Jump to content

Community Status Updates

Photo

sintar → M.D.F.

cool!!!i knew i could count on you....:D
Jul 01 2008 20:50
Photo

M.D.F. → sintar

Οτι καλυτερο βρηκα... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=9hZ2BYPnm-8[/URL]
Jul 01 2008 17:38
Photo

sintar → M.D.F.

wraia...btw exeis kanena pou na deixnei thn skini me to flegomeno podi tou sanji??san skini wmos oxi amv...
Jul 01 2008 13:30
Photo

sintar → M.D.F.

eida ta pio polla...ayto me ton Sanji oxi...trexo!!!! edit: ok to eixa dei telika....
Jul 01 2008 13:24
Photo

sintar → M.D.F.

ooooo cool pic exeis sto profile sou..... Ti ginete??ola kala?
Jul 01 2008 13:02
Photo

sintar → GkLoc

εεεε δν ξερω...μπορει ειπα...η αληθεια ειναι οτι δν εχω κανονισει τπτ για την συνεχεια του καλοκαιριου..οποτε βλεποντας και κανοντας θα την βγαλω....
Jun 30 2008 23:20
Photo

GkLoc → sintar

Αληθεια Ρε Sintar!NANTE????????? Παλι Θα Την Κοπανισεις Τ=ωρα Που Εκανες Το Big Return!!
Jun 30 2008 18:55
Photo

sintar → Umi no Ossan

:wooi2:cool!!!:wooi2:μολις αρχησουν τα γυρησματα πες μου!!!!!:nanana::nanana:
Jun 30 2008 14:32
Photo

Umi no Ossan → sintar

Μεχρι στιγμης το concepr ειναι αυτο: Πριν πολλα χρονια στην αρχαια Αιγυπτο ενας ιερεας-γιατρος του Φαραω εκανε περιεργα πειραματα στους υπηκοους του φαραω προσπαθοντας να ανακαλυψει το μυστικο της αιωνιας ζωης με σκοπο να γινει αθανατος κ να κατακτησει ολο τον τοτε γνωστο κοσμο. Ευτυχως τοτε καταφεραν να τον σταματησουν κ να τον φυλακισουν μεσα σε μια υπογεια πυραμιδα ωστε να μην μπορεσει να τον βρει κανεις. Μετα απο χιλιαδες χρονια μια γοητευτικη κ εξυπνη αρχαιολογος ανακαλυπτει την πυραμιδα χωρις ομως να ξερει τον κινδυνο που παραμονευει !!!! Μια νεα απειλη εμφανιζεται. Χιλιαδες πτωματα βρισκονται ξεκοιλιασμενα κ παραμορφωμενα. Ο αρχαιος ιερεας συνεχιζει το σαδιστικο του εργο εκει που το αφησε. Θα μπορεσει η σεξυ αρχαιολος να βρει τον τροπο να τον σταματησει μια για παντα κ να σωσει την ανθρωποτητα;;; Απο τον δημιουργο των επιτυχιων "GkLoc Begins" κ " The Dark Marksman" Πρωταγωνιστουν: Serestrum-kun (αιμοσταγης ιερεας Paranostrum), Iri-swan (Kira γοητευτικη αρχαιολογος), Zoro-kun(Iker: ρολος εκπληξη),Ori-chan(γνωστη ero), Doulis-sama(Professor Broomer) Sintar(boyfriend γνωστης ero),Gk(βοηθος Broomer) Συντομα στους κινηματογραφους
Jun 30 2008 14:27
Photo

sintar → GkLoc

hehe!!!δν ξερω αν θα μπαινω τοσο συχνα....μπορει να ξαναφυγω...:(
Jun 30 2008 11:45
Photo

GkLoc → sintar

ΓΥΡΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!! YEAAAAAAAAAH!!!!!! Ero-Cook Is Back!!!!! Ελπιζω Να Μπαινεις Συχνα!
Jun 29 2008 23:56
Photo

sintar → GkLoc

ΓΥΡΗΣΑ!!!μου λειψατε βρε... (ναι εγω ειμαι αυτος στο βιδεο...) καλα σε λιγο θα παω να δω το group και το thread...πρεπει να εγινε χαμος οσο ελειπα.
Jun 29 2008 20:58
Photo

GkLoc → sintar

Που εισαι Ρε Sintar?????ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ!!!! COME BACK SOON!!
Jun 26 2008 03:12
Photo

Elo → sintar

YOSH,Βρηκα και αλλον εναν ~Shitty Cook~ ~This is The Ordeal Of Love~ Πο,Φιλε,εισαι πολυ ομορφος,καποιον μου φυμιζεις, ποιον ρε γαμωτο???(xD)
Jun 24 2008 15:49
Photo

M.D.F. → sintar

Εγω ειμαι αυτος που το ανεβασε! -----Gomu no MDF----- --Captain of the Gomu no Pirates-- [URL]http://i262.photobucket.com/albums/ii96/BlackJack3s/GomunoPirates.jpg[/URL]
Jun 23 2008 15:57