Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
anime-dono → Animefrick
Ok το βρήκα τελικά το power stone από torrent γιατί από irc δεν βρήκα τίποτα. Κρίμα πάντως που δεν υπάρχει το γνήσιο jap dub, also forthnet έχεις?
Οκτ 27 2008 17:29
Animefrick → anime-dono
Το power stone δεν το έχω κατεβάσει ακόμα αλλα δεν είναι δύσκολο να το βρεις! το γρουπ που το έχει φτιάξει είναι γνωστό αλλά ίσως χριαστεί να κατέβει απο IRC... Ψαξτο όμως και στο btjunkie.org ή στο isohunt.com (το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μόνο με αγγλικά audio δεν παίζει αν το βρεις ιαπωνικά!!!!)
Οκτ 27 2008 00:17
Animefrick → BarbasSs
Αχ! άστα και εγω με το σχολείο ανυπομωνώ να τελειώσω!!!!! Γενικότερα καλα είμαι αλλα πιέζομαι πάρα πολύ.... :(
Οκτ 20 2008 20:45
BarbasSs → Animefrick
ισχυει...
καλα μωρε εδω σερρες παλευω με το κολο ΤΕΙ...
εσυ πως τα πας?
Οκτ 20 2008 19:46
Adventurer → Animefrick
Σε ειδοποιω οτι εγω, ο MSN-hater, μπαινω συχνα-πυκνα εδω και κανα μηνα μονο και μονο μπας και σε πετυχω αλλα εσυ αφαντη :P Για δοκιμασε να μπεις τωρα!
Οκτ 20 2008 14:17
Animefrick → Nova
Aloha!!!! :P που είσαι εσύ? δεν σε βλέπω συχνά στο φορουμ πια!!!
(απάντα στο δικό μου profile)
Οκτ 20 2008 14:04
Animefrick → Adventurer
Αλόχα!!!!!! που έχεις χαθεί εσύ βρε? με έχεις ξεχάσει!.. :P μόνο μέσω ποστ στις αλυσίδες θα μιλάμε???
τι κάνεις? τι νέα???
Οκτ 20 2008 13:57
Animefrick → anime-dono
μην ανυσηχείς μου ήρθε χτες το χαρτάκι αλλα δεν έχω πάει να τα πάρω ακόμα! Όταν τα παραλάβω θα ιδοποιήσω!
Οκτ 15 2008 10:50

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται