Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Six Winged Angel → Cassiel
Hahah είμαι σίγουρος ότι το τσεκάρει XD την έχεις και στο thanksgiving section ;p
Μάι 02 2009 19:28
Cassiel → Six Winged Angel
Lol,καλά οκ κάπως θα την παλέψουμε με τους αγνώστους:hihi2:.Το πολύ πολύ όταν κατέβω πάλι κάτω να ρωτάω τους ίδιους.Γιατί κάποιους τους είδα αλλά που να σκεφτώ μέσα στο χάος τότε να ρωτήσω:frozen:.Έλα έλα πείσε και την Λία να το τσεκάρει:hahaha:.Λίίίίίαααααα ακούύύύύς:try:;
Μάι 02 2009 13:45
Ε από την αρχή περίπου της σχολικής χρονιάς μέχρι την επόμενη! Ωραίος μαν! XD δάτς δε σπίριτ!
ρε σύ από το topic πέζει ο μόνος άγνωστος που αναγνωρίζω να είναι ο merciful (hokuto no ken bad-guy) μόνο XD checkingg
Μάι 02 2009 10:51
Όταν λες σεζόν, πως την υπολογίζεις εσύ;Από πότε ως πότε δηλαδή;Εγώ μόλις χθες συνειδητοποίησα ότι σε 6 μήνες έκανα 6 cosplays :oo: (δηλαδή από τότε που άρχισα). Να ήταν πρόχειρα να έλεγες οκ,αλλά μόνο το τελευταίο ήταν "της στιγμής".
Μάι 01 2009 15:16
heheh άστα να πάνε ο "Master cosplayer της Αθήνας" δεν έχει κάνει ούτε ένα cosplay αυτή τη season στην τελική XP... meh.. λοιπόν ωραία θα κοιτάξω το thread για να βοηθήσω όπου μπορώ!
Μάι 01 2009 13:03
Yo master cosplayer της Αθήνας (αν και όταν ήρθα εγώ βρήκες να μην κάνεις:P).Αν μπορείς βοήθησε όποτε μπορείς λίγο στο θέμα με τα κενά που λέγαμε, για να τα κάνω add μαζί με το τελευταίο event μόλις πάρω καναδυο εκατοντάδες φώτος στα χέρια μου (σε καναδυο εβδομάδες το πολύ δηλαδή πιστεύω:))
Μάι 01 2009 12:24
SirJim → Six Winged Angel
Κάνε edit την φήφο σου στο heal hurt, ο kamina έχει god mode, δεν healάρεται... :D
Φεβ 01 2009 13:22
psofia → Six Winged Angel
Σωστός, LL, psofos στον Medicine Seller!!
Save Osaka ftw :if:
Ιαν 18 2009 16:11
Azathoth
→
Six Winged Angel
Χεχ, thanks! xD Άντε υπομονή λίγους μήνες ακόμα! Χμμ για αυτό το cosplay δεν το βλέπω να έρχομαι (παίζουν διάφορα αυτή την εβδομαδα :/), αλλά στο επόμενο σίγουρα! ;p
afto mas elipe na min ise sto epomeno O_O i hope you are ready for it :C
Ιαν 13 2009 15:18

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται