Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

αν σου πω οτι ουτε το 42 εχω δει γιατι στα μισα βαρεθηκα....αλλα σημερα πρεπει να τα δω και τα δυο αν προλαβω!μην μου πεις οτι και το 43 ειναι μαπα?
Φεβ 08 2009 10:20
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

ναι αυτά που όταν τα βλέπεις σου έρχετε να πάρεις μπογιές και να βάψεις την οθόνη του υπολογιστή για να μην το βλέπεις....
Φεβ 08 2009 03:42
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

δεν φανταζεσαι...anw, ειδες το 43 απο soul eater???
Φεβ 08 2009 03:21
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

τι μεγαλος βλακας!!!!!!!!!
Φεβ 07 2009 22:55
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

ρε εχς δει κατι πορτοκαλο-κίτρινα και κάτι πρασινα profiles kai exw friksei...evlepa meta to diko mou na mou perasei gt tyflothika xaxaxa
Φεβ 07 2009 22:24
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Αυτος ελεγε ρε παιδι μου οτι χασαμε μαθημα και δεν με νοιαζει καλα να παθετε να μην κανατε καταληψη και ισως τοτε το συζηταγαμε...εμεις καναμε τα παντα για να παμε ειχαμε βρει μεχρι και καθηγητες αλλα ο λυκειαρχης ηταν πολυ μεγαλος παπαρουνας και *$*&$()@!ελπιζω να καταλαβες... και εξ'αιτιας του χασαμε αυτο το ιερο πραγμα!!! :'(
Φεβ 07 2009 21:47
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

δεν είναι χαρούμενοι άνθρωποι αυτοί σαν και εμάς...είναι ξενέρωτοι..
Φεβ 07 2009 20:12
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

ρε τον γελοιο!!!!!!!μετα απο αυτο αλλαζω γνωμη για τον λυκειαρχη μου αλλα και παλι ρε συ που κολαει η καταληψη με την εκδρομη δεν μπορω να καταλαβω ετσι και αλλιως 1 εβδομαδα κανατε τι να πουν τα περσινα 3τακια σε μας που πηγαν Κρητη ενω ειχαμε κανει 2 βδομαδες καταληψη,καλα οι καθηγητες δεν ειπαν ξερω γω τιποτα για να πατε ή εσεις δεν κανατε κατι για να του αλλαξετε γνωμη?????η εκδρομη στην 3 λυκειου ειναι ιερο πραμα
Φεβ 07 2009 16:59
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

κοιτα λιγο μετα αφου ξεκινησε η χρονια μας ηρθε καινουργιος λυκειαρχης...μιλαμε για πολυ παπαρουνας ο τυπος! λεγαμε λοιπον να παμε 6ημερη στην ιταλια τα χριστουγεννα αλλα κανεμα καταληψη μια βδομαδα...και επειδη ο τυπας ηταν πολυ παπαρουνας οπως σου ειπα δεν μας πηγε....συν οτι μοιραζε αποβωλες στα παιδια της τριτης για ψιλου πηδημα....ηταν πολυ κολλημενο το ατομο! καυχιωταν κιολας οτι σε ενα αλλο σχολειο που ηταν ενα παιδι εχασε τισ πανελλαδηκες εξαιτιας του γτ του εδωσε λεει 5νθημερη αποβωλη και το παιδι ηταν τσιμα τσιμα στις απουσιες...παρε και καταλαβε λοιπον...!
Φεβ 07 2009 16:45
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

ναι ομως ποια ηταν η δευτερη επιλογη που ειχαμε..... ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ και διαλεξαν οι βλακες Ρωμη ολα τα σχολεια στην Θεσσαλονικη θα πανε Βαρκελωνη μονο ο δικος μας διευθυντης δεν ηθελε γιατι ολα τυχαινουν παντα σε μενα :cry5::cry5::cry5: εμενα ειναι το ονειρο να ζησω εκει :nanteee:και εχω και τους φιλους μου απο πανω να με κοροιδευουν :deadga6: γιατι ρε συ σας πηγαν μια 1μερη μονο εγω ξερω οτι τα σχολεια στην Αθηνα σε κατι τετοια ειναι πολυ φευγα μηπως ειχατε κανει τιποτα και σας τιμωρησαν:erk:,λεω γω τωρα?
Φεβ 07 2009 16:38
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

no worries ρε! σιγα! ........ΘΑ ΠΕΤΕ 7ΗΜΕΡΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ??????? αυτο ηταν...τωρα θα πεσω σε καταθλιψη!!!!!! (εμας μας ειχαν παει μια μονοημερη μονο στη τριτη λυκειου...)
Φεβ 07 2009 16:27
Φωτογραφία

Shikamaru → Emmanouela

ενα θα σου πω αυτη την βδομαδα πηρα βαθμους:frozen::frozen::frozen:αλλα τελικως τα πηγα καλυτερα απ'οτι περιμενα :himitsu::himitsu: ευτυχως παει και αυτο σειρα εχει η 7ημερη στην Ρωμη :burningbe3::burningbe3::burningbe3: Υ.Σ γιατι σε πρηζω με ολ'αυτα δεν ξερω:unlucky::emptyonexg1::borednn9:
Φεβ 07 2009 16:18
Φωτογραφία

Emmanouela → Shikamaru

Καλημερααα!!!! τι κανουμε???
Φεβ 07 2009 16:01
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

ναι είναι το 3ο αγαπιμένο μου χρώμα.. το πρώτο είναι το μάυρο και το δεύτερο το μάυρο γυαλιστερό... χαχαχα
Φεβ 07 2009 01:41
Φωτογραφία

Seirios → Emmanouela

ναιπραγματικά φοβερή εικόνα ///χμμμ το μωβάκι τα σπάει σου επιτρέπω....
Φεβ 05 2009 23:22