Jump to content

Community Status Updates

Photo

Psylock → karkas

Χαχα πολλύ ωραίο το signature και εις ανώτερα :). Μπράβο που βρήκες ένα ακόμη πιό απλουστευμένο παράδειγμα. Και τώρα μία noob-άδικη ερώτηση "τί σημαίνει kudos?". P.S. Paradox Bonus: [url]http://www.suitcaseofdreams.net/Content_Paradox.htm[/url]
Jul 08 2009 14:44
Photo

karkas → Tsunade-sama

Ας ελπίσουμε! lol too hard to die :P:P:P
Jul 05 2009 16:26
Photo

Tsunade-sama → karkas

Ευχαριστώ για τις (χθεσινές) ευχές σου...Μόλις τώρα είδα το Γενέθλια Topic.Μια διευκρίνηση μόνο...H Hokage είναι...πολύ σκληρή για να πεθάνει!:kakaka:
Jul 05 2009 14:29
Photo

karkas → Kenny

Μπα..ακόμα πιστεύω οτι με παραπλανείς...!!
Jul 04 2009 04:13
Photo

Kenny → karkas

Post 25000 GET = FAIL GET. Περίμενε όπως περιμένω κι εγώ για το 30000. ;)
Jul 04 2009 04:07
Photo

iristella → karkas

hehehehe....... Glad you liked it!
Jun 26 2009 22:24
Photo

karkas → iristella

omg demotivational :P
Jun 26 2009 22:17
Photo

Phantom Duck → karkas

Θενξ για το άβαταρ, με το που το είδα το τσίμπησα αμέσως. Οι επιλογές/τροποποιήσεις που δίνει στους υπότιτλους είναι μέσω του DirectVobSub κάτι που σημαίνει πως και το Media Player Classic έχει τις ίδιες δυνατότητες. Όποιον και από τους δύο Players να χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με το CCCP μπορείς να δεις τα πάντα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Εμένα με τραβάει περισσότερο ο Zoom επειδή με έχουν βολέψει οι ρυθμίσεις του και τα shortcuts που χρησιμοποιεί (zoom, pause με κλικ, με space αντί να κάνει pause σου δείχνει την μπάρα της ώρας, επόμενο επεισόδιο πατώντας pagedown, πάρα πολλές επιλογές με τη ροδέλα κλπ κλπ).
Jun 12 2009 01:13
Photo

karkas → Phantom Duck

Πολύ καλύτερο το καινούριο σου άβαταρ!!! Ζωή να'χει ο Κύρος, κάνει τα σαραβαλάκια να πετάνε!!! btw γιατί σου αρέσει τόσο ο Zoom Player? Είχες πει κάπου ότι έχει πολλές επιλογές για subtitles, ενώ όταν το κοίταξα, ας πούμε ότι δεν τις βρήκα!
Jun 12 2009 00:28
Photo

Night Wizard Seal → karkas

Oooo!!!Arigatou gozaimasou!!!Συμφωνώ!!!:)
Jun 11 2009 18:12
Photo

karkas → Night Wizard Seal

Χρόνια σου πολλά! Τα 15 είναι απ'τις καλύτερες ηλικίες!
Jun 11 2009 15:43
Photo

Glaurung → karkas

Thx , όπου να ναι αρχίζει και για σενα η καλοπέραση .:wis:
Jun 02 2009 11:28
Photo

karkas → Glaurung

Thanks very much!!!!!!!!!!!!!! Και 'συ καλούς βαθμού και καλή καλοπέραση πλεον!!
Jun 02 2009 11:21
Photo

Glaurung → karkas

Χρόνια πολλά , να τα εκατοστίσεις . Όλα καλό να σου έρθουν και αυτή την χρονιά σου εύχομαι :D
Jun 02 2009 11:11
Photo

Glaurung → karkas

Καλά θα τα πάς . Έχεις δίκιο για αυτό που λες με τον πειραματισμό , είναι πολύ ωραίο πράγμα . Στις ταλαντώσεις , στις φθίνουσες για την ακρίβεια , βλέποντας διάφορες περιπτώσεις κατέληξα σε μια εξίσωση για τον υπολογισμό ενός μεγέθους , χωρίς να ξέρω άμα είναι σωστός , και έλυσα μια άσκηση έτσι . Τελικά ήταν σωστός και κόντεψα να κατουρηθώ από την χαρά μου ( μεταφορικά πάντα :P) . Δεν ήταν και πολύ πρακτικός , χρειαζόσουν μια σελίδα με λίγο περίεργα μαθηματικά για να τον αποδείξεις , αλλά αυτό δεν είχε σημασία . Αυτό το αίσθημα του ενθουσιασμού και της εξερεύνησης ήταν όλα τα λεφτά . Όσο για το τελευταίο , 100% . Η παρέα μου , συνολικά με μένα 3 άτομα όλα και όλα , είμαστε ακριβώς έτσι . Καθόμαστε και μιλάμε για ότι πιο άκυρο που μπορείς να φανταστείς , από μαθηματικά και φυσική , ως ιστορία και εντελώς καμένα πράγματα . Είναι το καλύτερο , γιατί σε ωθεί και σένα να αναπτύξεις πολύπλευρες γνώσεις και ενδιαφέροντα . Δυστυχώς εμάς οι άλλοι μάλλον μας βλέπουν σαν geek του cinema , αλλά άλλη έγνοια δεν είχαμε από το να κοιτάμε τι θεωρεί ο καθένας
May 22 2009 14:00