Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → sakura_^^92

Internet forums are a written medium, not a verbal one, so it is imperative to [B]read[/B] and [B]write[/B] Greek, not merely speak it.
Dec 03 2008 00:10
Photo

sakura_^^92 → Adventurer

ok sorry..... but i speak greek ....
Dec 03 2008 00:01
Photo

Erisadesu → Adventurer

...εσύ το μόνο που μπορείς να διαφθείρει είναι ..... είναι..... ...είναι.... τώρα που το σκέφτομαι...είσαι πολύ αθώος για να το κάνεις αυτό.
Dec 02 2008 00:38
Photo

Adventurer → Erisadesu

LOL, συνεννοηση μπουζουκι ftw! Επειδη ειπες "αυτό που περιέγραψες ήταν μαθητική ζωή" γι'αυτο και εγραψα (και οπως φαινεται συμφωνεις) οτι ειναι μαλλον απιστευτο να εκανες τετοια πραγματα οταν ησουν μαθητρια! Αντιθετως με το αρχικο σου quote, αυτα ειναι φοιτητικα πραγματα :wooi2: Μη φοβασαι ομως, και αυτα που περιεγραψες εσυ υποκατηγορια των φοιτητικων ειναι, συγκεκριμενα ειναι φοιτητικομαστουρικα πραγματα :hahaha: Για τους μαθητες, τωρα που το σκεφτομαι εχεις ενα δικιο, με εχεις πετυχει αρκετες φορες με μαθητες (και τον Αγγελο που ειναι το ιδιο πραγμα). Αλλα χρειαζονται κι αυτα ξερεις, καποιος πρεπει να αναλαβει να διαφθειρει τη νεα γενια, και ενιοτε αναλαμβανω κι εγω αυτον τον ρολο :bleh:
Dec 02 2008 00:07
Photo

Erisadesu → Adventurer

Επειδή στο ποστ σου είπες μαθήτρια και σου είπα εννοείς φοιτήτρια γιατί σαφως ενας μαθητης δεν κανει ********. και για τους μαθητές να σου θυμίσω ότι οποτε σε βλέπω είσαι με μαθητες. άσχετα που φέτος τελειωσαν το λύκειο.
Dec 01 2008 22:10
Photo

Adventurer → Erisadesu

Με μπερδεψες παντελως πλεον. "όταν ήμουν φοιτήτρια" -> Αρα συμφωνεις κι εσυ οτι αυτα τα κανει ενας φοιτητης. "επειδή κάνεις με μαθητές παρέα δεν σημαίνει ότι κάνεις φοιτητική ζωή" -> Αυτο που το εβγαλες παλι; Ο_ο Και τις τρεις μερες που ανεφερα με αλλους φοιτητες/τριες ημουν.
Dec 01 2008 21:28
Photo

Adventurer → mono

Nande mo nai :)
Nov 30 2008 19:26
Photo

mono → Adventurer

Adventurer to the rescue and problem solved! Σευχαριστω πολυ:wooi2::nod::Blissfull:
Nov 30 2008 18:45
Photo

Adventurer → mono

Το ξερω οτι το ειπες, αλλα αν εμενες καναν μηνα με αυτην την κατασταση, πιστεψε με θα σε πειραζε περισσοτερο :bleh: Διορθωθηκε το προβλημα;
Nov 30 2008 18:37
Photo

mono → Adventurer

βασικα νομιζω το κακο ξσκινησε καπου [URL="http://www.anime.gr/forums/members/seirios-with-mono.html"]εδω[/URL] (τα δυο κατω κατω κοιταξε) που μου τα στειλε απανωτα...ευχαριστω παντως για την ανταποκριση οχι οτι οπως ειπα θα πεθαινα κιολας...:P
Nov 30 2008 18:32
Photo

evaofadawn → Adventurer

ευχαριστώ για την ανταπόκριση!! ^_^ το trinity blood δεν το έχω δει, οπότε θα το ψάξω κ θα δω που μπορώ να το κολλήσω! byeeee p.s. τα κτίρια μπορεί να μην τα κοιτάς αλλά σίγουρα ο χώρος μέσα στον οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα, σε επηρρεάζει άμεσα σαν θεατή! ;P
Nov 28 2008 20:31
Photo

anime-dono → Adventurer

Τy:nod: it's not ADN though, but thanks again :nod2:
Nov 28 2008 18:49
Photo

Adventurer → anime-dono

Μονο mods και admins μπορουν να αλλαξουν την ονομασια ενος thread. Αν θελεις για καποιο ADN thread, πες μου ποιο και ποιον τιτλο θελεις να στον αλλαξω :)
Nov 28 2008 18:43
Photo

anime-dono → Adventurer

Hi! Μια ερώτηση ... πως μπορώ να αλλάξω την ονομασία ενός thread ???
Nov 28 2008 17:46
Photo

Adventurer → sakura_^^92

If you don't like Italian forums then just search around for English anime forums. You will certainly find at least one you like, and you will actually understand what they write there (even if you don't know good English) , unlike in this forum where you understand nothing since you cannot read Greek as you say...
Nov 28 2008 02:55