Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Radagast

Ευχαριστώ για το comment στο blog! :O Dubito ergo sum ;)
May 05 2009 19:48
Photo

psofia → Anelis

AHAHAHAHAH ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ SHOTA AHAHAHAHAHH
May 05 2009 19:42
Photo

Sponis → psofia

πήρατε ένα κύπελλο νιρβάνα της Δέλτα και κάτι έγινε... για το μεταξύ μας ματς δε σε ακούω; για τον ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο; για το 5ο αστέρι; κάτσε γιατί έγινε και το 2-1 στο βόλευ μην το χάσετε και αυτό μικρή μου μπα[ν]μπούσκα
May 04 2009 20:09
Photo

Anelis → psofia

μαχ μαχ μαχ άντε τελείωνε με τις πανελλήνιες μαρή βαρέθηκα
May 04 2009 16:55
Photo

psofia → Anelis

Δεν ήξερα ότι άλλαξες γούστα στους άντρες... Το ξέρουμε ότι όλοι οι άντρες είναι χαζοί, αλλά όχι και τόσο χαζοί μαρή...
May 04 2009 12:39
Photo

Labrokratis → psofia

Ευχαριστώ πολύ για το φιλικό σου ενδιαφέρον! Ας ρωτήσω όμως: Και αν γίνω στόχος τι θα γίνει; Δε θα μου μιλάνε; θα με κακολογήσουν; Αυτά έχουν γίνει ήδη από κάποιους έως ένα σημείο! Δεν είμαι και ότι το δημοφιλέστερο, όπως γνωρίζεις. Αν με ρωτήσεις, πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει καθαρά εξαιτίας του χάσματος των γενεών. Άλλη κουλτούρα, έκφραση, κλπ. Από εκεί και πέρα και όπως εξελίσσονται τα πράγματα, όλα θα γίνονται με P.M. καθ' εξής. Σε αυτά, δεν νομίζω να είμαι και ποτέ καλεσμένος! Όπως σου έχω πει, εγώ να γνωρίσω φίλους των anime ήθελα! Από την χαρά μου που βρήκα άτομα αντίστοιχα, είχα και ένα παραπάνω ενθουσιασμό. Που να ξέρω, ότι θα στράβωναν από αυτό μαζί μου! Αλλά και από την άλλη, και τι έγινε; Νομίζεις ότι στα 35 μου το αν στραβώσουν κάποιοι - κάπου - κάπως - κάποτε, έχει και μεγάλη σημασία; Πίστεψέ με έχω πραγματικά πράγματα να σκεφτώ στην ζωή μου, από το αν συμπαθεί κάποιος τα αστεία μου ή τον τρόπο ομιλίας μου! Τεσπα, ευχαριστώ για την συμβουλή! Και ναι, θα περιορίζω τα πολλά - πολλά στο forum ούτως ή άλλως.
May 04 2009 12:23
Photo

psofia → Sponis

Εγώ είδα την ομάδα μου τροπαιούχο Κυπέλλου το Σάββατο. Ο [μ]Παναθηναϊκός νομίζω πως είχε χάσει από έναν [μ]Πανσερραϊκό...
May 04 2009 11:57
Photo

Sponis → psofia

σου απαντάω τώρα σαν Πρωταθλητής Ευρώπης 2009... περαστικά σου γλυκιά μου και όνειρα γλυκά... μπορεί να δεις την ομάδα σου τροπαιούχο εκεί... μπα[ν]ι μπα[ν]ι ντάρλινγκ...
May 04 2009 00:51
Photo

psofia → Getta Robo

Θέλω αυτόγραφο.
May 03 2009 19:50
Photo

psofia → Sponis

Όταν χάσετε, θα έρθω να σε παρηγορήσω με μια γλυκιά καντάδα με τον μπάν-τζο μου.
May 03 2009 19:49
Photo

Getta Robo → psofia

Ειμαι ενας Σουπερ Σταρ.
May 02 2009 21:30
Photo

Sponis → psofia

μπαααααααα [ν] :D
May 02 2009 15:53
Photo

psofia → Kenny

Η profile pic σου είναι τόσο γλυκιά, που καταντάει αηδιαστικά γλυκιά. :Ρ
May 02 2009 11:48
Photo

psofia → Sponis

Αυτό που ξέρω είναι ότι η ΤΣΣΚ θα πάρει άλλο ένα Φάιναλ Φορ... τρέ μπαν-άλ!
May 02 2009 11:46
Photo

Sponis → psofia

καλαααααά... φάε τώρα τη μπαν-άνα του Πέκοβιτς και παίξε μικρο τελικό... Kukuku
May 02 2009 11:40