Jump to content

Community Status Updates

Photo

alex90 → Adventurer

giannh mou. tha sou steilo fotografies sto mail sou.prospathisa na anebaso alla sk@t@ ta ekanaXD
Jun 16 2009 10:57
Photo

Adventurer → Zoro

Χαιρομαι που το βλεπεις κι εσυ ετσι :) Μολις ειδα το εν λογω σχεδιο στο wallpaper ενα πραγμα σκεφτηκα, οτι εξεφραζε απολυτα και με απλο τροπο την εικονα του φοιτητη που ειχα στο μυαλο μου - χαλαρος, ανεμελος και με μια μπιριτσα στο χερι. Θα περιμενω τα σχολια σου οταν καποτε δεις τη σειρα, δεν ξερω αν θα σε ξετρελανει ή οχι, αλλα απ'οσο σ'εχω ψυχολογησει σιγουρα θα σου αρεσει εστω και λιγο.
Jun 16 2009 02:59
Photo

Azathoth → Adventurer

:P :P thank you ^^ already started my day with a 10% warning :D
Jun 15 2009 16:17
Photo

Adventurer → Azathoth

Μα δεν ειδες τον κανονα που λεει οτι απαγορευεται τα αγγλικα posts να γραφονται μονο με μικρα γραμματα; Κανε edit τα κεφαλαια γρηγορα πριν το δει η Haruhi και σε κανει smite :nosey: :P j/k man, what's past is past. Καλα να περασεις σημερα!
Jun 15 2009 16:09
Photo

Azathoth → Adventurer

thank you, really kind of you :D honestly did not expect a message from you :P and as you see i aint writing in greeklish anymore :D
Jun 15 2009 14:56
Photo

Adventurer → Azathoth

Happy birthday dude :)
Jun 15 2009 14:32
Photo

Zoro → Adventurer

That I am! XD (κάτι μου 'λεγε μέσα μου ότι θα το πεις!) Την γνωρίζω την σειρά και την έχω κατεβασμένη μάλιστα, τώρα αν θα μου αρέσει το είδος... άγνωστο! Πάντως έχω ακούσει καλά λόγια! Thx όπως και να 'χει... πόλυ cool ava, απλό και never aging! :)
Jun 15 2009 13:03
Photo

Adventurer → Zoro

Slowpoke :hahaha: Το εχω παρει απο ενα wallpaper του Honey & Clover, ενα πολυ καλο ανιμε που εχει φοιτητες ως πρωταγωνιστες. Αν δεν το εχεις δει και σου αρεσουν τα josei το συνιστω ανεπιφυλακτα, υπαρχει για κατεβασμα [URL="http://www.anime.gr/forums/downloads.php?do=cat&title=honey-clover&id=16"]στο DDL μας[/URL] :)
Jun 15 2009 12:54
Photo

Zoro → Adventurer

Το έχω απορία εδώ και πολύ καιρό (1 χρόνο+), αλλά πάντα ξεχνιόμουν να σε ρωτήσω και επιτέλους θυμήθηκα: το ava σου από ποιο anime είναι; :P
Jun 15 2009 12:43
Photo

Adventurer → Gonn

Γεια σου φιλε Gonn. Ειδα οτι δηλωσες συμμετοχη σε δυο αλυσιδες χθες, ευχαριστως να σε προσθεσω σε αυτες, αρκει να μου επιβεβαιωσεις αφηνοντας μου ενα vm οτι εχεις διαβασει τους [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=248"]Κανονες Λειτουργιας του ADN[/URL] και πως συμφωνεις μαζι τους.
Jun 15 2009 02:30
Photo

Amphilyki → Adventurer

Θενξ Γιάννη τσαν. Βαριόμουν να τα ξανακοιτάξω οπότε σε εμπιστεύτηκα και το έβαλα c07. Υ.Γ. Ευφάνταστο το σχόλιο σου για το user title, Johnny Walker! :>
Jun 12 2009 23:43
Photo

kagemaru igano → Adventurer

θα μου κανεις μια χαρη???μπορεις να πεις στην nikubitsa- kaoku οτι εχει χαιρετισματα απο τον κωστα που μενει ρουμανια???με ξερει επειδη ειμαστε απο την ιδια πολη...
Jun 12 2009 16:15
Photo

Adventurer → Amphilyki

Υο Αντωνια-τσαν, τι κανεις; Στην [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=313338&postcount=48"]ψηφο σου[/URL] για το Α14 γραφεις S07 ενω κατι τετοιο δεν υπαρχει, μηπως εννοουσες C07? ΥΓ: Στο user title σου εχεις προσθεσει κατα λαθος τη συλλαβη "ΣΑΒ" , καιρος δεν ειναι να την αφαιρεσεις για να σε εκφραζει καλυτερα;
Jun 10 2009 11:24
Photo

ichigo13 → Adventurer

Hehe , εγώ το τερμάτησα με Dreamcast emulator πριν 2-3 μέρες.Από την άλλη βδομάδα θα κατεβάσω και το Shemnue 2 :D!!! Πολύ καλά παιχνίδια πάντως
Jun 09 2009 03:35
Photo

Adventurer → ichigo13

Και να σκεφτεις οτι μολις χθες ξεκινησα να παιζω το Shemue στο Dreamcast μου, μια βδομαδα μετα να εβαζες την εικονα θα την εβρισκα αμεσως :hihi2:
Jun 09 2009 03:14