Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Emmanouela → tsintori
με τη βαρεμαρα που με εχει χτυπησει αλυπητα αυτες τις μερες με κοβω να ανεβαζω τη μυωποιια μου μερικους βαθμους...!
με λιγα λογια..θα το διαβασω!!!!!
Ιούλ 31 2008 00:46
tsintori → Emmanouela
That's the problem. Τώρα που στο είπα και αυτό διάλεξε αν θα τα διαβάσεις ή όχι.
Ιούλ 31 2008 00:42
Emmanouela → tsintori
:O
Τοσο πολυ κανουν να βγαλουν ενα τευχος???? (νταβλας, μπαμ και κατω)
Ιούλ 31 2008 00:40
tsintori → Emmanouela
Θα δεις που σε λίγο θα λες "για να δω τι θα γίνει παρακάτω" και θα το τελειώσεις γρήγορα...... Μετά βέβαια θα πρέπει μα περιμένεις για 20 σελίδες την βδομάδα...:uhh::uhh::uhh:
Ιούλ 31 2008 00:33
Emmanouela → tsintori
ηδη μπηκα και διαωασα λιγο απο naruto!
πολυ καλο φαινεται!!! ^^
Ιούλ 31 2008 00:27
tsintori → Emmanouela
Ναι τα είδα. Το δεύτερο μου άρεσε πολύ. Το πρώτο ήταν μίκρο. Αν θες τώρα να κατεβάσεις manga μόνο από torrents ή να γίνεις μέλος σε κάποιο site. Πάντως το να τα διαβάζεις online είναι καλύτερο...........
Ιούλ 31 2008 00:25
Emmanouela → tsintori
Αrigato gosai mas!!! στο thread του batman σου εχω βαλει link για να δεις trailer απο την ταινια!
Ιούλ 31 2008 00:17
tsintori → Emmanouela
Α μιας και είδα ότι θα ξεκινήσεις το manga του naruto ξεκίνα απ' το Kakashi gaiden που τα σπάει κανονικά. Μετά θυμάσαι στο anime την προπόνηση του naruto; Θα πρέπει να διαβάσεις λίγο νωρίτερα απ' το 312 νομίζω διότι δείχνει κάποια γεγονότα που δεν τα έχει δείξει στο anime.
Θα δεις ότι θα πορωθείς άσχημα και θα καταλάβεις την αξία του Itachi. Happy reading....
Ιούλ 31 2008 00:14
Emmanouela
→
Chief_Chips
μην κρινεις τους αλλους απο ενα thread!
δεν πηγα να δω το βατμαν επειδη πεθανε ο ledger και ηταν η τελευταια του ταινια!
και ναι ξερω ποιος ειναι ο twoface!!!
Τωρα θα το εκτιμουσα αν σταματουσεσ να την μπαινεις στον οποιοδηποτε, και ειδικα τη στιγμη κατα την οποια δεν στην εχει μπει εκεινος!
Ιούλ 31 2008 00:04
Emmanouela → °•πίΟu-πίΟu•°™
οντως ειναι λιγο αχωνευτος στην αρχη αλλα μετα γινεται...γαματος!!!!
Ιούλ 30 2008 23:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται