? [/Pridemode]
Jul 09 2009 20:58
Photo

Zoro → karkas

Αλό ομόψυχε fan του ενός κομματιού! ;p Από την πρώτη στιγμή που είδα το title κάτω από το user name σου μου ήρθε η περιέργεια για το αν πρόκειται για mix του Physicist και Pacifista, του OP... τελικά πήρα την απόφαση να το επιβεβαιώσω, είναι έτσι ή καμία σχέση; :P
Jul 09 2009 14:48
Photo

karkas → Psylock

Χιχι, φχαριστώ! Kudos σημαίνει credits/συγχαρητήρια, απ'ότι ξέρω. Σα να λες, credits go to Psylock :) Θα εμπλουτίσω την υπογραφή μου κάποια στιγμή, stay tuned :)
Jul 08 2009 15:12