Community Status Updates
Zoro → Emmanouela
"Απο νεα μια απο τα ιδια και εγω αν εξαιρεσεις οτι τελειωσα και δεν εχω να κανω τπτ"
Το απο τα ιδια που το δες??XD
Τυχερη που ξεμπερδεψες εγω εχω περιπου 2 βδομαδες ακομη!!!
Οσο για το one piece,ετσι ειναι και οι περισσοτεροι λογο του σχεδιου,αλλα πραγματικα αυτες οι 2 κοπελες που εβαλα ξετρελαθηκαν με την ιστορια...ειδικα η μια!!!
Οπως ειπα,μιας και ειναι καλοκαιρι και ο ελευθερος χρονος ξεχειληζει,σου προτεινω να δεις τα πρωτα 20 πχ να δεις αν σ'αρεσει το στυλ...παντως εχε και υποψην οτι αν σου φανει παιδικο,πιο κει ωριμαζει κατα παρα πολυ!!!Και οχι πως στην αρχη ειναι τελειως παιδικο δλδ!!(εχει φοβερες συγκινησεις και πλακες ωρες ωρες!!αν εισαι ευκολοσυγκινητη θα κλαψεις!!)
Αν το παρεις αποφαση,εστω και για τα πρωτα 5-10 πες το μου λοιπον,να δεις που δεν θα το μετανιωσεις...
Παντως απλα συμβουλευτικα στο λεω,μετα δες οτι θες,πιθανως να χεις να δεις/κανεις κατι αλλο,δεν αντιλεγω εκει...να κανεις παντοτε οτι σ'αρεσει!!
Αυτα,καλη συνεχεια και καλες διακοπες εσυ που μπορεις!!!
Να τις χαρεις,αν και πιο κει,οπου κι αν περασεις,η φοιτητικη ζωη(αν εξαιρεσεις τις εξετασεις:sigh2:)σκιζει και ειναι πολυ καλυτερη απο την σχολικη!!!(ελευθερος χρονος καμια σχεση με το διαβασμα 3ης λυκειου!!)
Τα λεμε^^:bath:
Jun 27 2008 20:49
Emmanouela → Zoro
Δεν ξερω τι να σου πω για το one piece...
Ειμαι λιγο επιφυλακτηκη...παντως λεω καποια στιγμη να το κατεβασω.
Παντως παντα οταν εχεις εξετασει η κατι παρομοιο ολα συνομοτουν στο να ειναι πιο ενδιαφεροντα απο αυτο που εχεις να διαβασεις! Σε νιωθω απολυτα!
Απο νεα μια απο τα ιδια και εγω αν εξαιρεσεις οτι τελειωσα και δεν εχω να κανω τπτ...μονο να δω τι σχολες θα δηλωσω στο μηχανογραφικο :hehehe:
κατα τα αλλα χαλαρα!
Αμα ειναι και παρω την αποφαση να δω one piece θα σου πω! :riiight:
Thnx!! ^^
Jun 27 2008 15:21
Zoro → Emmanouela
Εεεεππ,κοπελια,τι λεει καιρο ειχαμε να τα πουμε!!^^
(Απο τοτε που μου ζητησες κατι links αν θυμαμαι,για raw επεισοδια!!)
Εγω εδω περναω μαυρη περιοδο,full εξεταστικη μες στις ζεστες και οι συζητησεις στο forum ποτε δεν ηταν πιο ενδιαφερουσες!!Αντε να τελειωνουμε λεω εγω,δεν παει αλλο!!
Εσυ,τα ιδια να υποθεσω??
Τεσπα,να σε ρωτησω και κατι αλλο επι ευκαιριας:hehehe:
Απ οσο ειδα βλεπεις Naruto,να υποθεσω οτι one piece δεν εχεις δει ε??
Το λεω γιατι γενικως το γυναικειο κοινο της σειρας απο το forum μας ειναι περιορισμενο,παρ ολα αυτα προσφατα καταφερα και εβαλα 2 κοριτσια απο το forum στην σειρα και το λατρεψαν!!
Αρα σου συνηστω,οποτε μπορεσεις(ειδικα καλοκαιρι αν θελεις)να την τσεκαρεις...εστω και τα πρωτα 10-20 επεισοδια να δεις αν σ'αρεσει!!Και οτι πληροφοριες Links θες,απο μενα!!
(χεχε ειμαι πολυ στον προσυλητισμο αυτη την περοδο:hehe:ελπιζω να μην σου φανηκα παραξενος!!)
Αυτα,καλη συνεχεια αν γραφεις κι εσυ και τα λεμε στο forum!!XD
Jun 25 2008 21:58
Animesuki → Emmanouela
Καλημερα!!!!Θα ηθελες να κανεις το τεστ?!!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/4816-rosario-vampire-cute-girl-you-girls-course.html"]http://www.anime.gr/forums/off-topic...ls-course.html[/URL]
Jun 16 2008 06:59
Emmanouela → Xigbar
oloi thn paleyoume...! einai to shmerino variemai... c[:
[email]emmanouela11@hotmail.com[/email]
Jun 11 2008 08:41
Xigbar → Emmanouela
ki esi tin paleueis e? ^^ ki ego xP
ama exeis msn dose kai thelei na milame meso msn!! :)
Jun 10 2008 00:07
Emmanouela → Zoro
ευχαριστωωω! ακομα δεν ξερω τι θα κανω με τα αρχεια που εχω...μαλλον οταν τελειωσω με της εξετασεις θα το ψαξω λιγο ακομα και αμα δεν βρω τπτ απλα θα τα σβησω...!
anw, arigato gosai mas!!! XD
May 29 2008 17:29
Zoro → Emmanouela
Softsubs ειναι οι υποτιτλοι που θες,δλδ οι υποτιτλοι σαν αρχειο απο μονοι τους,χωρις το video...οι γνωστες μορφες ειναι .srt,.ass και .sub αν θυμαμαι καλα...(ενω RAW ειναι ολα τα video απο ανιμε που δεν εχουν υποτιτλους και ειναι με ιαπωνικες φωνες,σαν τα δικα σου δλδ...με ειδικα προγραμματα οπως το zoomplayer που χρησιμοποιω εγω μπορεις να δεις RAW με softsubs,να τα "ενωσεις" για να τα δεις μονο,μετα παραμενουν ξεχωριστα αρχεια)
Εψαξα αρκετα να σου βρω κανα fansub group αλλα τπτ,κυκλοφορουν μονο σε Hardsub...Hardsub ειναι αυτα που σου δωσα δλδ video που εχουν ηδη ετοιμους-"κολλημενους" τους υποτιτλους...απο τα link που σου δωσα μπορεις να τα βρεις και σε καλη ποιοτητα-τα avi...αλλα εγω γενικως για ανιμε κατεβαζω σε rmvb γιατι εχουν ποιοιτητα πολυ λιγο κατωτερη των avi και πιανουν πολυ λιγο χωρο,πολλες φορες λιγοτερο απο το μισο των avi και ετσι δεν γεμιζεις πολλα dvd/σκληρο...
Αυτα,τελικα τι θα κανεις λοιπον??:hmmm::nanana:
May 29 2008 17:08
Emmanouela → kith
...πειραζει που δεν θα ακολουθησω το κλισε και απλα θα πω...γειααα??? c[:
May 29 2008 12:17
Emmanouela → Zoro
Arigato Zoro!!! θα σου πω τι εγινε...μου εδωσαν link να κατεβασω τα επεισοδια με την προοπτικη οτι ειχαν υποτιτλους ομως δεν ειχαν...απο boxtorrent τα κατεβασα...φοωερη ποιοτητα και ηχος αλλα υποτιτλοι πουθενα...anw, ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου!!!
Να κανω και μια ερωτηση??? το softsubs τι ειναι???
May 29 2008 12:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed