Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yunancy → Six Winged Angel

Δηλαδη ασχολησε και με φιναλ φανατσυ?ποια ειναι τα αγαπημενα σου Ευχαριστω![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG]
Nov 20 2008 15:33
Photo

Six Winged Angel → Yunancy

Heya! Yep yep, σαν animegrιώτης κι εγώ! xD Yuna/Final Fantasy X βλέπω :p nice, μόλις τώρα μου ήρθε το IX O.o Ωραίες photos ;p
Nov 20 2008 14:31
Photo

Yunancy → Six Winged Angel

hellloooo,wazzzz up? Και εσυ πορωμενοσ με ανιμε και βιντεοπαιχνιδια?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG]
Nov 19 2008 19:31
Photo

AnO! → Six Winged Angel

εδωσα μονο για Θεσσαλονικη και τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει εκομη,ευχαριστω παντως:)
Oct 21 2008 13:15
Photo

Six Winged Angel → AnO!

Yeh, σήμερα πήγα και τα είδα μαζί με κάτι παιδιά από την σχολή ενώ τα κόλλαγαν στον τοίχο ;p Εγώ δεν πέρασα, αλλά είχα δώσει στο έτσι για την εμπειρία (όμως έκανα και κάτι μαθήματα τον χειμώνα). Ελπίζω να σου' κατσε! ^^
Oct 20 2008 13:09
Photo

AnO! → Six Winged Angel

hey! Aυριο βγαινουν τα αποτελεσματα για την Καλων Τεχνων... με το καλο να μπουμε μεσα!^^
Oct 19 2008 17:01
Photo

Six Winged Angel → SkullKaizer

Ela re Gattsu xD Vlepw exeis valei kai ta sxedia! Allright ante ta leme!
Oct 14 2008 17:24
Photo

SkullKaizer → Six Winged Angel

:hahaha:Γεια ο ψηλος ειμαι ^^ σε εκανα add τα λεμε αυριο ^.^
Oct 14 2008 15:51
Photo

Six Winged Angel → dennisuke

Όντως, οι JAM project έχουν δημιουργηθεί γι'αυτόν τον σκοπό και ξέρουν καλά τι κάνουν ^^ Ευχαριστώ για το pm! Θα τα ακούσω όλα να δω και τι παίζει με X-japan! Στους plastic tree κατά πάσα πιθανότητα θα πάω και έχω αρχίσει και την "προπόνηση" ;P anyway catch you around! thanks και πάλι :joyful:
Oct 08 2008 18:40
Photo

dennisuke → Six Winged Angel

JAM Project ftw! Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο συγκρότημα για anime soundtracks... :frozen: Από τα τραγούδια που ανέφερες μόνο το fire wars ξέρω... θέλω και γω ψάξιμο ;). Σου έστειλα με private message δύο λινκ από megaupload για 2 συλλογές τραγουδιών - θα διαπιστώσεις ότι η μία είναι JAM Project από τη φωνή του Kageyama! Η άλλη είναι X Japan, άκου και κείνους, είναι κορυφή.. Κι όσο για το ταξίδι στη Γαλλία καλή σας επιτυχία, άμα υπάρχει θέληση και καλή οργάνωση μπορείτε να τα καταφέρετε :D Για την ώρα πάντως, αν γενικά θέλεις j-rock, νομίζω έχουν συναυλία οι Plastic Tree στην Αθήνα σε λίγο καιρό [url=http://www.jrock.gr/new/]Plastic Tree Live in Athens @ Second Skin :: 14.10.08 & 09:00 :: by JMusic.gr[/url] να πας αν μπορέσεις :) Τα λέμε :byejg9:
Oct 08 2008 17:46
Photo

Six Winged Angel → dennisuke

Yay! Κιάλλος JAM project fan! :wooi2: Ναι έχω ξετρελαθεί με JAM, τόσο πολύ που ψήνομαι με ένα παιδί να πάμε στη Γαλλία να τους δούμε live σε ένα anime festival ;pppp όλοι είναι καταπληκτικοί! X-japan δεν έχω ακούσει, αλλά μου είναι πολύ γνωστό το όνομα Thanks! ^^ έχω αρκετά τραγούδια των JAM project (καινούργια και παλιά, αλλά όχι no border tracks), αν και μερικά ακόμα δεν θα έβλαπταν :D Χεχ να σου πω την αλήθεια κανένα από τα τραγούδια που είπες δεν το ξέρω :oo: πρέπει να ψαχτώ λίγο απότι φαίνεται.. Αγαπημένα μου είναι τα SKILL, Fire Wars, Soul Taker, Nageki no Rozario μεταξύ πολλών άλλων
Oct 08 2008 17:28
Photo

dennisuke → Six Winged Angel

Κι εσύ JAM Project fan man? Είναι πράγματι πολύ καλοί αλλά όταν άκουσα X Japan ενθουσιάστηκα :nod:. Αν θες σου στέλνω λινκ από pm για 27 τραγούδια JAM Project ή και X Japan! Πολύ καλός κι ο Kageyama :drink: καλή φωνή Εμένα μου άρεσε πολύ το Time, Ore wa tokoton tomaranai, Ore ga yaranakya dare ga yaru, Soldier dream και Bokutachi wa tenshi datta.
Oct 08 2008 17:06
Photo

Six Winged Angel → Etemon

Hey there! Tnx gia to request! Digimon sta ellinika?? kali fasi xD
Oct 08 2008 09:05
Photo

Six Winged Angel → Lilia20

You're welcome :3
Oct 02 2008 07:55
Photo

Lilia20 → Six Winged Angel

Arrigato for the infoooo!!! x333 *hugs* Κι εμενα μου λεγαν πως η φθηνοτερη ηταν 300 ευρω τουλαχιστον Τ.Τ
Oct 01 2008 20:42