Community Status Updates
Six Winged Angel → Lilia20
Yep! Αγόρασα μία πριν καιρό από το πλαίσιο! Βασικά ήταν η φθινότερη που βρήκα (50-60 euro)
Αλλά δεν έχει τόση σχέση (η διαφορά είναι στο μέγεθος), την δουλειά σου την κάνεις άνετα! Αν και ακόμα δεν μπορώ να ζωγραφίσω με το tablet όπως μπορώ με το μολύβι (τουλάχιστον όχι ακόμα, bleh, I'm the pencil type xD) βοηθάει πολύ ιδιαίτερα κατά τον χροματισμό, γιατί έχει ευαισθησία πίεσης, anyway... plaisio it is, μάρκα wacom (bamboo series)
Oct 01 2008 17:08
Lilia20 → Six Winged Angel
Εχεις grapghic tablet??? *----*:fromabove:
Where did u get it? i want one too...x333
Sep 30 2008 14:28
Six Winged Angel → 1oneiromono
Thank ya'! ^^ Κυρίως κάνω σκίτσα με μολύβι, αλλά έχω αρχίσει να εξασκούμαι και στο σχέδιο σε photoshop (ολικό ή όχι) τώρα που έχω και graphic tablet!
Sep 28 2008 13:51
1oneiromono → Six Winged Angel
:orly:σχολη καλων τεχνων εε?? ειχα δει κατι σχεδια σου στο deviantart btw το Εva-1 god mode ftw, κανεις σκιτσα κυριος η χρησιμοποιεις και fotoshop ?
καλη επιτυχεια στα αποτελεσματα αν δν εχεις παρει ακομα
Sep 26 2008 12:16
Μάλιστα θετική ε? Φυσιοθεραπευτών είναι καλά, άντε, βάλε τα δυνατά σου να περάσεις, όπου αποφασίσεις :8): Εγώ ναι, στις πανελλήνιες που πέρασαν έδωσα, αν και δεν με ενδιέφεραν διότι ήθελα να περάσω σχολή καλών τεχνών (η στον AKTO) όπου και έδωσα πρόσφατα και αναμένουμε αποτελέσματα!
Sep 22 2008 14:05
σκευτομαι αυτη την περιοδο για φυσιοθεραπευτης αλλαγενικα δν ξερω ακομα, πηγα θετικη γτ μαρεσε/ειμαι καλος στην χημεια βιολογια βασικα.Οντως γενικης παιδιας μπορεις να κοιμασε(δν το εχω καταθερει ακομα) η' να κανεις κανενα αλλο μαθημα.
Εσυ εδωσες τωρα στις πανελληνιες που περασαν??
Sep 22 2008 12:31
Emeina sto e3wxiko (villia atikis) tis perissoteres meres alla kai kapoio diastima stin Kriti sta xania xD kali fasi D: man kali dinami fetos, einai ligo zwrika alla toulaxiston tha exeis ta mathimata genikis paidias na koimase X-D pou thes na peraseis?
Sep 20 2008 18:44
nice που πηγες? εγω φετος μπηκα στο λουκι της τριτης λυκειο :uhh:
Sep 20 2008 08:42
Six Winged Angel → AnO!
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις της ΑΣΚΤ! :kakashithumbup:
Εγώ έδωσα στο Α' γκρουπ Αθήνας, χαλαρά και μην αγχώνεσαι :drink:
Sep 18 2008 15:59
Thanxxxx a lot για τη γνωμη σου ^^, ναι τα χρωματα ειναι απο photoshop ;ppp
Βασικά τώρα έχω αρχίσει και μαθαίνω ανατομία >.> lol οπότε, μπορεί να δείς κανενα κουφό xDD
Να σε ρωτησω, στο forum fan art ανοιγω δικο μ file για τις pics ή κανω reply καποιον βαζοντας τες εκει? ;pppp
Sep 17 2008 08:11
Το είδα, πόσταρα και comment, πολύ όμορφο! :wooi2: Αυτό που θα μπορούσε να είναι καλύτερο είναι το σώμα από την μέση και κάτω αλλά γενικά έχεις δυναμικό! :8):
Sep 16 2008 21:34
Βασικα, εβαλα μια ζωγραφια μου στο gallery του site μας ;33
Θα το εκτιμούσα αν μ λεγες τη γνώμη σου ^^
Sep 16 2008 20:02
Ευχαριστώ πολύ!! ^^ Τα σκίτσα που έχουν να κάνουν με dnd έχουν να κάνουν και με το manga που αναπτύσσω αυτόν τον καιρό (αν κοίταξες στο deviantart) (double use ftw xD) Πάντως ακόμα δεν είμαι ευχαριστημένος, ιδιαίτερα με το μελάνι μου, ελπίζω να βελτιωθώ! Έχεις deviantart profile ή κάτι τέτοιο?
Sep 16 2008 11:33
Btw, είδα τις ζωγραφιές σου, πραγματικά πολύ καλές!!! :3
Sep 16 2008 11:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed