Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Adventurer → evaofadawn

Να σου πω, οταν βλεπω ανιμε δε συνηθιζω να προσεχω τα κτιρια :P Παντως βλεπω τα παιδια καλυψαν πληρως το θεμα, το μονο που μου ερχεται στο μυαλο που δεν απαντησαν ηδη ειναι το Trinity Blood με τα μεγαλεπιβολα ανακτορα και εκκλησιες του.
Νοέ 28 2008 00:38
Φωτογραφία

sakura_^^92 → Adventurer

ok sorry....... I now to post in a forum because a have a forum too but in italy the forum are all different ^^''
Νοέ 28 2008 00:04
Φωτογραφία

evaofadawn → Adventurer

γειααααααα! χρειάζομαι απόψεις πάνω σε κάτι! μια ερώτηση: ποια anime που έχεις δει ως τώρα, έχουν μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον κατά τη γνώμη σου? πες ακόμα κ τα αυτονόητα, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να ακούσω όσο γίνεται πιο πολλές απόψεις. συγκεκριμένα, αποφάσισα να κάνω ερευνητική (σαν προπτυχιακή) εργασία με θέμα αρχιτεκτονική κ anime!! έχει πολύ ψωμί, οπότε οι επιλογές πρέπει να είναι οι πλέον αντιπροσωπευτικές! λοιπόν, τι λες? ευχαριστώ προκαταβολικά!! (σορρυ που το μήνυμα είναι το ίδιο κ σε άλλους αλλά δεν είχα άπειρο χρόνο!! πρέπει να συλλέξω πολλές απόψεις σε μικρό χρόνο!!)
Νοέ 27 2008 19:15
Φωτογραφία

Seirios → Adventurer

γειαααα!! ρε συ ρίξε μια ματιά αν δεν σου κάνει κόπος στο anime recommentions το ποστ μου. πιστεύω πως θα μπορείς να με βοηθήσεις...αν δεν εχεισ τπτ χειρότερο να κανεισ παντα... :P
Νοέ 27 2008 04:56
Φωτογραφία

sakis_1 → Adventurer

Ευχαριστώ πολύ!!!
Νοέ 26 2008 23:53
Φωτογραφία

Tenshi → Adventurer

οχιι...ολα οκ!! σε ευχαριστω μαν!!! να σαι καλα!! :D
Νοέ 26 2008 23:02
Φωτογραφία

Adventurer → sakis_1

Χρονια πολλα για χθες, Σακη:drinks:
Νοέ 26 2008 19:43
Φωτογραφία

Tenshi → Adventurer

Ελα μικρε!!Το προβλημα το εκανε ο IllPalazzo με ενα λινκ που με εδωσε για ενα μανγκα!! Ειναι στην πρωτη σελιδα του προφιλ μου!!!
Νοέ 26 2008 11:08
Φωτογραφία

iristella → Adventurer

Τα videakia τα είδα και μου αρεσαν πολυ την ταινία όχι ακόμη....... Έχω χαθεί λίγο με τα πράγματα που θέλω να δω και ψιλοξεχάστηκα........Οι 24 ωρες της ημέρας δεν ειναι αρκετές πλέον από ότι φαίνεται..... Τ.Τ
Νοέ 25 2008 23:31
Φωτογραφία

noname → Adventurer

ok got it XD
Νοέ 25 2008 21:29
Φωτογραφία

Adventurer → moonheart

Υπενθυμιζω οτι τα vms ως δημοσια μηνυματα υπαγονται στον κανονα που λεει οτι απαγορευονται τα greeklish σε αυτο το φορουμ.
Νοέ 25 2008 21:05
Φωτογραφία

Adventurer → noname

Υπενθυμιζω οτι τα vms ως δημοσια μηνυματα υπαγονται στον κανονα που λεει οτι απαγορευονται τα greeklish σε αυτο το φορουμ.
Νοέ 25 2008 21:04
Φωτογραφία

Adventurer → iristella

Μερικες φορες μονο, τις υπολοιπες ημουν κουρασμενος απο το να κανω το γυρο του κοσμου πετωντας με την μπλε και κοκκινη στολη μου και κοιμομουν καμια ωρα νωριτερα :nosey: Στο μεταξυ, για λεγε εσυ, ειδες την ταινια Ong-Bak ή τα βιντεακια απο το τουρνουα που σου εστειλα;:try:
Νοέ 25 2008 06:02
Φωτογραφία

iristella → Adventurer

Γιατί στα 10 σου στις 6 το πρωι πηγαινες για υπνο? Αν ναι ησουν και πολυ προχωρημένο πιτσιρικι... XDDDDD
Νοέ 25 2008 05:47
Φωτογραφία

Adventurer → iristella

Τι, απο τωρα να παω για υπνο; Δεν ειμαι 10 χρονων ξερεις :oo:
Νοέ 25 2008 05:46