Community Status Updates
Loke → zennith666
θα το διαβαζε οποιος δεν ειχε μπει στο thread απο το προηγουμενο ποστ σου που ηταν καποιες ωρες πιο πριν, οπως εγω πχ ;)
Mar 11 2012 16:27
zennith666 → Loke
Σίγουρα μπορούσα να κάνω edit αλλά δεν θα το διάβαζε σχεδόν κανένας και δεν θα εμφανιζόταν στα post....Οπότε ποιος ο λόγος να το αναφέρω καν τότε :).
Mar 11 2012 14:51
Loke → iristella
onee-chan μη μου σβηνεις τα ποστ, ταραζομαι ( ακομα και αν εχεις δικιο)..
ps. ακομα να βρεις τη [s]εξυπναδα[/s] βλακεια που εχω κανει σε ενα απο τα thread αυτης της season..
Jan 21 2012 21:44
Loke → zennith666
cannon σεναριο: δλδ ακολουθει το σεναριο του manga / novel etc το original ας πουμε.
ειναι το αντιθετο του γνωστου σου filler: σεναριο απο το studio ( συνηθως ).
Jan 16 2012 15:53
zennith666 → Loke
[QUOTE=Loke;555718]omg παει το σεναριο του cannon δλδ; ze horror :P
[/QUOTE] ποιος είναι ο cannon ??(Κάτι μου διαφεύει εδώ XD )
Jan 16 2012 15:43
Loke → Vagelio
τωρα βρηκες τον ανθρωπο σου, οσο και να μου αρεσει μια σειρα το επ θα το δω σχεδον παντα μερα / μερες μετα τα releases :P
οπως ειπε και η αλλη ψυχη στο thread, κατεβασε τα και δες, απο [IB] εχω δει μονο το dvd? bd? rip του ova - stocking & panty, οποτε δε μπορω να εκφρασω γνωμη :/
Jun 02 2011 00:19
Vagelio → Loke
[QUOTE]γτ να μη το κατεβασεις απο [FFFpeeps] ;[/QUOTE]
Συνηθίζω να κατεβάζω από whynot. Kαλοί είναι οι fff στο θέμα ποιότητα (τους έχω δοκιμάσει και αυτούς) αλλά οι IB έχουν τα πιο γρήγορα releases. Aπλώς ήθελα να μάθω αν κάνουν και ποιότική δουλειά διότι έχω φάει κόλημα με την σειρά και δεν αντέχω να περιμένω XD.
Jun 01 2011 01:07
Loke → Daz
[B]> ετρεξα[/B]
[SIZE="4"]>> ετρεξα[/SIZE]
[SIZE="5"]>>> ετρεξα[/SIZE]
εδω ρε ποσταρω στα threads 2-4 μερες μετα απο ολους :P ε και σε αυτο το ειδα καποια στιγμη, μπηκα, δεν ειδα [S]φως[/S] thread, οποτε και εφτιαξα XD
Apr 14 2011 14:00
Loke → red pyramid
u should, that is read the kimi ni todoke manga.
εγω το αγοραζω σιγα σιγα και αν και το anime ειναι πολυ πιστο θα βρεις διαφορες εδω και κει αλλα πιο σημαντικα θα το ξανα ευχαριστηθεις λες και δεν την ειχες δει τη σειρα.
Apr 08 2011 00:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed