Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Emmanouela
poios na diekdikisei ton aomato? :P den mas aresei :P btw nice album!!!!
einai kai ligo arrogant psonio snob eidika sta prota epeisodeia o neji... meta gientai sumpa8htikos bebaia alla einai h proti entiposi p metraei!
Jul 30 2008 23:41
Emmanouela → °•πίΟu-πίΟu•°™
Απ' οτι καταλαβα τον Neji δεν τον εχει διεκδικησει κανενας ε???
Οπως κτλαβαινεις ειμαι και fan του Neji!!! c[:
Jul 30 2008 22:18
aaa kane join edw [url=http://www.anime.gr/forums/groups/81/].aNiMe//GR Forums - Uchiha fan club[/url]
edw eimaste mazemena polla fangirls :D
Jul 30 2008 20:57
yep! Gaara is mine, as well as minato namikaze (yondaime hokage) kai o misos sasuke. o allos misos anikei sthn endless inspiration. kai o itachi ka8ara sthn iristella. ama 8es pare kakashi xD
Jul 30 2008 20:54
Emmanouela → °•πίΟu-πίΟu•°™
με τον captain Toushirou κανε ο,τι θες! c[:
δλδ τον Gaara τον εχουν πιασει??? φτου....!
Jul 30 2008 19:36
stay away Gaara is my husband..as well as captain Toushirou from Bleach!
hm!!! :D
Jul 30 2008 19:33
Emmanouela → cheery girl!
Ohio!!! :hi:
Θα ηθελα να σε ρωτησω κατι...στο topic του cardcaptor sakura ειπες οτι το tsubasa chronicles εχει και 3η σεζον...μεχρι στιγμης εχω βρει μονο τα 3 OVA και τη 2η σεζον η οποια εχει 26 επεισοδια δλδ γυρω στα 52 επεισοδια μαζι με τη πρωτη σεζον...
Εχεις τη 3η σεζον???
Αν ναι μηπως εχεις link να μου πεις για να την κατεβασω και εγω... :congrats:
Jul 29 2008 10:45
Emmanouela → Zoro
πωπω...αυτο θα πει μεγαλο μνμ... :P
το one piece ακομα δεν το εχω ξεκινησει...ενας λογος ειναι οτι εχω προβλημα με το megaupload και δεν μου κατεβαζει τπτ...ο αλλος λογος ειναι οτι μολις ξεμπερδεψα απο διακοπες, πηγαινε-ελα κλπ...
ναι πηγα διακοπες στη σαντορινη!!! τωρα μπορει να ξαναφυγω για θεσσαλονικη, καποια στιγμη μεσα στον αυγουστο αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο...
Εσυ που θα πας για διακοπες???
την ταινια δεν την εχω δει ακομα... :S
αλλα θα τη δω...που θα μου παει...παντως για το one piece θα εισαι ο πρωτος που θα του πω τις εντυπωσεις μου!!!
Jul 27 2008 18:53
Zoro → Emmanouela
Ohayo Emmanuela-chaaaannn!!!:hi:
Συγγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα αλλα αν ειδες το μυνημα που ειχα αφησει στο προφιλ μου,δεν ειχα ιντερνετ για μια περιοδο περιπου 10 ημερων και κιωλας ειχα και εξετασεις!!
Τωρα ξεμπερδεψα ευτυχως και επεστρεψα δρυμιτεροτατος στο forum,αν και θα λειψω ξανα σε μια βδομαδα περιπου!!
Τεσπα,σ'ευχαριστω παρα πολυ για το link σου,χαιρομαι πολυ που καθισες και μου το βρηκες αν και....χεχε οντως την εχω δει εδω και αρκετο καιρο!:P
Παρ ολα αυτα μην πτωεισαι,η σκεψη ειναι που μετραει για μενα παντα,σε ολες τις περιπτωσεις!!:wooi2:
Το οτι καθισες και μου την εψαξες με τιμα πολυ!Χαιρομαι που με σκεφτηκες κι εμενα!^^
Αρα μην ανυσηχεις,χαρηκα πολυ για την πραξη σου και παντα οπως ειπα,οτι θες ελα ζητα το σε μενα!!!
Btw η 3η ταινια,εκανα και review στο thread,ηταν η χειροτερη των 3ων για μενα!!
Στις αλλες 2 βρηκα θετικα σημεια συγκριτικα με το ανιμε,αλλα σ'αυτη μονο ο L αξιζε!
Εσυ την ειδες τελικα??
Τι αλλες 2??
Αν ναι,πως σου φανηκαν??
Τεσπα,και τελος....χεχε sorry αν γινομαι ενοχλητικος αλλα....με το one piece τι εγινες??
Το ξεκινησες??
Απλα απο περιεργεια ρωταω,οπως παντα:nanana:...αν δεν προλαβαινεις,εχεις αλλες ασχολιες/ανιμε εννοειται οτι δεν με πειραζει!
Αυτα,εσυ θα πας πουθενα διακοπες αυτη την περιοδο??
Αν ναι καλα να περασεις!!
Ευχομαι να σε δω καθολου αυτες τις μερες!!
Τα λεμε λοιπον,ΒΒ!!:byejg9:
Jul 26 2008 15:41
Emmanouela → Zoro
[url=http://www.dramacrazy.net/japanese-movie/death-note-l-changes-the-world/death-note-l-changes-the-world/]Death Note: L Changes the World | Watch Death Note: L Changes the World Drama online[/url]
για να μην ψαχνεις μονο εσυ για μενα!!!
αυτη ειναι η τριτη ταινια του death note!
ειναι χωρισμενη σε 6 parts και με το link που σου στελνω μπορεις να την δεις online!
(αν δεν την εχεις δει δλδ...!)
anw, αυτο ειναι κατι σαν ευχαριστω για τα οσα εχεις βρει για μενα!!!:byejg9:
Jul 18 2008 14:33
Emmanouela → Zoro
Yo Zoro! ^^
Καλα ειμαι! Εσυ??? Δεν την εχω κατεβασει ακομα τη σειρα γτ δεν εχω χωρο στο δισκο......Ασε εχω ξεμεινει και απο dvd...οποτε καταλαβαινεις!
Την κατεβαζω και σου λεω εντυπωσεις! ^_^
Jul 03 2008 11:19
Zoro → Emmanouela
Τι λεει ρε κοπελια σε χασαμε...τι εκανες,τελικα δεν μου πες??^.^
Jul 02 2008 23:44
Zoro → Emmanouela
Χαιρομαι πολυ που σε εψησα στην σειρα....να δεις που δεν θα μετανιωσεις!!!(κι αν ναι δοκιμασες τουλαχιστον!!)
Αν ολα πανε καλα θα πορωθεις!!^^
Λοιπον,οπως λεω σε ολα τα παιδια που βαζω στην σειρα...εχεις 2 επιλογες...
1)Να κατεβασεις σε rmvb μορφη τα αρχεια,που ειναι και αυτη που κατεβαζω εγω τωρα..
Ειναι μικρα αρχεια,απο 60-90 mb το πολυ αλλα διατηρουν πολυ καλη ποιοτητα δεδομενου του χωρου τους...εγω ετσι τα δα ολα και ειμαι μια χαρα....
Ετσι και θα κατεβουν γρηγορα και δεν θα σου γεμισουν πολυ σκληρο/dvd..
(δεν σου πα,το ne piece ειναι απο τα μακροβιωτερα shounen,εχουν βγει 360 επεισοδια μεχρι τωρα και φημολογειται οτι θα βγουν το λιγοτερο αλλα τοσα!!!αλλα η σειρα ειναι τοσο καλη που εμεις οι fans θελουμε ολο και περισσοτερο...απο ενα σημειο και περα πιθανως,αν πορωθεις,κι εσυ το ιδιο...σαν ναρκωτικο ειναι ωρες ωρες!!)
Απλως μην κολλησεις στην παιδικοτητα της αρχης..πιο κει εχει τρομερες συγκινησεις,ωριμανση...βεβαια σαν συνολο ειναι πειρατικη ιστορια,εχει και πολλες(παρα πολλες)πλακες και ειναι να δεις αν θα σ'αρεσει το στυλ...παντως μια απο τις 2 κοπελιες που εβαλα στην σειρα λατρεψε το στυλ πιο πολυ κι απο μενα!!!
Τα πρωτα επεισοδα που τις ελεγα να προσεχει την παιδικοτητα γιατι πιο κει καλυτερευουν,τις αρεσαν!!(και εγω δεν ειχα πορωθει με τα πρωτα!!ειχε απιστευτο αντικτυπο η σειρα σ'αυτην...απλα να σ'αρεσουν οι πειρατικες ιστοριες και τπτ αλλο!!εχει πλακες,φαντασια,μαχες,συγκινηση,φιλια,ολα...απλα αργει λιγο για να γινει τελειο,χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλο στην αρχη!!)
Ολα τα links ειναι με megaupload,οπου,σε περιπτωση που δεν το ξερεις,υπαρχει τροπος για να αποφυγεις το χρονικο περιθωριο που σε βαζει να περιμενεις οταν κατεβασεις πολλα αρχεια...οταν λοιπον κατεβασεις μπολικα και σου πει "wait 1 hour"πχ,πολυ απλα κλεινεις την συνδεση σου με το ιντερνετ και την ξανανοιγεις,χωρις να κλεισεις τον browser,και θα μπορεις να κατεβασεις χωρις να περιμενεις(κολπακιXD)...
Αυτο αν εχεις απλο dial up modem,αν εχεις router πχ θελει να το κανεις restart καθε φορα,κοβοντας το ρευμα δυστυχως...αλλα και παλι δεν ειναι αδυνατον...
Τελος,γινε και μελος του megaupload σου προτεινω,την τζαμπα εγγραφη,οχι premium,γιατι γλιτωνεις λιγο χρονο στην αναμονη...
Αν δεν εισαι σχετικη απο megaupload ρωτα με ΟΤΙ απορια εχεις στο θεμα(εκτος κι αν θες torrent που εχω πιο κατω..απλως εγω τα μισω!!)...
Aλλα και γενικα οπου κολλας καπου ρωτα με,οτι θες!!Παντα απανταω,να μαι μεσα μονο!!
Το link για τα rmvb ειναι [URL="http://www.iopcnet.com/ndemin/?page_id=13"]αυτο[/URL] για 1-300 και για τα υπολοιπα [URL="http://www.iopcnet.com/ndemin/"]αυτο[/URL] και εχει ολα τα επεισοδια...σου προτεινω το λιγοτερο να δεις τα πρωτα 20-30 γιατι εκει ηδη αρχιζει και βελτιωνεται καπως...
2)Αν ομως τα θες σε avi,που ομως πιανουν περιπου 230 mb,αλλα εχουν καλυτερη ποιοτητα(αν και λιγο για μενα)...[URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4879-%C5%D1%D9%D4%C7%D3%C5%C9%D3-%C3%C9%C1-%D4%CF-anime-one-piece-%D0%CF%D5-%C5%D7%CF%D5%CD-%C1%D0%C1%CD%D4%C7%C8%C5%C9-%C1%D0%C5%C9%D1%C5%D3-%D6%CF%D1%C5%D3.html"]εδω[/URL] εξηγουνται/τα χει ολα...
(δες το ποστ του ridelub,εχει ολα τα links)
Αυτα...οπως ειπα,οτι απορια εχεις ρωτα με..(αν και τωρα,λογω εξετασης,την δευτερα θα με δεις..προς βραδακι..)
Επισης οταν το ξεκινησεις λιγο,σου πρωτεινω να γινεις μελος του one piece group...ειμαστε το πιο active group του site και μαζεψαμε μεγαλη παρεα(δες ποσα μυνηματα εχουμε!!)και καθε μερα,ειτε πρωι ειτε βραδυ σπαμε πλακα με φανταστικες ιστοριες και τετοια!!εχουμε και ρολους,πχ εγω ο ξιφομαχος,υπαρχει καπετανιος κλπ...εσυ μπορεις να εισαι η πλοηγος,βοηθος ξιφομαχου κλπ,οτι θες...αν ερθεις και δεις εχει πολυ φαση!!XD
(μην παραξενευτεις αν δεις παραξενα comments,ειμαστε ολοι μια παρεα εκει!!)
Αυτα,την κανω,ελπιζω να ακουστουμε συντομα!!:byejg9::gn2:
(χαιρομαι και που αναγνωρησες την ικανοτητα μου στην πειθω γιατι οντως εχω "προσυλιτησει" πολλα ατομα!!!...αλλα τωρα ολοι με ευχαρηστουν!!^^)
Jun 29 2008 05:22
Emmanouela → Zoro
Zoro εχεις μια φοβερη ικανοτητα πειθους, το ξερεις???
Oποτε μπορεσεις στειλε μου link για one piece!!!
Καλη επιτυχια με την εξεταστηκη σου ευχομαι και arigato gosai mas!!!! ^^
Jun 28 2008 17:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed