Jump to content

Community Status Updates

Photo

karkas → Night Wizard Seal

Yea, από ικανότητες μπάζει αλλά από εμφάνιση σκίζει και πάει! Hooray!
Jun 24 2010 20:24
Photo

Night Wizard Seal → karkas

Hooray! For Milotic :P
Jun 24 2010 16:38
Photo

karkas → D.Dragon

D.Dragon είσαι θεός XD Είδα αυτές τις μέρες τα Sex Drive και The New Guy, και από 'δω και πέρα θα σε έχω απ'τους πρώτους στη λίστα για προτάσεις ταινιών! Μου άρεσαν πάαααρα πολυ, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα και ειλικρινά δεν ξέρω πως να ανταποδόσω! BTW τώρα θα δω τα Old School και Hot Tub Machine, για άλλη μια φορά είσαι τοπ! Respect!
Jun 22 2010 14:45
Photo

Serestrum → karkas

θενκ γιου θενκ γιου ^^ νασαι καλα!
Jun 21 2010 13:32
Photo

karkas → Serestrum

Χρόνια πολλά αξιαγάπητε κύριε!
Jun 21 2010 01:56
Photo

D.Dragon → karkas

+φωνώ για τα american pie. Στις προτάσεις τώρα. Δεν υπάρχουν πολλές ταινίες του είδους που να φτάνουν επίπεδα american pie αλλά κάποιες βλέπονται ευχάριστα sex drive. Το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό αλλα ακολουθεί τα στάνταρ κλισέ. not another teen movie. Πολύ πιθανόν να το χεις δει, έχει πολύ καφρίλα μέσα αλλά κάπου είναι υπερβολικό. to kick-ass. Δεν ανήκει ακριβώς στο είδος, είναι ένας συνδυασμός superbad + ταινιών υπερηρώων. Αξίζει σίγουρα πάντως. To old school. Επίσης μάλλον θα το χεις δει, συγκαταλέγεται στις αστείες ταινίες του είδους, χωρίς να είναι κάτι το φοβερό. Έχει βγει και το hot tub machine το οποίο δεν έχω δει ακόμη αλλά ίσως ρίξω μια ματιά τις επόμενες μέρες.
Jun 20 2010 19:17
Photo

karkas → D.Dragon

Τα έχω δει τα υπόλοιπα American Pie, μέχρι και το Book Of Love (2009) και ομολογώ ότι ακόμα κι αν δεν φτάνουν το πνεύμα των 3ων (μη πω των 2) πρώτων, είναι όντως χαριτωμένες ταινίες και βλέπονται μια χαρά! Βασικά απ'τις ταινίες που είπες δεν έχω δει μόνο του The New Guy, αλλά χτες είδα και το Girl Next Door, επίσης κορυφή!! Αν έχεις κι άλλες να προτείνεις hit me!
Jun 20 2010 18:47
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → karkas

E τα ειχα φαει στη μαπα.. Πως να μην το προσεξω; Ασε ρε που το κανες επιτηδες XD
Jun 19 2010 20:10
Photo

karkas → °•πίΟu-πίΟu•°™

Xaxaxa το πρόσεξες, ε? Επίτηδες το έγραψα XD
Jun 19 2010 02:08
Photo

Zoro → karkas

Κανένα πρόβλημα μεσιέ, ελπίζω να μην άργησα υπέρ του δέοντος! Και μην ανησυχείς, με το που βγει και μόνο μια μέτρια μετάφραση θα είναι πιο δύσκολο να μην την παρατηρήσεις παρά να την (αν και btw δεν είμαι σίγουρος αν η ταινία θα είναι αντάξια των όσων ακούμε και του ονόματος Oda με μεγάλα χρυσά γράμματα στους τίτλους... βλέπω ζωολογικό κήπο με τεράστια ζωάκια, τούμπανο κακό με ηλίθια εμφάνιση και evil σχέδιο και σκιάζομαι!).
Jun 17 2010 14:49
Photo

karkas → Zoro

Ευχαριστώ τα μάλα για την πολυτιμότατη απάντηση σου, σενιόρ!
Jun 17 2010 04:49
Photo

karkas → Fingolfin

Γεια σου Φίνγκο! Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, αλλά μια που διάβασα ένα ποστ εδώ πιο κάτω της Ιριστέλλας μου ήρθε να σου γράψω αυτό: "Nai hiruvalye Valimar! Nai elye hiruva!" I know, it's pointless. Απλά μεταπανελληνίως έλεγα να ρίξω μια ματιά στο βιβλίο του Μηνά Τσουλή και στο αντίστοιχο λεξικό για την Quenya που διαθέτω! Cheers!
Jun 13 2010 14:24
Photo

karkas → d.neko-angel

Hi! :)
Jun 13 2010 12:21
Photo

karkas → zade

I love you! XD
Jun 12 2010 19:40
Photo

zade → karkas

Ιτ ιζ αμπσολούτλι τρου! Δεν πρόλαβα να διαβάσω καθόλο το Ντόπλερ και ήξερα ότι και να πέσει δεν θα το γράψω οπότε αποφάσισα να το διασκεδάσω.Και έκανα τρία σκίτσα στην πραγματικότητα.Ένα με ένα τζαμαϊκανό που περπατά αμέριμνος (ράστα μαλί και τα συναφή) ,στο επόμενο καρέ τον είχα πατήσει μια νεκροφόρα και στο τρίτο ένα ασθενοφόρο ερχόταν να τον παραλάβει.Είχα κάνει και μια λιμνούλα αίματος αν δεν κάνω λάθος.Μόλις το ακουσε αυτό ο φυσικός μ,ου έφριξε και ευχόταν να μην με μηδενίσουν.Τελικά πάντως μόνο αυτό έχασα και πήρα 18 στη Φυσική.Φυσικά και το έκανα στο καθαρό.Εγώ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ! Αλλά ναι είμαι περήφανος για το κατόρθωμά μου.
Jun 12 2010 18:39