Jump to content

Community Status Updates

Photo

Animefrick → BarbasSs

μην στενοχωριέσαι! εγώ τι να πω που από Καλαμάτα μέχρι θεσσαλονίκη είναι 12 ώρες! αλλα ευτυχώς έρχομαι με αεροπλάνο οπότε κάνω μια ώρα! :P τα δοκίμασα μου έχουν μείνει μόνο 3 να αντιγράψω δεν μου παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα! :)
Jul 16 2008 12:08
Photo

BarbasSs → Animefrick

αχ και να ηξερες τι στεναχωριες ριχνω οταν παω σερρες... νταξει ειναι 1.30 ωρα αποσταση αλλα... τα dvd τα δοκιμασες ειναι οκ ? εμενα το pc μου μαλακιζεται και κολουσε οταν τα διαβαζε (οχι ολα) μαλλον format θελει...
Jul 16 2008 11:47
Photo

Animefrick → BarbasSs

ναι είδες!:P πώς πέρασα? ένα θα σου πω θέλω να έρθω να μείνω Θεσσαλονίκη!!!! :)
Jul 16 2008 11:41
Photo

BarbasSs → Animefrick

χεχ αλυσιδα για αλυσιδα δεν εχεις αφησει... τι λεει ολα καλα? ελπιζω να περασες καλα στην πολη μας...
Jul 16 2008 00:13
Photo

Animefrick → iloveL

χεχε τώρα θα μπορούμε να μιλάμε πιο πολύ για jap τραγουδιστές! και για yaoi φυσικά! :P Αν θυμάμαι καλά σου αρέσουν τα ΥΑΟΙ!
Jul 15 2008 17:25
Photo

iloveL → Animefrick

aaa i'm happy :) και εγω ηθελα να σε κανω friend!! ;D εχουμε ιδιο γουστο εντελως !!!
Jul 14 2008 02:59
Photo

Zoro → Animefrick

Μην ανυσηχεις,ουτε εγω διαβαζω το manga και σκοπιμα βασικα γιατι θεωρω πιο ωραιο το πως παρουσιαζεται ο κοσμος στο ανιμε!! [οχι γενικα,στην περιπτωση] Και επειδη δεν θελω να ξερω απο πριν τι θα γινει,το σταματησα!:P [ειδικα προς το 230 και μετα θα δεις γινετε φοβερη η σειρα,κορυφωνεται!!] Οσο για τ'αλλο ναι,οποτε εχεις κατι να ρωτησεις/συζητησεις,οτιδηποτε,περνα!! Τα λεμε,Zoro-fan!!^^
Jul 10 2008 21:34
Photo

Animefrick → Zoro

χαχαχα πλάκα έχεί σίγουρα θα μπω :) έχω δει μέχρι και το 176 το παώ σιγά σιγά γιατί βλέπω και πολλά άλλα ανιμε + ιαπωνικές σειρές... το μανκα δυστυχώς δεν το έχω διαβάσει.... :(
Jul 10 2008 20:27
Photo

Zoro → Animefrick

Χεχε οποτε θες να συζητησεις κατι,εστω και απο ομορφιας αποψη:awww:περνα στα threads!! Δεσποζω εκει και απανταω σχεδον καθε ερωτηση και στηριζω καθε συζητηση!!(ή και αποριες/αποψεις κλπ,μιας και τωρα εμαθες το forum!) Καλα και να μην περιαυτολογω:Pκαι τα υπολοιπα παιδια ειναι μια χαρα και ολοι βοηθανε οποτε χρειαστει!! Οσο για το group,ειναι λιγο πιο παραξενο! Εχουμε φτιαξει κανονικο πληρωμα με καπετανιο και swordsman(που τον κανω εγω φυσικα!),cooks,navigator κλπ και κανουμε στην πλακα ρολους,αναλογα με τις ατακες της σειρας!! Αν αντεχεις λιγη τρελα περνα κι απο κει να σου δωσουμε καμια θεση!! Αν οχι[γιατι μιλαμε για πολυ τρελα!!:hahaha:]τα threads ειναι μια χαρα!!:P Oποτε χρειαστεις τπτ λοιπον,περνα μια βολτα!:gotit: PS:Την εχεις δει ολη την σειρα?Μεχρι το 360? Διαβαζεις και το Manga?
Jul 10 2008 18:02
Photo

Animefrick → Zoro

Καμμένη είμαι γενικότερα! :P να σου πω την αμαρτία μου τον τελυταίο καιρό άρχισα να γράφω σε thread και γενικότερα παρόλο που είμαι 2,5 χρόνια γραμμένη στο φορουμ δεν το έχω μάθει καλα πρόσφατα είδα και για τα thread/ group δεν έτυχε όμως να μπω... :P H αλήθεια είναι ότι στην αρχή έμπαινα για να παίρνω μόνο άνιμε αλλά τώρα μου αρέσει πολύ να συμμετέχω σε οτιδήποτε μέσα στο φορουμ! :)
Jul 10 2008 17:56
Photo

Zoro → Animefrick

LoL αφου εισαι κι εσυ καμμενη με την σειρα πως και δεν σε βλεπουμε καθολου απο το thread/group??:P [καλα το group ειναι λιγο τρελο πες XD,αλλα το thread??]
Jul 10 2008 17:37
Photo

louna22 → Animefrick

Τι κάνεις φιλενάδα?Αργότερα το βραδάκι θα σου πω ακριβώς ποια έχω από sm.Τα περισσότερα μέχρι τώρα ε΄ναι από s1,2. Όσον αφορά το άλλο ανυπομονώ να έρθει ο Αύγουστος και να τα πούμε!
Jul 09 2008 18:23
Photo

Animefrick → louna22

φιου! ευτυχώς το παρέλαβες! είχα ανχωθεί τα φοβάμαι λίγο τα ταχυδρομεία!... ελπίζω να τα απολαύσεις!... ευχαριστώ και για τον κόπο σου που έφτιαξες την λίστα! :)
Jul 08 2008 17:24
Photo

louna22 → Animefrick

Τι κάνεις κούκλα μου?Αυτά που μου είπες έτοιμα τα έχω θα σου στείλω pm σε κανένα δύωρο. Να σευχαριστήσω πολύ πολύ....πολύ για το πακετάκι.Σήμερα το έλαβα!
Jul 08 2008 17:14
Photo

louna22 → Animefrick

τι κάνεις καρδούλα?Στο μηνυματάκι σου θα απαντήσω αύριο να σου φτιάξω πρώτα μια λίστα.Τα περισσότερα όμως θα είναι στην καινούργια.Ρίξε ένα βλάφαρο άυριο που θα τα προσθέσω γιατί σήμερα δεν πρόλαβα!
Jul 06 2008 21:04