Community Status Updates
red pyramid → Dante80
Oh, not yet. Βλέπεις σκέφτομαι κάααποια στιγμή να αρχίσω το manga και η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές για το anime δεν έχω ακούσει ακριβώς τα καλύτερα.΄Οπότε είμαι σε αναποφάσιστη φάση :/
p.s. btw, τα Sicko/Fast food nation είναι σχετικά με τη βοιομηχανία φαγητού στις ΗΠΑ, όχι για τη βία :P
Sep 08 2008 10:00
Kon_Okami → Dante80
Εμ τι περίμενες??? Εμπειρία παιδί μου(όχι τίποτα άλλο αλλά το είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα:hahaha:)
Tnx for teh rep(and not raep)^^
Sep 08 2008 08:29
Dante80 → Sponis
Που σαι ρε θεεεείοοοοοο!...τι κάνει το Wow οεο?...XD
Καλή βδομάδα man...
Sep 08 2008 08:20
Dante80 → Kenny
Ύπνο ρε άρρωστε...ύπνο...[B][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/erk.gif[/IMG][/B]:erk:
Sep 08 2008 06:14
red pyramid → Dante80
[url=http://www.youtube.com/watch?v=zy4b5qzK4uA]YouTube - Virginia Tech and Columbine Tribute[/url]
Έχω αρχίσει και διαβάζω για μακελιά σε σχολεία σαν αυτά τα 2, επειδή βασικά το τελευταίο καιρό βρίσκω ότι θέλω κάπως να ασχοληθώ με το ζήτημα βία στην αμερικάνικη κουλτούρα, ειδικά σε videogames, music, νέους, κτλ. Έχεις να μου προτείνεις κανένα βιβλίο/ντοκιμαντέρ/βίντεο πέρα απο το Bowling for Columbine? σόρρυ μαν, δε μπορούσα να σκεφτώ και κανένα άλλο που να ξέρει.
Sep 07 2008 22:05
karkas → Dante80
Σοβαρά τώρα, αυτη είναι πολιτική του anime//gr περι διαβάσματος?? χαχαχαχ
Sep 07 2008 12:45
Dante80 → QueenofHearts
Καλώς θα περιμένω. Και που σαι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ "δεν μπορώ να το δω αυτό, θα νοιώθω άσχημα ή θα μου χαλάσει την διάθεση). Δυστυχώς, δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε πως δεν υπάρχουν αυτά που δείχνει. Ή να πούμε, "νταξ τα ξέρω, δεν χρειάζεται να τα δω κιόλας"...αυτό στο γράφω γιατί δυστυχώς πολλοί το παράτησαν στην μέση.
Sep 07 2008 11:11
QueenofHearts → Dante80
Tο κατεβάζω το βιντεάκι, θα επιστρέψω με σχόλια επ αυτού! (για να μην sidetrack το thread στο λέω εδώ..:))
Sep 07 2008 10:30
ichigo13 → Dante80
Οκ man!Δεν νομίζω πως υπάρχει καποια διαφωνία σ'αυτό που λέμε!Τα ίδια πράγματα λέμε.
Δεν ξέρω αν έδωσα την εντύπωση ότι λέω κάτι διαφορετικό!
Sep 06 2008 19:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed