Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
red pyramid → Dante80
Truly dedicated, I think you will love this :P
[url=http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=4913]ACCEPT JESUS AND GET A FREE PS3! - The Landover Baptist Church Forums[/url]
Σεπ 16 2008 15:47
red pyramid → Dante80
Please, βάλτε αυτό σαν υποψήφιο στο επόμενο anime του μήνα, μπάς και κερδίσει το poll :kawaii::himitsu::nanana:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=6-X7uUm4U24]YouTube - Devilman Opening (full Romanized)[/url]
Σεπ 13 2008 17:40
Dante80 → ichigo13
Νο worries, καλά έκανες ρε παιδί....ας κερδίσουμε και τα ένσημα που (ΔΕΝ) μας κολλάνε και εμείς...:gotit:
Σεπ 10 2008 19:42
ichigo13 → Dante80
Σωστός Δάντη, στο forum feedback είναι καλύτερα αφού έτσι κι αλλιώς ο σκοπός του είναι πληροφοριακός, απλώς μπερδεύτηκα γιατί υπάρχουν και κάτι άλλα threads στο off-topic σχετικά με ηλικίες και σχόλες κ.λ.π. οπότε είπα να το βάλω εκεί!
Σεπ 10 2008 19:37
jimmare → Dante80
Eμμ...χεχε.Dante,χωρις να θελω να σε ταλαιπωρησω αλλα αυτο ειναι το μεγεθος του banner που εχουμε τωρα.
Σεπ 09 2008 10:21
Sponis → Dante80
αρχίσαμε raids και γίνεται της σφαγής...
αναλάβαμε το forum του guild και πολεμάμε με τα κύματα
να δω τι άλλο θα κάνουμε
τι λέει θα το ξεκινήσεις; [όποιος βάλει άτομο να παίξει παίρνει δώρο μία ζέβρα για mount :) ]
Σεπ 09 2008 08:14
jimmare → Dante80
E dante,κανε μου την χαρη να υπολογισεις και για εμενα τις διαστασεις(οχι για το banner που εχω αλλα αυτο που χρειαζομαι για να ταιριαξει...)Παταω και δεν μου το βγαζει...Αμα ειναι ριξε μια ματια και εσυ και πες μου...
Σεπ 08 2008 23:36
red pyramid → Dante80
Μα δεν είπα ότι δεν αξίζει, απλά είναι άλλο το θέμα του :P Παρόλα αυτά θα το δώ, είναι η μοναδική του Moore που δεν έχω τσεκάρει.
As for Saikano, as you order chief! I'll start watching first chance given!
Σεπ 08 2008 10:05
Dante80 → red pyramid
Το Sicko έχει να κάνει με το σύστημα υγείας στην Αμερική. Δες το, αξίζει τον κόπο.
Για το saikano, πρώτα το anime και μετα το manga. Το ανάποδο απαγορεύεται....;)
Σεπ 08 2008 10:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται