Community Status Updates
xANTONISx → karkas
Εγώ ετοιμάζομαι για κατασκήνωση. Λόγω φροντηστηρίων, θα πάω 9 του μήνα αντίγ αι 1, αλλά από το τίποτα.
Εσύ έδινες πανελλαδικές ή θα δώσεις αυτό το Μάιο;
Aug 02 2010 09:19
karkas → xANTONISx
Γεια χαρά! Μια χαρά είμαι και 'γω, μετά από πολύμηνη απουσία απ'τον κόσμο των άνιμε (οχι των μανγκα) επιστρεφω δριμυτερος! Βλεπεις οι πανελληνιες ειναι βαρυ κομματι. Οντως καιρο εχουμε να ανταλλαξουμε κουβεντες, εσυ τι γινεσαι?
Aug 02 2010 03:04
xANTONISx → karkas
Γεια!
Πώς πάει; Καιρό έχω να μπω.
Εσύ συνεχίζεις τα ταξίδια στα anime;
Aug 01 2010 18:48
karkas → Whitelighter
Χρόνια πολλά φιλαράκι, εύχομαι ότι καλύτερο. Θα στα πω και στο MSN...
Jul 31 2010 01:47
karkas → Kenny
Καλύτερα να το έγραφες έτσι : y = a*exp(bx + c)...
[spoiler]ειλικρινά δεν είχα τι να κάνω[/spoiler]
Jul 30 2010 15:57
IreneTheCardcaptor → karkas
Αχ, ναι, θα τη κάνω κι εγώ όπου να 'ναι για Κέρκυρα! Αλλά όσο σκέφτομαι τι με περιμένει το χειμώνα... Άστα να πάνε... (3η Λυκείου)
Jul 04 2010 16:14
karkas → IreneTheCardcaptor
Μπα, ποτε μου δεν ειχα Playstation και οποια εμπειρια εχω σ'αυτο ειναι απο ξαδερφια :P Οσο για τη Soulsilver, είναι ενα θεμα να παρω και το DS(i)...Ισως οταν ειμαι για τα καλα φοιτητης να αγορασω ενα, προς το παρον βρισκω αλλα πραματα να σκοτωνω τον χρονο μου XD Summer FTW!
Jul 03 2010 20:45
Χαχαχαχαχαχαχα! Άσε! Μεγάλη ιστορία. Πρόσφατα είχα καεί στη καινούρια, τη soul silver. Πολύ καλή και από άποψη γραφικών και από άποψη περιπέτειας. Στη συστήνω. Παίζεις playstation?
Jul 03 2010 16:23
karkas → IreneTheCardcaptor
Ναι! Εγώ είχα πιάσει ένα (με αρκετή τύχη αν θυμάμαι καλά) σε εκείνο το βουνό-νησί (Mt. Pyre νομίζω, που έχει σχέση με το storyline και μονίμως βγαίνουν κάτι φαντάσματα) στα πανω πανω χορταρια! Ελπίζω να βοήθησα!
(Το Feebas είναι τεράστια ιστορία...πραγματικά γλοιώδης τρόπος να φτάσεις στο Milotic!)
Jul 01 2010 10:54
Pw, megale, se kapoiou to kanali, de 8imamai, eida p eixes grapsei gia ena Feebas. Den eisai o monos p aganaktise, pistepse me, efaga to topo gia na to vrw! Xereis pou mporeis na piaseis Chimecko??
Jun 30 2010 09:08
valadorn → karkas
Eyχαριστω πολυ ρε! Να τωρα που τελειωσα θα βαλω πιο γρηγορο internet και θα λιωσω. Τα πρωινα δλδ μεχρι να παω διακοπες μονο με anime/manga και φυσικα κιθαρα θα ασχολουμαι...
Απο αυτα μονο το bakuman ηξερα αλλα δεν το ειχα προχωρησει πολυ(ηρθε η ωρα του). Τα αλλα μου φαινονται πολυ ενδιαφεροντα. Θα τα τσεκαρω και θα σου πω γνωμη!
Να σαι καλα ,τα ξαναλεμε!
Jun 28 2010 10:20
karkas → valadorn
Καλά αποτελέσματα λοιπόν και για το σχέδιο μέγιστε Ηλία, ελπίζω να τα καταφέρεις ρε αγόρι!
Όσο για τα άνιμε, δύσκολα τα πράματα καθώς δε βλέπω σχεδόν καθόλου τελευταία...Περιμένω πως και πως να πάω σε κανα φίλο κα να δούμε μαζεμένα One Piece και Fullmetal Alchemist, αλλά πέρα απ'τα κλασικά τίποτα... Μπορώ όμως να σου δώσω συμβουλές για μάνγκα, καθώς απ'αυτά έχω αρχίσει να ψάχνω διάφορα πράματα!!!
1) Bakuman - Σταθερή αξία στο σχέδιο και σενάριο (δημιουργοί Death Note) και γενικά με απίστευτη ροή και πολύ ωραίους χαρακτήρες! Το συνιστώ άμα θέλεις γενικά να παρακολουθήσεις μια ευχάριστη πορεία που θα σε κάνει να κολλήσεις!
2) Detective Conan - Άμα σου αρέσει ο Sherlock Holmes θα κολλήσεις μ'αυτό εδώ το αριστουργηματάκι, το μόνο μειονέκτημα του οποίου είναι το πλήθος chapter (750 και ongoing) αλλά είναι άκρως κολλητικό και καλοστημένο. Ντετεκτιβικό γενικά!
3) No Bra - Ένα μηνιαίο μάνγκα που τελείωσε πρόσφατα, είναι, ανάμεσα σε άλλα είδη, gender-bender και γενικά ότι πιο περίεργο έχω διαβάσει τελευταία. Δεν εγγυώμαι ότι θα σου αρέσει τελευταία, αλλά αν ψήνεσαι για School-life και για κάτι εντελώς διαφορετικό, ριξ'του μια ματιά και δε θα χάσεις! Γνώμη μου!
Επίσης κάτι μου λένε και για το Claymore, ενώ προτείνω ανεπιφύλαχτα και το D.Gray-Man (όχι τόσο το άνιμε...)
Αυτάαααα!!
Jun 28 2010 00:52
valadorn → karkas
Yoshhhhhhhhhhhhh!
Λεγαμε μες τη χρονια για την καλοκαιρινη λιστα ανιμε. Μολις τελειωσα τις εξετασεις(παει και το σχεδιο) και ετοιμαζομε για κτ καινουριο εκτος απο τα κλασσικα. Φιλτατε μπορεις να μου ψαρεψεις τπτ απο τη λιστα σου γιατι θελω κατι καλο καινουριο και εμπιστευομαι φυσικα την κριση σου αρα Suggest kark plz ;)
Που τa θυμηθηκες τa Pokemon?:dazed::terror2:
Jun 27 2010 21:10
karkas → Night Wizard Seal
Ε εντάξει είναι ένα μέτριο water-type (ασε που εγω νομιζα οτι ειναι Dragon και φαγωθηκα {ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ} να το αποκτησω - μαμημενο Feebas - οταν επαιζα), μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα πόκεμον (και πιο εύκολα XD) όπως το Walrein! Αχ τι Πάσχα πέρασα με τη Sapphire στο Εμουλέιτορ δε λέγεται...
Jun 25 2010 11:42
Night Wizard Seal → karkas
Τι εννοείς από ικανότητες; Μια χαρά είναι. Και καλά στατιστικά έχει και μαθαίνεις τις καλές και κλασσικές κινήσεις για water type :P
Jun 24 2010 22:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed