Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → psofia

Thx , u 2 ( μα κοίτα τι ευγενικοί που είμαστε :blingeye2:)
May 24 2009 19:50
Photo

Neuro → psofia

Όπως είπα δεν ξερώ λατινικά και αυτά από λεξικό τα βρήκα (υποτίθεται ότι ήταν σωστή η σύνταξη) … τελωσπαντον … Δεν βρίσκω λογική στην εχτρα σου, και ούτε θα ασχοληθώ περεταίρω με το θέμα αυτό. Ίσος απλός να ψάχνεις άτομο με το οποίο να τρωγεσε, ε εγώ δεν είμαι πιτσιρίκι ώστε να κάτσω και να παίξω.
May 23 2009 20:58
Photo

psofia → Glaurung

Eυχαριστώ και πάλι! Και εσύ με ό,τι καταπιαστείς, να τα πας καλά και να κάνεις πάντα αυτό που σου αρέσει!
May 23 2009 19:48
Photo

psofia → Neuro

Aυτά που έγραψες (ή σου υπαγόρευσαν) δεν έχουν κανένα νόημα. Είναι απλά κάτι αραδιασμένες λατινικές λέξεις. Αυτό ξέρω να το κάνω κι εγώ. :P Και btw είναι tamquam, όχι tanquam. Carpe diem και σταμάτα να το παίζεις λατινομαθής. ;)
May 23 2009 19:43
Photo

Neuro → psofia

Quam parum vos teneo mihi EGO vires ignoro bonus latin tamen utique EGO operor non quaeso succurro :tensai:. Operor non recordor mihi tanquam EGO eram bardus :tensai: . Operor non velico mihi ut vos inicio ignoro mihi. :burningbe3:
May 22 2009 14:41
Photo

Glaurung → psofia

Το λιγότερο που θα μπορούσα να ευχηθώ σε έναν ομοιοπαθή .:) Καλό κουράγιο , τελειώνουμε . Σου εύχομαι όπου θέλεις να περάσεις να το καταφέρεις
May 22 2009 11:52
Photo

psofia → Glaurung

Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! The best of luck εύχομαι και σ'εσένα!
May 22 2009 11:25
Photo

psofia → Neuro

Interrogas quidam qui dicat id? :P
May 22 2009 10:59
Photo

Neuro → psofia

Vos reputo sic tamen est non amo ut pupa.:tensai: perceptum vestri locus :tensai:
May 21 2009 08:20
Photo

psofia → Neuro

Nec cogitas ergo nec es.
May 20 2009 23:27
Photo

psofia → bijomarou

Thankies! Δεν πειράζει στο επόμενο party θα είμαι και εγώ και θα το κάψουμε, ακόμα και αν είμαστε μόνο εμείς οι 2!
May 20 2009 23:24
Photo

bijomarou → psofia

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Το party ναι... ok... χάλια πήγε μη μου το θυμίζεις. Το μαγαζί ήταν τέλειο το ίδιο και η μουσική και τα βιντεακια και τισ τιμές ποτού και όλα τα είχαμε κανονήσει. Μόνο που επειδή ήταν Τετάρτη όπως μου είπαν όλοι, ήμασταν 3+ο κούκος! Τί να κάνουμε..δε μας έδινε Σάββατο.
May 20 2009 17:11
Photo

psofia → bijomarou

Νο news! Only Πανελλήνιες! :( Εσύ κανά νέο? Το ξέρω ότι είναι λίγο άκυρο, αλλά το party σου τόόότε παλιάάά, πώς είχε πάει? :P
May 20 2009 11:28
Photo

bijomarou → psofia

Ε ναι λοιπόν εμέις ήμασταν! Τι γίνεται; Κανένα νέο; Έχω και προβλημα με το pc και όλο απο αλλού μπαίνω...
May 19 2009 23:09
Photo

psofia → bijomarou

Hello again! Τώρα συνειδητοποίησα ότι είχες οργανώσει ένα party ένα φεγγάρι. :|
May 11 2009 20:36