Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → sintar
ναι θα του δωσω και βεβαια!!!
μολις τελειοσω One Piece,Naruto θα το αρχισω!!!
Τhats A Promise(By the biggest Liar ever!)
Ιούλ 26 2008 00:23
sintar → GkLoc
οκ νταξει αυτα γουστα ειναι..παντως δωσε στο ανιμε μια ακομα ευκαιρια..του αξιζει!!!
Ιούλ 26 2008 00:20
GkLoc → sintar
Για αυτο ομως μου αρεσει,γιατι ειναι ψυχακιας,Γεενικα μαρεσουν τετοιοι χαρακτηρες,Οπως Vegeta Dragonball,Gutts Berserk,και παει λεγοντας,δηλ κατι τετοιοι χαρακτηρες τους παω πολυ!
Ιούλ 26 2008 00:19
sintar → GkLoc
προσωπικα τον προτειμω γτ ο λογος που το κανει μου αρεσει πιο πολυ(εκδικηση+να προστατεψει την αδερφη του και γτ ειναι πιο "ανθρωπινος" απο τον κιρα..επηρεαζεται απο τα συναισθηματα του,εχει ενδιασμους για αυτα που κανει και μερικες φορες χανει την ψυχραιμια του...
Ιούλ 26 2008 00:15
GkLoc → sintar
Ειδα το πρωτο επεισοδιο,Ομως να σου πω δεν μου πολυαρεσε,και επισης δεν μου αρεσε που τα ματια του ηταν Μων=β ροζ τι ηταν,μπορει να το ξανααρχισω,ομως με τον Light δεν τον συγκτινω με τπτ@
Ιούλ 26 2008 00:05
sintar → GkLoc
Gk αμα σου αρεσε το DN προτεινω να δεις Code Geass...αν και η 2η σεζον ειναι ongoin οποτε μπορει να θες να περιμενεις να τελειωσει για να το δεις ολο μαζι...παντως αξιζει και πιστευω θα σε αρεσει...πρωταγωνιστης ειναι παλι καποιος με τερατωδη εφυια που προσπαθει να αλαξει τον κοσμο,ομως προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ απο τον κιρα...checkare το δν θα χασεις...
Ιούλ 25 2008 23:58
sintar → moutzah3d1n
nai ξερω...θεικη σκηνη...πολυ γαματος ηταν o Zoro..το ειπα και στο σχολιο της εικονας...απλα respect!!!
Ιούλ 18 2008 09:27
moutzah3d1n → sintar
φιλε μου sintar σε αυτη την φωτο ο zoro εσωσε τον luffy διοτι θα τον σκοτωνε ο kuma!!! γι'αυτο και μονο απλα respect
Ιούλ 17 2008 19:55
sintar → GkLoc
eee re Gk...την κανεις εεε??κριμα...χαρηκα πολυ που γνωρηστικαμε ρε..εριξα πολυ γελιο μαζι σου...cya και καλη συνεχεια!!!
Ιούλ 14 2008 16:57
M.D.F. → sintar
Tο μαλλι του το εκανα ομως ροζε! ΧD XD XD
Που εισαι εσυ?
Χαθηκαμε!
Ιούλ 03 2008 01:07
sintar → M.D.F.
oi oi kala re ti eikona einai ayth???
prasina malia??egw??kai douleibeis gia ton marimo??...apogoitebomai...
Ιούλ 02 2008 23:33
M.D.F. → sintar
Τι σόι καπετανιος θα ημουνα...
Αν εισαι ευχαριστημενος τοτε ολα καλα!
Ιούλ 01 2008 21:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται