Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

sintar → M.D.F.

cool!!!i knew i could count on you....:D
Ιούλ 01 2008 20:50
Φωτογραφία

M.D.F. → sintar

Οτι καλυτερο βρηκα... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=9hZ2BYPnm-8[/URL]
Ιούλ 01 2008 17:38
Φωτογραφία

sintar → M.D.F.

wraia...btw exeis kanena pou na deixnei thn skini me to flegomeno podi tou sanji??san skini wmos oxi amv...
Ιούλ 01 2008 13:30
Φωτογραφία

sintar → M.D.F.

eida ta pio polla...ayto me ton Sanji oxi...trexo!!!! edit: ok to eixa dei telika....
Ιούλ 01 2008 13:24
Φωτογραφία

sintar → M.D.F.

ooooo cool pic exeis sto profile sou..... Ti ginete??ola kala?
Ιούλ 01 2008 13:02
Φωτογραφία

sintar → GkLoc

εεεε δν ξερω...μπορει ειπα...η αληθεια ειναι οτι δν εχω κανονισει τπτ για την συνεχεια του καλοκαιριου..οποτε βλεποντας και κανοντας θα την βγαλω....
Ιούν 30 2008 23:20
Φωτογραφία

GkLoc → sintar

Αληθεια Ρε Sintar!NANTE????????? Παλι Θα Την Κοπανισεις Τ=ωρα Που Εκανες Το Big Return!!
Ιούν 30 2008 18:55
Φωτογραφία

sintar → Umi no Ossan

:wooi2:cool!!!:wooi2:μολις αρχησουν τα γυρησματα πες μου!!!!!:nanana::nanana:
Ιούν 30 2008 14:32
Φωτογραφία

Umi no Ossan → sintar

Μεχρι στιγμης το concepr ειναι αυτο: Πριν πολλα χρονια στην αρχαια Αιγυπτο ενας ιερεας-γιατρος του Φαραω εκανε περιεργα πειραματα στους υπηκοους του φαραω προσπαθοντας να ανακαλυψει το μυστικο της αιωνιας ζωης με σκοπο να γινει αθανατος κ να κατακτησει ολο τον τοτε γνωστο κοσμο. Ευτυχως τοτε καταφεραν να τον σταματησουν κ να τον φυλακισουν μεσα σε μια υπογεια πυραμιδα ωστε να μην μπορεσει να τον βρει κανεις. Μετα απο χιλιαδες χρονια μια γοητευτικη κ εξυπνη αρχαιολογος ανακαλυπτει την πυραμιδα χωρις ομως να ξερει τον κινδυνο που παραμονευει !!!! Μια νεα απειλη εμφανιζεται. Χιλιαδες πτωματα βρισκονται ξεκοιλιασμενα κ παραμορφωμενα. Ο αρχαιος ιερεας συνεχιζει το σαδιστικο του εργο εκει που το αφησε. Θα μπορεσει η σεξυ αρχαιολος να βρει τον τροπο να τον σταματησει μια για παντα κ να σωσει την ανθρωποτητα;;; Απο τον δημιουργο των επιτυχιων "GkLoc Begins" κ " The Dark Marksman" Πρωταγωνιστουν: Serestrum-kun (αιμοσταγης ιερεας Paranostrum), Iri-swan (Kira γοητευτικη αρχαιολογος), Zoro-kun(Iker: ρολος εκπληξη),Ori-chan(γνωστη ero), Doulis-sama(Professor Broomer) Sintar(boyfriend γνωστης ero),Gk(βοηθος Broomer) Συντομα στους κινηματογραφους
Ιούν 30 2008 14:27
Φωτογραφία

sintar → GkLoc

hehe!!!δν ξερω αν θα μπαινω τοσο συχνα....μπορει να ξαναφυγω...:(
Ιούν 30 2008 11:45
Φωτογραφία

GkLoc → sintar

ΓΥΡΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!! YEAAAAAAAAAH!!!!!! Ero-Cook Is Back!!!!! Ελπιζω Να Μπαινεις Συχνα!
Ιούν 29 2008 23:56
Φωτογραφία

sintar → GkLoc

ΓΥΡΗΣΑ!!!μου λειψατε βρε... (ναι εγω ειμαι αυτος στο βιδεο...) καλα σε λιγο θα παω να δω το group και το thread...πρεπει να εγινε χαμος οσο ελειπα.
Ιούν 29 2008 20:58
Φωτογραφία

GkLoc → sintar

Που εισαι Ρε Sintar?????ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ!!!! COME BACK SOON!!
Ιούν 26 2008 03:12
Φωτογραφία

Elo → sintar

YOSH,Βρηκα και αλλον εναν ~Shitty Cook~ ~This is The Ordeal Of Love~ Πο,Φιλε,εισαι πολυ ομορφος,καποιον μου φυμιζεις, ποιον ρε γαμωτο???(xD)
Ιούν 24 2008 15:49
Φωτογραφία

M.D.F. → sintar

Εγω ειμαι αυτος που το ανεβασε! -----Gomu no MDF----- --Captain of the Gomu no Pirates-- [URL]http://i262.photobucket.com/albums/ii96/BlackJack3s/GomunoPirates.jpg[/URL]
Ιούν 23 2008 15:57