Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Emmanouela → Azathoth

h seira ta spaei ontws! einai makran to agaphmeno mou anime!!! gia to manga den 3erw gt den to exw diavasei.... Pantws ayto me to repeat to ekana kai egw!!! pe9aina ka9e fora sta gelia!!! o kenshi eixe fash gt apo ekei pou htan sovaros sovaros 3afnika eperne ayth th fatsa!!! (oro???) xaxaxaxa!!!
Φεβ 11 2009 22:08
Φωτογραφία

Azathoth → Emmanouela

:D se kapia fasi ixa skalosi ke evaza se repeat ke evlepa oli tin ora tis idies fasis pu lei oro~~~ o kenshin :P ta spai agria i sira, an ke to manga mou arese poli parapano ^^
Φεβ 11 2009 21:50
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

βαρετο indeed...! δες κα το 43 ειναι ελαφρος καλυτερο...!
Φεβ 11 2009 10:57
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

τελικα δικιο ειχες το 42 ηταν ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φεβ 10 2009 22:56
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

nai to me lene kai giannh opote mporw na to kanw johnny walker...
Φεβ 09 2009 21:13
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

η πρωτοτυπια δεν είναι παρά ένας τρόπος να είσαι διαφορετικός,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το κάνεις σωστά,όσο πιο πολύ πρωτοτιπίσεις με θετικό τρόπο πλησιάζεις τον να γίνεις γαμάτος,άμα είσαι ίδη γαμάτος και γίνεις απλά πρωτότυπος στην πραγματικότητα έχεις ξεπέσει....με λίγα λόγια ο γαμάτος ,μπορεί να κάνει πρωτότυπα πράγματα καλά,και κοινότυπα πράγματα καλύτερα από τους άλλους...... χααχαχαχαχαχαχ
Φεβ 09 2009 20:52
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

θα έλεγα καλύτερα ότι τείνουμε να είμαστε γαμάτοι....οι πρςτοτυπία είναι κάτι υποκειμενικό...αλλά ο σωστός ο κακός φαίνεται!!!
Φεβ 09 2009 20:36
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

axaxaxaxaxaxaxax οκ να και κάτι που μου λένε πρώτη φορά...κάτσε να σε κάνω και friend...
Φεβ 09 2009 01:28
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

ναι ναι άστα...το έχω αυτό....και όχι επειδη είμαι μπροστά...τα λέω και από πίσο μου... χαχαχα
Φεβ 09 2009 01:21
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

αχαχαχα....πάντα έχω..μην κεχνάς πως εκτός από όλα τα καλά που έχω,έχω παντα μα πάντα δίκαιο....χαχαχα
Φεβ 09 2009 01:06
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

μην ξεχνάς ότι εγώ είμαι κακός που δεν την παλεύει....χαχαχαχαχα
Φεβ 09 2009 00:49
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

μη μου λες τέτοαι τώρα κοκκινίζω...
Φεβ 09 2009 00:45
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

καλα καλα συγχορεμήνη αυτήν την φορά αλλά να μην επαναλυφθεί.... :P
Φεβ 09 2009 00:40
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

ααααα σε παρακαλώ πάρα πολύ..μια χαρά τα πηγέναμε τόση ώρα...γιατί με λες καλό? εγώ σε βρίζω?....το ότι την παλεύουμε είναι ολοφάνερο............................................................................................................................NOT xaxaxa:P
Φεβ 08 2009 18:54
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

το 43 ηταν καλο ολος παραδοξος...οχι τελειο αλλα καλο!
Φεβ 08 2009 15:40