Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → psofia

μεσα ιουνη πρεπει να εχω αποφασισει γιατι μετα υπαρχουν πολλα τρεχαματα..
May 08 2009 09:29
Photo

psofia → MisaYoshiko

Κοίτα θα σου απαντήσω πιο σοβαρά γύρω στον Ιούνιο (αρχές-μέση). Πόσο επείγει το ζήτημα?
May 08 2009 01:31
Photo

MisaYoshiko → psofia

χμμ...το χεις σκεφτει σοβαρα? γιατι εγω ψιλοεπειγομαι..εχω ενα σπιτακι μεγαλουτσικο οποτε λεω να μεινω εκει με συγκατοικο να μοιραζομαστε τα εξοδα. αμπελοκηπους διπλα στο μετρο. ειναι καμια 200αρα εκαστος
May 07 2009 23:17
Photo

psofia → jimmare

Kαλά, γύρνα από την άλλη πλευρά και συνέχισε να κοιμάσαι μακάρια...
May 07 2009 20:55
Photo

psofia → MisaYoshiko

Welcome back. Για πες λίγο για τη συγκατοίκηση (τελειώνω τώρα με το σχολείο και θέλω να την κάνω απ'το σπιτάκι) :|
May 07 2009 20:53
Photo

jimmare → psofia

1ον,το καταλαβαινω μην ανησυχεις. 2ον,αν ηθελα να ξαναρχισουμε τα ιδια οπως και πριν δεν θα σου απαντα καν...
May 07 2009 20:53
Photo

psofia → jimmare

Eίσαι χειροπιαστή απόδειξη ότι τα λάθη κάνουν ανθρώπους. (ναι επίτηδες το είπα ανάποδα σε περίπτωση που δεν το κατανοήσες)
May 07 2009 20:41
Photo

jimmare → psofia

Ποτε δεν ειπα οτι εισαι ουφο ή οτι δεν ξερεις τι σημαινει.Απλα σου λεω οτι μεσω του google βρηκα τι σημαινει.Αν και ρωτησα και εναν φιλο σημερα και μου ειπε οτι σημαινει κατι ακομα :S Αρα μπορει να εχει πολλες μεταφρασεις στα ελληνικα.Επισης δεν χρειαζεται να κοροιδευεις καποιον μονο και μονο επειδη κανει λαθος...
May 07 2009 15:23
Photo

psofia → jimmare

Lol ξέρω τι είναι shota. Δεν είμαι ούφο σε αντίθεση με κάποιους άλλους.
May 06 2009 22:24
Photo

jimmare → psofia

Psofia,συγνωμη αν καταλαβες λαθος.Ή μαλλον αν σε εκανα να καταλαβεις λαθος.Ξανατσεκαρε το προφιλ της Anelis.Εψαξα στο google και μου εβγαλε οτι αυτο ειναι shota: a shota is a guy with a baby face so basicaly a boy who looks younger then he actually is. eg ouran high school host club with that blonde guy (not main character) who is short and cute. Αν σημαινει και κατι αλλο το shota,τι να πω...
May 06 2009 21:18
Photo

RAvENTE → psofia

xoxoxoxoxoxox
May 06 2009 20:23
Photo

Dante80 → psofia

I'm sold, βεβαίως βεβαίως...XD
May 06 2009 07:29
Photo

psofia → Dante80

(Επειδή τώρα το πρόσεξα) Η τρίτη πιο sexy γυναίκα στο forum είναι η Megi! Μετά από συμβούλιο όμως αποφασίσαμε ότι θα σε δεχτούμε στην ομάδα μας και θα γίνεις η τέταρτη πιο sexy γυναίκα του forum. Προσφέρουμε και δωρεάν ασφάλιση. Σκέψου το.
May 06 2009 00:11
Photo

psofia → RAvENTE

AΛΙΜΠΙΝΙΣΟΠΑΙΔΟ!!!
May 06 2009 00:02
Photo

psofia → Sponis

Ό,τι πεις ρε μπα[ν]γάσα... Το πρωτάθλημα όμως θα σας το πάρουμε εμείς φέτος.
May 05 2009 19:52