Community Status Updates
Loke → Babba
αν ημουν ισως αλλα μπορει και οχι, δε γνωριζεις το δικο μου ;)
στο taka-greece thread αναφερομουν ^^
Apr 07 2011 23:06
Babba → Loke
Δεν ξέρω τι σε κάνει να το λες αυτό, αλλά thanx... μάλλον.
Θα άλλαζες γνώμη αν ήσουν στο μυαλό μου, αλλά ας το κρατήσουμε μυστικό.
Apr 06 2011 19:19
Loke → red pyramid
τπτ, υπερβολη σε και καλα fanboy mode και λιγο troll μπας και ξεκινησει κανα flame ;)
αλλα πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος να το παρατησεις, μπορει να μας τσιτωνει ωρες ωρες αλλα πιστευω πως ειναι απο τα καλυτερα shojo / romance η οπως λεγεται το ειδος.
ps. θεωρησα οτι you ll see through it XD
Feb 23 2011 23:09
red pyramid → Loke
[QUOTE]παρατησεις? αμα ειναι παρατα και τη ζωη σου ρε ![/QUOTE]
Δεν το έπιασα, τι ακριβώς εννοείς;
Feb 23 2011 21:39
Loke → Ryuji
good, εμενα δε τρεχει καλα απο freedos και μου ειπαν να φτιαξω ms-dos bootable disk, το οποιο και θα δοκιμασω μαλλον σε λιγο :P
Dec 13 2010 01:34
Loke → Ryuji
reboot --> bios και βαλεις το flashaki να ειναι πρωτο στους σκληρους κατα το boot.
δεν ειμαι σιγουρος αλλα παιζει να πρεπει να κανεις format το flashaki πριν βαλεις το προγραμμα. Μιλαμε παντα για usb flasaki οχι να το βαλεις στον εξωτερικο ...
Αν δεν εχεις flasaki, σου δινει την επιλογη να σου δωσει iso το οποιο και θα πρεπει να καψεις σε cd, αλλιως μπορεις να το βαλεις και σε δισκετα, 170kb ειναι..
Dec 11 2010 20:29
Ryuji → Loke
Δικό μου ήταν το λάθος, είχα βγάλει καταλάθος το usb και δεν το είχα δει και είχε μόνο το ps, οπότε no need to worry :P. Το κατέβασα πάντως και θα το βάλω να κάνει ένα τσεκ για να δώ αλλά:
-Πώς θα ξέρω αν μπορώ να bootαρω το πρόγραμμα από το usb?
-Από το usb θα χαθούν τα files που έχω, εκτός από τα OS ?
Dec 11 2010 19:35
Ryuji → Loke
Y είδα που είπες για βαρύ αλλά δεν ήξερα ακριβώς. Thx θα το ψάξω να το έχω έτοιμο, καθώς τις προάλλες μου έκανε σκέρτσα ο δίσκος. Δεν ήταν τίποτα τελικά, αλλά μόνο στη σκέψη loss of data άρχισα να τα γράφω όλα σε ντιβιντι, έχει γεμίσει ο τόπος xD
Dec 11 2010 18:20
Loke → Ryuji
το μονο που κανει ειναι οτι ειναι 'βαρυ' για το σκληρο. Τα περισσοτερα προγραμματα εξω για σκληρους οταν ελεγχουν κανουν απλως ενα read check, αυτο ομως εινα ψιλο μαπα.
Στο spinrite αν κανεις lvl 1 check ειναι κομπλε αλλα οσο πας προς το 5 αρχιζει και κανει full read / write αλλαζει τα values ας το πουμε, τσεκαρει ενα αλλο καρο πραγματα ε αυτο ειναι σχετικα βαρυ για το σκληρο. Αλλα αμα κανεις καθε 2 μηνα ενα lvl 1 η lvl 3 scan εισαι οκ.
Dec 11 2010 18:10
Ryuji → Loke
Hey Mr πως πάει; Enjoying your nealry-to-be Kousaka-Kirino incest couple ? :rofl:
Αυτό το προγραμματάκι (spinrite) που λες στο τόπικ, προκαλεί καμιά δυσλειτουργία στον δίσκο καθώς ψάχνει ή το χρησιμοποιούμε άφοβα ;
Dec 11 2010 17:49
Loke → Anelis
ετσι πρεπει ... i am a serious forum staffer ( <-- kinda )
[SIZE="5"]
[U][CENTER][B]I AM
[SIZE="1"]3-5 sec mandatory pause[/SIZE]
THE LAW[/B][/CENTER][/U][/SIZE]
Dec 09 2010 03:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed