Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck → Animefrick

Greeklish converter [url=http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp]All Greek to me! Any Greeklish to Greek[/url] . Εύκολος, πρακτικός και αποτελεσματικός. Δοκίμασέ τον.
Aug 02 2008 20:52
Photo

Casshern → Animefrick

m arese to stilaki c sto thread(post ur pic),ekini i kopela me to gothic ifos esy dn isouna?
Aug 02 2008 18:51
Photo

Casshern → Animefrick

μπα,περιπου 1 χρονο εχω,εσυ new member?
Aug 02 2008 14:51
Photo

Casshern → Animefrick

hey,ti knc?
Aug 01 2008 15:58
Photo

BarbasSs → Animefrick

μια χαρα βοηθησες το Gilgamesh σε 2 ωρες θα εχει κατεβει... το Cossette no Shouzou το ειχα κατεβασει αλλα ποτε δεν ετυχε να δω τι αρκιβως ειναι... thanks:Blissfull:
Jul 18 2008 13:16
Photo

Animefrick → iloveL

Αχ!! ναι έτσι έτσι είσαι μυημένο άτομο στον κόσμο των ΥΑΟΙ!!!!! πιο είναι το αγαπημένο σου?
Jul 18 2008 13:08
Photo

Animefrick → BarbasSs

καλα είμαι και εγώ την παλεύω ακόμα! εσυ? well έχω να σου προτείνω τα εξής δεν τα έχω δει όλα αλλα είναι όλα σε gothic style: Cossette no Shouzou, Gilgamesh, angel sanctuary, vampire knight, kigeki, και το rozen maiden μπορεί να θεωρηθεί λίγο gothic από το στυλ και μόνο.. ίσως και vampire hunter D, xxxholic (ίσως) ... αυτα μου ρχοντε τώρα στο μυαλό.. ελπίζω να βοήθησα ? :)
Jul 18 2008 13:06
Photo

BarbasSs → Animefrick

hey τι κανεις???? εχεις να πρωτηνεις κανα anime σε ψιλο gothic φαση?? ζητησε μια φιλη μου και δεν εχω να τις δοσω κατι....
Jul 18 2008 12:36
Photo

iloveL → Animefrick

Ω μα φυσικα και μ'αρεσουν!!! και στα ανιμε και στους jrockers xDD Jrockers rulz the world :P
Jul 18 2008 07:13
Photo

Animefrick → louna22

χμ... αναρωτιέμαι τι να είναι! ... αχ μην με κρατάς σε αγωνίααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 17 2008 20:47
Photo

louna22 → Animefrick

Καρδούλα όταν γυρίσω με το καλό ετοιμάζω κάτι ειδικά και μόνο αφιερωμένο σε σ'ένα που ξέρω ότι σου αρέσουν. Μέχρι τότε καλές διακοπές να έχουμε!
Jul 17 2008 19:30
Photo

Animefrick → ANM

opa! kalos to mou gurises vre zouzouna? kai den exases kairo vlepo me tin prwti eukairia bikes anime.gr alla ti leo esu kai o upologistis xwria den paei!.... :P
Jul 17 2008 12:02
Photo

BarbasSs → Animefrick

ε κοιτα σεπτεμβρη ξεκιναω 4ο εξαμηνο(στα χαρτια μονο) ε αλλα 2 μιση με 3 μου μενουν σιγουρα μπορει και παραπανω ποτε δεν ξες...
Jul 16 2008 13:52
Photo

Animefrick → BarbasSs

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αχ να μενα και εγώ θεσσαλονίκη αλλα που θα παέι φοιτήτρια εκεί θα έρθω!!!! για πόσο καιρό θα μείνεις Σέρρες?
Jul 16 2008 13:45
Photo

BarbasSs → Animefrick

κοιτα το προβλημα ειναι σε θεματα παρεας... εχω παρεα σερρες αρκετα ατομα βγαινουμε πινουμε περναμε καλα αλλα μια αντε 2 φορες την βδομαδα εδω Θεσ/νικη εχω παρεα να βγω οτι ωρα της ημερας θελω καποιος θα δουλειει καποιος θα εχει μαθημα αλλα παντα εχω κοσμο να βγω και οταν ειμαι εδω βγαινω απο το σπιτι στις 10 το πρωι και γυρναω το αλλο πρωι στις σερρες δεν εχω και internet... βαριεμαι αφανταστα να μενω σπιτι αλλα μισω το να κανω βολτες μονος μου
Jul 16 2008 12:53