Community Status Updates
Seirios → Emmanouela
χαίρομαι που είσαι άτομο που μοιράζεται..
αν και όντως δεν μοιάζει με την χινάτα πολύ...
εν πάση περιπτοση...άλαξε αυτό το ροζ βρε κούκλα μου...βάλε κατι χαρούμενο...ένα μαυρο κατράμι ασ πούμε...
Feb 03 2009 01:34
Emmanouela → Shikamaru
Εχω δει μεχρι το 42 και περιμενω να βγει το 43 τη κυριακη. Παντως δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα....το εχουν οντως χαλασει μετα το 30 οπως ειπες. Ευελπιστω ομως να φτιαξει καποια στιγμη γτ ειναι καλο anime...
Feb 03 2009 01:11
Shikamaru → Emmanouela
εκτος απο σενα δεν εχω δει καμια αλλη να βλεπει το soul eater,εγω εκανα και βλακεια ειχα σταματησει στο επ 30 και ελεγα οτι θα το ξαναρχισω οταν τελειωσει αλλα που μ'εφαγε η αγωνια δεν αντεξα και τωρα ειμαι στο 41 επ το οποιο δεν μου πολυαρεσε,εσυ σε ποιο επ εισαι?
Feb 02 2009 23:12
Seirios → Emmanouela
το κέντρο έρευνας και πνευματικών δικαιομάτων σας ενημερώνει,ότι η pic της χινάτα όχι μόνο κλάπικε από επιτήδειο περιφερόμενο αλλά έχει μπεί ίδη στην επιφάνια εργασίας ως φόντο.
Feb 02 2009 20:16
Emmanouela → Shikamaru
Οι εξετασεις ειναι πλ καλυτερες γτ υπαρχουν φορες που γραφουμε την μια μερα και καπακι την αλλη δυσκολα μαθηματα...anw, που θα παει...θα περασουν οι μερες!:if:
Το soul eater τα σπαει!!! Και ειδικα ο soul και η maka! Ειναι φοβερο δυδιμο!!! :kakaka:
δεν υπαρχουν αλλα κοριτσια που να βλεπουν soul eater?:erk:
Περιεργο μου φαινεται...
Feb 02 2009 19:30
Shikamaru → Emmanouela
ππππποοοοο πολυ πραμα εχεις ακομη ολα αυτα σε 12 μερες :deadga6: μου θυμισες τις εξετασεις :terror2:
επιτελους ενα κοριτσι που βλεπει το Soul eater :burningbe3: οχι πες μου δεν ειναι απαιχτη σειρα,ολοι οι χαρακτηρες τα σπανε απο Soul,Kid,Black star εως Maka,Tsubaki (τις αλλες δυο δεν τις θυμαμαι:emptyonexg1:) γιατι οι καθηγητες ή ο Master Shinigami:burningbe3:,ακομη και οι κακοι σε αυτη τη σειρα τα σπανε η μονο βλακια ειναι οτι απο το 30 και κατι δεν ακολουθουν το manga οι ηλιθιοι και βλεπω να την μαμανε την σειρα!!!!!!!!!
Feb 02 2009 14:14
Emmanouela → Shikamaru
μου εχουν μεινει 6 μαθηματα...αραβικα που γραφω σημερα, νεοτερη ιστορια μεσογειου, πολιτικη επιστημη, αγγλικα, γενικη γλωσσολογια και αρχαια ελληνικη ιστορια...
απο anime αυτον τον καιρο βλεπω κυριως ongoing οπως soul eater, naruto και toradora...εσυ???
Feb 02 2009 13:16
Shikamaru → Emmanouela
ααα δεν σ'εχω ρωτησει ρε συ τι anime βλεπεις αυτον τον καιρο,αν βλεπεις κιολας κανενα ,για πες λοιπον?
Feb 01 2009 13:42
Shikamaru → Emmanouela
εεε νταξει 1 εβδομαδα περιπου σου μεινε και τελειωσες,τι μαθηματα σου εχουν μεινει ακομη να δωσεις?
Feb 01 2009 13:38
Emmanouela → Shikamaru
η εξεταστικη τελειωνει στις 12 του μηνα αλλα εχουμε κουλο προγραμμα...
(12 μερες ειναι...θα περασουν που θα παει! :P )
Feb 01 2009 12:42
Shikamaru → Emmanouela
ποτε περιπου τελειωνει ρε συ η εξεταστικη και χαλαρωνετε παλι??
Jan 31 2009 22:52
Emmanouela → Shikamaru
'νταξ'...αντεχω ακομα, αν και εχει αρχισει να μου την εχει ψιλο δινει... :fromabove: :P
Jan 31 2009 19:45
Shikamaru → Emmanouela
thanks την βρηκα στο deviantart και επειδη μου αρεσει ειπα να την βαλω,εγω εδω καθομαι και βλεπω το Renaissance μια animation ταινια γαλλικης παραγωγης....ολα τα λεφτα ειναι, εσυ τι λεει πως παει το διαβασμα......αντεχεις ή θα πεσεις ξερη:P!!!!????
Jan 31 2009 17:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed