Community Status Updates
Loke → iristella
α και για να μη ξεχνιομαστε ... [COLOR="Magenta"][B][SIZE="5"]PA..[/SIZE][/B][/COLOR]
Nov 14 2009 18:09
Loke → iristella
βασικα εγω ειχα ακουσει οτι λογο φηφοφοριων και αλλων δημοκρατικων μεθοδων επηρεαστηκαν τα σχεδια του mangaka για καποιους χαρακτηρες.
Κοιτα δε τσαντιστηκα απλως μερικες φορες ( συνηθως, οχι παντα ) sasuke fans το παρακανουν με το να τη μπαινουν στους αλλους χαρακτηρες. Οπως ειπες δικαιωμα τους / μας ειναι αλλα τηρουμενων καποιον αναλογιων που οπως και σε αυτη τη περιπτωση θεωρησα οτι ξεπερασαν
imo παντα
ps. μου διορθωνεις μια τα ορθογραφικα ? lol
Nov 14 2009 17:55
iristella → Loke
Sorry to break it to you αλλά βλέπεις σειρά που δημιουργήθηκε από, και απευθύνεται πρωτίστως σε βλαμένα emo σαβούρα αμερικανίλα γιαπωνεζάκια. Ήταν επίσης τα ίδια βλαμένα emo σαβούρα αμερικανίλα γιαπωνεζάκια που αγαπάνε Jiraiya απλά ο Kishimoto είχε διαφορετική άποψη. And we all know how gay for sasuke kishimoto is.
Aν σε παρηγορεί θα έχουμε υλικό για να lolarουμε και οι δύο με τον Sasuke. Oπότε μέχρι τότε here have a candy *offers candy* and stop being pissed about a fictional character.
Nov 14 2009 16:56
Loke → iristella
τι κριμα που δε μπορω να σου απαντησω γτ ως γνωστον τα βλαμενα emo σαβουρα αμερικανιλα γιαπωνεζακια αγαπανε sucksuke και δε προκειται να τον δουμε ποτε οπως του αξιζει molested by elephants and dead ^^
Nov 14 2009 14:06
iristella → Loke
[SPOILER=naruto spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1254777751097.jpg[/IMG]
Ηappy nao? :P[/SPOILER]
Nov 14 2009 06:20
Loke → Zoro
ασε οι ελπιδα μας πια ειναι να κανει καμια πατατα και να χρειαστει χρημα ..... δλδ ουλεος χαχαχαα
Oct 27 2009 20:36
Zoro → Loke
[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Kentaro_Miura"]Kentaro Miura[/URL] is 43 years old!! :P Νταξ, δεν τον λες και κωλόγερο, αλλά με το πάσο που πάει θα είναι 60κάτι μέχρι να το τελειώσει. Τι να πεις, αφού έχει εξασφαλίσει τα προς το ζην... καημένοι fans (that's us). :/
Oct 27 2009 01:01
Zoro → Loke
Ναι όσο είχε απλά τον Puck ήταν ok για μένα, είχε βία η σειρά και απλά που και που σε έκανε να γελάσεις με αυτόν, ελάφρυνε το κλίμα λίγο.
Αλλά τώρα πια, σε όποιον και να με ρωτήσει, δεν έχω πρόβλημα να του πω ότι το Berserk shonen-ίζει, σχεδόν πιο πολλές πλάκες από βία έχει. Αν και δε με χάλασε ιδιαίτερα η μεταστροφή προς το υπερφυσικό/tolkien fantasy σαν τα πρώτα volumes δεν είναι σίγουρα και σε συνδυασμό με το ότι τα βγάζει με το πάσο του, oime... πέρα από το θέμα με μας τους readers αναρωτιέμαι αν μια ζωή του αρκεί για να το τελειώσει με κάλο τέλος. :uhh:
Oct 26 2009 20:29
Loke → Zoro
χεχ well και Online να με βλεπεις 90% σημαινει οτι απλως εχω ανοιχτο το anime.gr ^^.
κοιτα οι πειρατες δε μου αρεσαν τοσο, βασικα οτι comedy relief στοιχειο βαζει ο miura πια δε μου καθετε καλα ( το εχει παρακανει απο ενα σημειο και μετα after the golden arc ) και για μενα χαλαει το υφος του berserk.
oντως αυτο το ch ηταν πολυ δυνατο και το μαλλον το καλυτερο απο τα τελευταια. Το αστειο ειναι οτι οταν ειδα το λινκ σκεφτηκα μα καλα ποσο παλιο ειναι αυτο ... . c303 .... α ρε miura με το 1 ch / unknown time σου ...
Oct 26 2009 19:37
Zoro → Loke
Και η πλάκα είναι ότι καθώς πόσταρα δεν σε είδα μέσα και λέω οκ μωρέ χαλαρά, δεν χρειάζονται βιασύνες σήμερα! :drink: Πάλι καλά που πρόλαβα! :hahaha:
Pfff, παραχωμένο ή όχι it wuz ma victory this time! Άλλωστε δεν πάνε όλοι τα torrents, ξέρω 2-3 στο site που τα αποφεύγουν! :bleh:
Ναι συμφωνώ μαζί σου πάντως, πέρα από την τελευταία σελίδα δεν ήταν τπτ το τρομερό το chap, εγώ περιμένω elfhelm και ο Miura μας δίνει ένα μείγμα Ghost Ship και Pirates of the Caribbean :P oh well, δεν ήταν και απαίσιο, απλά δεν αξίζει αν είναι να μας αφήνει στα κρύα του λουτρού πάλι! :roar:
Μήνες θα κάνουμε πάλι να τον δούμε... κάνα idolmaster θα βρήκε! :congrats:
Το μόνο πραγματικά απίθανο chapter που είχε κάνει τελευταία, για μένα (πέρα από το τελευταίο με τον Griffith που είχε εξίσου καλά σχέδια) ήταν [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-303-page-1.html"]αυτό[/URL], ήμουν σε :nod2: φάση εκεί, θεϊκά τα σχέδια... και τα υπόλοιπα καλά είναι βέβαια, απλά πάει τόσο αργά την ιστορία και με διαλείμματα που βαριέσαι! :nanana:
Oct 26 2009 18:50
Loke → Zoro
πφφφφφφ το πανω αριστερα το ειχα δει, καλα πιο ετσι παραχωμενο δε βρηκες? :P αντι να δωσεις το ωραιο κατευθειαν λινκ τς τς τς τς και σιγα το DDL για 15mb που φευγουν σφαιρα? τς τς τς :D ^^
παντως δεν ηταν και φοβερο chapter, μονο το γεγονος οτι ειδαμε το mr kickass με ενθουσιασε.
Oct 26 2009 00:39
Loke
→
alxdjo
εαν το βρεις, πες το και απο εδω για να το προσθεσω. Μου πηρε πολυ καιρο για να βρω τα αλλα 3 (και με βοηθεια)
Sep 23 2009 19:42
Loke → Vash Zoro
ε δε τα βλεπω και ολα ... ή τα βλεπω slowwwllyyy. τελος παντων, απο αυτη τη season που περασε το tokyo magnitude ειναι αρκετα καλο και διαφορετικο απο κει και περα sayonara zetsubou sensei s3 αν σου αρεσει γενικα (εγω ακομα στην 2 ειμαι), μμ αυτα νομιζω XD αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι και τι ανηκει σε ποια season. αμα θες και απο προηγουμενες ρωτα αλλα στη τελικη ολα ειναι σχετικα ..
ps. μιας και το τελειωσα πριν λιγο, αν δεν εχεις δει το eve no jikan δες το! 6 ova's ( 1 / 2 months ..) απλως διαμαντι.
Sep 22 2009 01:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed