Jump to content

Community Status Updates

Photo

Six Winged Angel → dOOpLiSSaKoS

Κάνει μπαμ ε? Είμαι περίφανος lol XD Ναι πραγματικά ο Kefka ήταν καταπληκτικός και πολύ bad-ass στην αγγελική του μορφή, είναι για μένα από τους πιο κακoύς "κακούς" ever XP Αλλά ναι, Sephiroth rules the universe! Ο αγαπημένος μου villain, και επιτέλους στο advent children complete κατά το τέλος πετσοκόβει πρέπει ;p
Jul 03 2009 16:03
Photo

dOOpLiSSaKoS → Six Winged Angel

Αχά!! Κατάλαβα ότι ήταν κάτι με Final Fantasy γιατί κάνει BAM πως είσαι fun του game! Περισσότερο κόλλησα στον Kefka γιατί όταν έγινε θεός όντως είχε 6 φτερά :) Αλλά μεταξύ μας, τον Sephiroth δεν τον αλλάζω με τίποτα (Check my Anatar :P)
Jul 03 2009 15:01
Photo

Six Winged Angel → dOOpLiSSaKoS

heeey! hahah κοντά είσαι :p είναι βασικά παρμένο από τον Safer Sephiroth του VII, στην αρχή όταν έβγαζα το nick ήθελα να βάλλω το κλασικό one winged angel, αλλά το είχανε πάρει! έτσι θυμιθικά πως ουσιαστικά ο Sephiroth στην τελική του μορφή έχει 6 φτερά αντί για πόδια και voila! Six Winged Angel XD
Jul 02 2009 17:14
Photo

dOOpLiSSaKoS → Six Winged Angel

Allooo!! Ρε φίλε, θέλω να σε κάνω μία τελείως άσχετη ερώτηση! Το nickname σου, Six Winged Angel, το έχεις πάρει από τον Kefka του Final Fantasy 6? :P
Jul 02 2009 17:00
Photo

Six Winged Angel → Cassiel

i see! thanks man \o/ ναι την είδα XD απλά τα έσπασε το ποστ! :p
Jun 20 2009 18:04
Photo

Cassiel → Six Winged Angel

Σε μαγαζί με καλλιτεχνικά και είδη ζωγραφικής. Αλλά αν δεν ζωγραφίσεις πάνω σε άσπρο ύφσμα ( όπως εγώ στην σημαία ) ή με -μαύρο- μαρκαδόρο ( όπως εγώ στον μανδύα ), και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις γιατί το χρώμα αλλειώνεται ή δεν μένει καν. Πάνε εδώ να δεις και την ιστορία του Adventurer :P : [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=320143#post320143[/url]
Jun 20 2009 11:50
Photo

Α μάλιστα! Ωραίος \o/ αλήθεια μαρκαδόρο για ύφασμα σε τι μαγαζί βρήκες? (και πόσο XD) πάντα έψαxνα lol
Jun 19 2009 14:14
Photo

Όχι ρε συ:hihi2:.Εφόσον το γράφω. Χρησιμοποίησα αυτοκόλλητο χαρτί για -περίγραμμα- του οποίου το κενό γέμισα με μαρκαδόρο υφασμάτων και βγήκε το σχέδιο. Το αυτοκόλλητο χαρτί προφανώς μετά το ξεκόλλησα και το πέταξα. Ενώ τα άσπρα γυαλιά είναι ξεχωριστό άσπρο ύφασμα (που του έδωσα πάχος) που το κόλλησα στο κατάλληλο σημείο με κόλλα. Γι'αυτό τσακίζουν. Επειδή είναι ύφασματα.
Jun 19 2009 11:32
Photo

πωπω thanks ρε συ XD εύγε καταπληκτικό ποστ, είναι και ο Kamina ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ever :3 μα καλά! η νεκροκεφαλή στο πίσω μέρος της μπέρτας είναι χαρτί?? φαίνεται να τσακίζει και να γυαλίζει όπως και το ύφασμα της Ο_ο
Jun 19 2009 09:47
Photo

Εφόσον το ζήτησες pics πάρε κάτι καλύτερο;) [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=319796#post319796[/url]
Jun 19 2009 01:41
Photo

Six Winged Angel → Yunancy

Μια χαρούλα XD τελειώνω επιτέλους με τις εξετάσεις μου (freedom και μπανάκια yay!) και ετοιμάζω και το επόμενο cosplay σιγά σιγά (για να μην τρέχουμε τον Σεπτέμβριο :P) you? :P
Jun 10 2009 11:15
Photo

Yunancy → Six Winged Angel

[COLOR=Purple][B]Γεια!τι κανεις?:P[/B][/COLOR]
Jun 10 2009 11:09
Photo

Six Winged Angel → Phantom Duck

lol! poli kalo 'shop! XD twra malista! i alli eikona me to wing itan poli hax apo plevras gundam XP good phase ;p
May 13 2009 18:32
Photo

Phantom Duck → Six Winged Angel

[url]http://img2.imageshack.us/my.php?image=4f23737ff46ccc654583cc5.jpg[/url] :P
May 13 2009 00:02
Photo

Και αν μου πει και κανένα όνομα που ξέρει θα ανέβει και το thanks -giving-:hihi2:
May 02 2009 20:30