Jump to content

Community Status Updates

Photo

sintar → Zoro

κοιτα..η αληθεια ειναι οτι αν δν μου ελεγες εσυ οτι ειναι καλο δν θα το εβλεπα γτ το πρωτο επεισοδιο δν μου αρεσε καθολου...αλλα ειπα μιας και αρεσει στον ζορο ας δω και λιγο παρακτω πριν το κανω drop...αλλα απο το 2ο που αρχιζει η αναδρομη μου αρεσε παρα πολυ...τωρα απο αυριο θα αρχησω και το μανγκα και θα δω τι γινεται στην συνεχεια...αντε γτ ο Griffith πρεπει να πεθανει...ακους εκει να βιασει την Κασκα!!!ντροπη!!!btw το μανγκα συνεχιζει η τελειωσε???
Aug 10 2008 23:11
Photo

Zoro → sintar

Χεχε με τιμα πολυ που με θεωρεις ειδικο στο θεμα γιατι πιστευω οτι ειμαι!! Εχω βαλει πολλα παιδια στην σειρα και εχω παντα απαντησεις/links ετοιμα:P Oσο για την απαντηση ναι,στην εβαλα στο thread...να παρω κι ενα postXDXD Καλο ξεκινιμα,πες αποψεις που και που;)
Aug 10 2008 22:59
Photo

sintar → Zoro

φιλε μαριμε,αφου τελειωσα το ανιμε berserk ηρθε η ωρα να προχωρησω στο μανγκα...οποτε αν μου δωσεις κανα λινκ για καλα σκανς θα το εκτιμουσα παρα πολυ(ρωταω εσενα μιας και εισαι ειδικος...)...:D(λολ μολις ειδα οτι μου εδωσες λινκ πριν σου ζητησω στο θρεντ!!!ευχαριστω...)
Aug 10 2008 21:08
Photo

Franklin → sintar

Μολις γυρισω (κι αν δε με εχετε ξεχασει μεχρι τοτε) περιμενω σουπερ σπεσιαλ φωτο με τη μαλλουρα :P Να σαι καλα Sintar-kun!
Aug 09 2008 10:35
Photo

sintar → Orion19

yosh!!!do that!!!One Piece way!!!
Jul 31 2008 00:07
Photo

Orion19 → sintar

Ήρθα κατευθείαν μετά απο το λύκειο. Σπούδασα τη γλώσσα δύο χρόνια και έδωσα φέτος για interactive media, αλλά δε πέρασα. Πολύ δύσκολα περνάνε ξένοι, αλλά το θέλω απο τότε που ήμουν 13 οπότε δε τα παρατάω ακόμα. I shall fight for my dream!
Jul 31 2008 00:06
Photo

sintar → Orion19

λογω καλυτερες υποδομης/στηρηξης??? btw τι δουλεια κανεις?(δουλευεις βασικα???)
Jul 30 2008 23:59
Photo

Orion19 → sintar

Όχι να θάψω τη χώρα μας, αλλά είναι βούρκος πια. Καλή για διακοπές, αλλά δύσκολη η ζωή εκεί. Εγώ είμαι πανευτυχής που ήρθα εδώ. Και έχω και εκεί σπίτι οπότε δε μου λείπει τόσο πολύ. Αλλά η ζωή μου εκεί ήταν πάντα πολύ πιο δύσκολη, οπότε φαντάζομαι εξαρτάται απο το τι ζωή έχεις. Η δική μου τώρα πάντως είναι καλύτερη και μεγάλο μέρος της αιτίας είναι αυτή η χώρα.
Jul 30 2008 23:57
Photo

sintar → Orion19

ok!!αμα του χρειαστει θα στον παραπεμψω!!!!
Jul 30 2008 23:53
Photo

Orion19 → sintar

Tampere. Πες του, αν έρθει ποτέ απο εδώ και θέλει βοήθεια να εγκατασταθεί και να μάθει κάποια γενικά πράγματα, εγώ εδώ είμαι. Δεν είμαστε και πολλοί οι έλληνες εδώ οπότε θα χαρώ να τον βοηθήσω.:gotit:
Jul 30 2008 23:52
Photo

sintar → Orion19

xexe ok!!!ο φιλος μου σε ευχαριστει!!!!εσυ που μενεις στην φινλανδια??(ενοω ποια πολη...)
Jul 30 2008 23:49
Photo

Orion19 → sintar

A, ξέχασα να πω. Είναι και οι δύο επίσημες γλώσσες.
Jul 30 2008 23:35
Photo

sintar → Orion19

οκ thank you!!!
Jul 30 2008 23:33
Photo

Orion19 → sintar

Εδώ μιλάνε όλοι φινλανδικά και σουηδικά (οι περισσότεροι καλά και μόνο λίγοι ίσως δε τα μιλάνε τόσο, αλλά στο σχολείο είναι υποχρεωτικά σα ξένη γλώσσα). Νότια και δυτικά μιλάνε πολύ Σουηδικά λόγο τοποθεσίας και ελάχιστα τα μέρη (ένα νησί μόνο νομίζω) όπου μιλάνε μόνο σουηδικά. Και όλοι μιλάνε και αγγλικά. Ντρέπονται, αλλά τα μιλάνε. Νέοι, γέροι.
Jul 30 2008 23:31
Photo

sintar → Orion19

ασχετο αλλα θελω να σε ρωτησω κατι για την φινλανδια...επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος... ειναι αληθεια οτι μιλανε εκει και σουηδικα και φινλανδικα?? και αν ναι ειναι και οι δυο επισημες γλωσσες η ειναι οπως τον καναδα που στον μισο μιλανε αγγλικα και στον αλλον μισο γαλλικα??
Jul 30 2008 23:28